Varning! Klippet kan väcka anstöt och rädsla hos män!

Titta inte om du är man. Män är ju ofta extremt känsliga av sig och bevisligen väldigt rädda för kvinnor och kvinnors hämnd. 

Skjut de jävlarna!:

http://livsbloggen.blogg.se/2016/january/rormiginte.html

 

 

Annonser

8 thoughts on “Varning! Klippet kan väcka anstöt och rädsla hos män!

 1. Jadu NBT. Viktigt med en ”trigger warning” för män är som bekant väldigt känsliga på den här punkten, Kvinnor ska tiga och lida och rätta sig efter alla ”goda råd” vad gäller hur de ska uppföra sig, klä sig , eller var de ska vistas för att inte skulden ska läggas på dem. Högre Makter förbjude att man påpekar att det är ett väldigt ALLMÄNT förekommande och VANLIGT MANLIGT beteende.

  Vi feminister måste resa oss och säga ifrån med kraft att DET RÄCKER NU! Vi VÄGRAR göra detta till en fråga om etnicitet som ”rasistfem!nisterna” vill utan framhärda i att helt med sanningen överensstämmande hävda att det handla om KÖN, detta är ett universellt MANLIGT fenomen. De flesta kvinnor kan sätta på en sådan här lista av smärre och grövre övergrepp som de råkat ut för genom livet.

  BASTA YA! DET RÄCKER NU! säg i från med kraft. Tala om det , skriv! ANMÄL! ANMÄL! ANMÄL!

  • Flora T: Ja män är väldigt känsliga när det föreligger risk för att de själva kan komma att ”skadas”. Män är ynkryggar, helt enkelt. Du vet, en förkyld man å puttinutt så ynklig han är – samma fenomen. 😉

   Nu tycker mannen synd om sig själv, när kvinnor påvisar hur illa han beter sig på jordklotet. Mannen föredrar naturligtvis istället att kvinnor okritiskt köper den lögnaktiga och fantasifulla bilden som han sprider om sig själv och andra män i sitt samhälle. Samt den lögnaktiga och fantasifulla bild som han också sprider om kvinnor.

   Men, men – det verkar som om allt fler kvinnor är trötta på att anpassa sig till dessa manliga fantasier och kvinnor börjar bli ARGA, riktigt ARGA. Arga kvinnor är något som män bör se upp med. Kvinnor är nämligen allt annat än fega ynkryggar.

   Självklart handlar det om kön och inte om geografiskt ursprung och det vet mannen. Han håller bara på och tramsar, i vanlig ordning. Det spelar ingen roll hur pedagogiskt vi kvinnor och feminister försöker tala till mannen – han har sitt perspektiv klart för sig och mannen ger sig aldrig. Dvs, åtminstone inte förrän det är för sent för honom. Samma fenomen som med heteropars skilsmässor. Mannen kör sitt race, kvinnan börjar hata honom alltmer och till slut får hon nog och lämnar en mycket ledsen man som inte kan begripa vad det var som hände? ””Vi” som hade det så bra?”

   Vi kvinnor och feminister måste inse att det är meningslöst att hålla på och tjafsa med mannen – det leder ingenvart. Det är handling som gäller.

 2. Här är en lite unik historia – en flicka på 14 år som möter en vuxen karl, en man som driver ett stort multinationellt företag, till debatt i TV. Hon önskar att genetiskt modifierat mat ska märkas, så att konsumenter kan välja om dom vill köpa skiten eller inte. Han försvarar inte bara att inte märka genmodifierad mat, han försvarar rena angrepp på flickan för att hon är motståndare, generellt sett, mot genmodifiering av mat.
  (introduceras med ett 40 sekunder långt tal av henne när hon var 13) https://www.youtube.com/watch?v=HIXER_yZUBg

  Och här är hur långt lobbyn (samma man plus några till) är villiga att gå för att angripa både flickans engagemang och henne rent personligen. – http://www.naturalblaze.com/2015/12/documents-reveal-gmo-lobby-targeted-canadian-teenager-for-her-gmo-activism.html

  Tänka sig att en så liten flicka kan göra män som trots allt har en hel del makt, så rädda!

  • Andreas: Typisk ful-retorik av gubben. Det är ganska vanligt att män talar till vuxna kvinnor på det här sättet också. Han förutsätter t.ex att flickan inte har undersökt båda sidor av saken, negativa och positiva aspekter. Samma påstående skulle hon kunna göra angående honom. Har han själv verkligen undersökt båda sidor av saken? Knappast troligt när han företräder bolagen som tjänar en jäkla massa pengar på dessa genmanipulerade grödor.

   Det flickan säger, är ju självklart. Märkning är viktigt men än viktigare är ju att oberoende granskning görs, kring hur detta påverkar både vår miljö och vår hälsa. Den granskningen skall naturligtvis inte göras av bolagen själva eller deras lobbyister. Män som vill tjäna pengar, skall man alltid se upp med. De bryr sig inte om andra människor, djur eller vår planet – det är bara pengar och egen vinning i deras huvuden. Detta mans-styre har redan ställt till det för oss i världen och ingen jävel vet om människan öht kommer att återhämta sig från detta egoistiska och giriga mans-välde.

