Är män korkade på riktigt eller fejkar de…?

Åh ni fanatiska män – hur står det till med logiken?

Ni män hävdar, att ni aldrig har begripit er på kvinnor och att ni aldrig kommer att göra det. Ändå, ÄNDÅ, har ni ett trängande behov av att tala om för kvinnor, vad ni tycker att kvinnor skall tycka och tänka, vad ni tror att hetero-kvinnor gillar med män, hur ni tror att de vill utöva sin sexualitet, vad ni tror att vi kvinnor vill ägna våra liv åt, hur ni tror att kvinnor gillar att klä sig, osv, osv.

Ni män tror er till och med veta, vilka män det är som våldtar och trakasserar kvinnor sexuellt (invandrare påstår ni) men vad i hela friden vet ni om det? Var ni där då, eller…?

Ännu värre – ni tror på fullaste allvar, att det är ni som kan och skall avgöra, om kvinnor har haft frivilligt sex med er eller inte. Vem förutom kvinnan i fråga, vet om hon har haft frivilligt sex med er eller inte? Varför inbillar ni er, att ni vet någonting om kvinnors vilja…?

Många antifeministiska män påstår också om hetero-kvinnor, att de skulle gilla, och attraheras av, ”dominanta män” som ”beter sig som svin” mot kvinnor. Var i hela friden har de fått detta märkliga påstående ifrån? Finns det överhuvudtaget någon, som gillar dominanta människor som beter sig som svin?

Haaalllåååå…..?

Det måste ju vara nån annan antifeministisk och kvinnohatande man, som har lyckats lura i män detta?

Om nu män är intresserade av att veta vilken typ av män, hetero-kvinnor generellt gillar och attraheras av – hur tänker män här då?

*Vi vill veta vad hetero-kvinnor gillar hos män men HUR ska vi få svar på denna gåta? Hmm…? Hmm…?*

Etthundrasjuttioåttatusen år senare:

*Hmm…? Hmm…? Svår nöt, alltså…? JO! Vi hittar på nåt själva eller så frågar vi någon ANNAN MAN!!*

Manlig logik. Är män korkade på riktigt eller fejkar de?

 

 

 

Annonser

6 thoughts on “Är män korkade på riktigt eller fejkar de…?

 1. Visst är män korkade. Det finns otaliga bevis för detta. Det är bara att titta rent historiskt. Män lär sig inte av sina misstag. De fortsätter istället med samma sjuka agerande år efter år. Män tar inte till sig vad kvinnor berättar eller kan vittna om. I de flesta mäns värld finns det inget patriarkaliskt samhälle. Det är, enligt män, något kvinnor inbillar sig. Det finns knappt ens några löneskillnader enligt somliga män.

  • Ann: Ja, det finns många bevis inte minst rent historiskt.

   En gång i tiden tyckte även svenska män och deras makthavare (andra män) att det var okej att tvinga kvinnor att gifta sig med män, att våldta och misshandla kvinnor och barn samt att utestänga kvinnor från skolor, politik, rättsväsende och arbetsmarknad.

   En gång i tiden ägnade sig män åt massmord av kvinnor genom att bränna dem på bål för män trodde, och inbillade andra människor också, att kvinnorna var ”häxor”.

   Än idag finns det många män som tror att det sitter någon slags man uppe i molnen och styr över hela planeten och om de inte gör som de tror att han vill, hamnar de i något de kallar ”helvetet” när de dör.

   För inte alltför många år sedan, trodde svenska män också att kvinnor inte kan köra bil eller framföra andra slags fordon och transportmedel. Listan kan göras lång. Den manliga idiotin är ständigt närvarande, än idag år 2016. Det är anledningen till att män inte har kompetens och förnuft nog, att styra hela världen – de lever i en manlig fantasivärld.

 2. Kan ju bara tala för mig själv men nog är jag korkad som står alldeles stilla (fastfrusen) och
  låter mig bli misshandlad …

   • Fast undertecknad är dokumenterat brottsoffer, erkänd av Brottsoffermyndigheten
    och med bestående skador …

   • Ver: Ja, det kan jag tänka mig att du är. Män får ju ofta upprättelse i svenska domstolar, till skillnad från alla kvinnor och barn som misshandlas och våldtas av män.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s