Who´s loving you?

Tänk på det, alla män! Det är lätt att vara efterklok…

 

 

Annonser

9 thoughts on “Who´s loving you?

 1. ”Who loves you” låter bättre i mina öron. Det är f ö också en melodi (4 seasons).
  Men particip är förstås inte fel här, vilket det kan vara om själva verbet
  inte passar sig för just den tidsformen …

 2. En till på temat efterklokhet och ”ge mig bara en ny chans” av Jackson Five . Stackars lille Michael som också var ett offer för manliga sexövergrepp på barn och själv blev så störd och olycklig som ett konsekvens. Man gråter blod när man tänker på denna charmiga barnsliga energi han visar
  upp här.:(

  • Flora T: Heterokvinnor är jättebra på att ge män både en andra, tredje, fjärde osv…… chans. Denna upprepade förlåtelse och ständigt nya chanser, skapar män som tycker att de kan bete sig som de vill mot kvinnor. De blir ju ändå alltid förlåtna och får sällan känna av några konsekvenser. Det är som om män aldrig har blivit riktigt uppfostrade…? Och så alla dessa godtrogna och naiva kvinnor…. suck, jag blir så trött ibland.

   Jag är iofs inte säker på att MJ är oskyldig till de anklagelser som riktades mot honom, dvs att han själv var pedofil. Hur eller hur så var han ett musikaliskt geni med en talang som få är förunnade men manssamhället förstörde honom totalt.

 3. Ja, det är ju så förövare ofta skapas. Någon ger sig på ett barn och sen uppstår det man inom psykologin/psykoanalysen kallar ”upprepningstvånget. 😦

  • Flora T: Normaliseringsprocessen också. Makthavarna jobbar ju hårt på att normalisera män in i både kvinnohat, invandrarhat och barnhat. Porr och barnpornografi är ypperliga exempel på detta. Män går på det utan att blinka, som de patetiska, analfabeter till runk-offer som makthavarna har gjort dem till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s