   Vilken tjej, alltså!! 🙂 Jäklar så verbal och klok hon är och bara fjorton år gammal. Heja, heja Rachel!!

   Måste bara tillägga att dessa grödor snart är här i stor skala. EU är ju på väg att skriva ett omfattande handelsavtal med USA, det så kallade TTip-avtalet. Då får vi förmodligen äta klor-doppad kyckling också.

   Och så sitter svenska dum-fånar till män och hatar kvinnor och ”invandrare” som de tror skall ta över landet. De fattar INGENTING! De begriper inte att de springer som en skock dumma jävla får, i exakt den riktning som makthavarna har pekat ut åt dem.

   • Hon har som sagt skrämt industrin så pass att dom har gått in för att svartmåla henne – http://globalnews.ca/video/embed/2414569/

    Jag är MYCKET imponerad! Att prestera något sådant är oavsett en stor heder, att hon som 14-åring (nu 15) presterat detta… Imponerande! Mycket imponerande!

    Oh ja, det med att fatta, högern pratar om att vi ”smygislamiseras” här i Norge, att ”vår kultur suddas ut, förstörs”. Dom har till dels rätt (vänta lite! låt mig få komma till punkt!). Vår kultur, både den norska och den svenska, förstörs, suddas ut, tyvärr. Av den, i första hand amerikanska, men efter hand också blivit att alla i västen förstörs av denna ny-liberalistiska ”kultur”, där alla endast ska tänka på sig själv, sig och sitt, och inte bry sig om någon annan. Eller som Thatcher sa det:
    ”There is no such thing as society. There are individual men and women, and there are families. And no government can do anything except through people, and people must look to themselves first.”

    Det svenska folkhemmet är inte mer. Solidaritet har blivit ett främmande ord. Nu är det jag, mig, mitt, allt handlar om.

    TTIP ja. Det handlar om en sak: att förhindra framtidiga vänstervridna regeringar i olika länder från att driva vänster-politik. Då ska det bara handla om en sak: att multinationella krösusar ska kunna tjäna pengar på vad dom vill – och om någon regering/lag stoppar dom ska dom få ersättning för det, så dyrt att ingen har råd att stoppa dom.

    Jag menar att Skandinavien, gärna hela Norden, borde slå sig samman (i en union). För tillsammans sitter vi på stora rikedomar, stora resurser, stor yta globalt och, inte minst, stor makt politiskt. Och jag tror att om vi drev nordisk politik tillsammans internatonalt hade vi uppnått långt mer än när vi står var för sig och försöker få fram våran politik eller ber stora USA om att lyssna på oss. Jag tror det hade gjort mycket för både fred, då vi i stor grad är motståndare mot att ”bomba till fred”, här i Norden, och hade gjort mycket för att hjälpa fattigare länder.
    Och, inte minst, det hade varit lättare att driva en feministisk politik ihop och påverka varandra hellre än att stå var för sig i var sin kamp.

   • Andreas: Ja, vilken tjej…? Otroligt imponerande!

    Självklart handlar det om att rika knösar vill tjäna ännu mer pengar och de är beredda att trampa över lik för att göra det. Jag håller även med om att det har bedrivits, och bedrivs, en agenda som avser att skapa ett egoistiskt tänkande hos befolkningen, genom hård propaganda/normalisering. Kvinnohatet, högervindarna och rasismen är inte en slump som uppstått ur tomma intet. Tyvärr är vår manliga befolkning väldigt lättlurade, dumma fårskallar – de litar fullt och fast på brödraskapet, de som har makt över dem och inte vill dem något väl alls.

    Jag håller med dig om att vi i Skandinavien borde samarbeta bättre men tyvärr tror jag att det är försent…. 😦
    Det har gått för långt nu och allas vår framtid är redan utstakad. Jag tycker synd om barn och unga idag…

 3. Jag såg också klippet och måste ju säga att tjejen var fantastisk som inte lät sig rubbas av den manlige fjanten som hela tiden försökte nedvärdera hennes kunskaper. För en tid sedan började vissa produkter märkas med att de inte innehöll glutamat man kan ju undra om detta kommer att ske med GMO-produkter också men förmodligen inte. Det krävs nog ganska högljudda rop från allmänheten för att det ska ske. Jag är mycket rädd att hela mänskligheten blir grundlurade när det gäller GMO

  • Ann: Jag retar ihjäl mig på den där jävla besserwisser-tonen som många män har. De ställer aldrig några frågor – de PÅSTÅR. Som om de alltid yttrar sanningar, utan minsta tveksamheter och som om de vet allt och har koll på allt. Sure? Not.

   Jag tror inte heller att det kommer till stånd någon märkning av de här produkterna. Våra politiker är idioter. De och hela EU låter sig hjärntvättas av USA och alla dess lobbyister och förmodligen får de en och annan muta också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s