Var är alla svenska män som protesterar vilt mot Nato-medlemskap?

Det hörs inte så många protester från den manliga befolkningen i Sverige, angående landets förestående medlemskap i USA:s krigsallians Nato? Detta trots att ett medlemskap i Nato, innebär att varje medlemsstat måste ut och kriga, för att försvara de andra medlemsstaterna i krig som de initierar och/eller blir indragna i. Turkiet verkar vara väldigt krigs-sugna och USA är ju bevisligen alltid sugna på krig, så att…?

Låt mig gissa?

Svenska män känner sig så ”feminiserade” i, vad de kallar ”statsfeministiska” Sverige, att de gärna vill ut och kriga, oavsett anledning, för att återfå, vad de kallar sin ”förlorade manlighet”?

Svenska män har fullt upp med att läsa all USA-propaganda, om vilka hemska horor och fula f*ttor kvinnor är, hur kvinnor hatar män, misshandlar män i hetero-hemmen, falskanmäler män för våldtäkt, skiljer sig från män utan anledning, vägrar att låta män stoppa snoppen i dem när män vill göra det, och tar ifrån män deras barn?

Svenska män har fullt upp med att sätta sig in i USA-propagandan, som kommer från USA:s så kallade ”sexindustri”, om att riva upp den svenska sexköpslagen och skapa statliga bordeller i Sverige, för att de vill att unga svenska kvinnor skall utföra, vad de kallar, ”sexuellt arbete” åt alla soldater som kommer till landet? Hellre att t.ex ryssar, amerikaner, tyskar och fransoser ges tillgång till unga svenska kvinnors kroppar, än muslimer och araber i alla fall? Eller tror svenska män fortfarande att muslimerna, och inte amerikanerna, kommer att ta över vårt land?

Svenska män röstar borgerligt (höger), dvs på Moderaterna, Sverigedemokraterna, Centerpartiet, Folkpartiet, Liberalerna eller Kristdemokraterna och välkomnar därför, med öppna armar, precis som resten av höger-Europa, det amerikanska världsherraväldet till Sverige och därmed också den amerikanska ”kulturen”, lagstiftningen, politiken, rättsväsendet, arbets”rätten” och det kapitalistiska sättet att styra ett land, med de enorma klass-skillnader, som alltid medföljer ett sådant styre? Detta trots att de flesta svenska män inte är, och aldrig kommer att bli, några förmögna, ekonomiskt oberoende ”höjdare”, utan är vanliga löneslavar som alla vi andra?

Svenska män har fullt upp med att sitta och räkna på hur mycket pengar de sparade på att träda ur fackföreningarna, helt enligt vad den högerstyrda, konservativa f.d Alliansregeringen uppmanade dem till, i syfte att försvaga svenska löntagares förhandlingsmöjligheter med arbetsgivarna beträffande löner, arbetsvillkor och arbetsmiljö? Det passar ju den kapitalistiska, högerinriktade USA-imperialismen alldeles utmärkt? 

Svenska män har fullt upp med att sitta och spy ut sitt feminist-hat, dvs sitt hat mot politiskt engagerade kvinnor, som i sin tur skriker i högan sky, i syfte att försöka hålla våra svenska bröder, söner, pappor och andra svenska män utanför Nato, dvs utanför krigets fasor och framför allt – vid liv?

Svenska män har fullt upp med att hjälpa till att sprida USA-propagandan, om att försämra och/eller totalt förbjuda kvinnors aborträtt så att fler soldater kan produceras åt USA-Nato? Det lär ju gå åt en hel del män i tredje världskriget, liksom?

Svenska män har fullt upp med att sitta och runka till den manliga pornografin som USA har producerat åt dem?

Näe, jag vet faktiskt inte varför svenska män är så tysta? Kan det finnas någon annan förklaring till, varför svenska män inte verkar ha någonting emot att bli Nato-soldater?

 

 

Annonser

27 thoughts on “Var är alla svenska män som protesterar vilt mot Nato-medlemskap?

 1. Själv lyckades jag slippa värnplikten i mitten av 70-talet genom att hänvisa till (och kraftigt överdriva) mina psykiska problem. Det funkade bra. När jag var hos militärläkaren frågade han mig ”Så varför vill du inte gör lumpen”. Jag svarade glatt: ”Jag vill visst göra lumpen men jag är helt medveten om att vissa ledande officerare planerar att förgifta mig, så om jag rycker inte får ni finna er att jag vidtar nödvändiga motåtgärder”.

  Dessutom hade jag sett till att inte ha tvättat mig på en vecka när jag mönstrade , och jag hade otvättade och illaluktande kläder på mig.

  På svarssedeln på inkallelseorden hade jag skrivit ner den vers i Internationalen som talade om att ”vi skjuter våra generaler”. Dessutom ett citat från Einstein om att officerare har fått sina stora hjärnor av misstag, de kunde gott klarat sig med ryggmärgen.

  Det funkade, jag fick frisedel, de vågade inte försöka tvinga mig att gå göra lumpen. ..

  De trodde kanske att jag fejkade, men de kunde inte vara HELT säker.

  Min lust att ”återfå” min ”förlorade manlighet” genom att kriga var med andra ord ganska så begränsad… 😉

  • Erik: Aahahaha haaaa!! Är det sant..?? Eller ja, det är det ju förstås men inte trodde jag att du kunde vara en sån luring? 😉 Det räckte för min brorsa att skylla på astma…

 2. Ja, på 70-talet var det svårare att få frisedel än det blev senare, och jag var inte ensam om att använda metoder att provocera för att slippa. En man jag kände ställde kravet att han skulle får makrobiotisk mat i miltärmatsalen. När han tillfrågades om varför fick hans ögon något flummigt glansigt över sig och han såg ut som han gick in i trance och började orera ”. ”Ja du förstår det bygger på yin och yang. Yang är manligt, ljust, etc. etc. Yin är kvinnlig, mörkt, etc etc. ” Och så fortsatte han i över en kvart och vägrade låta sig avbrytas. Han bubblade om yin och yang med en alltmer frånvarande blick tills militärläkaren skrek ”UT! Jag vill inte höra mer!” Han fick också frisedel.

  Det var nog många män som inte tyckte att det verkade så kul att uppnå ”manligheten” genom att kräla í lera och lära sig skjuta i nio månader, så de olika metoderna för att slippa var ofta ganska så fantasifulla.

  • Erik: Hahaha!! 🙂 Vilka genialiska påhitt…
   Jag vet inte vad män anser skulle vara ”manligt” med att förlora armar och ben, våldta kvinnor, barn och andra män, själva bli våldtagna av soldater och i värsta fall dö i krig som dessutom har startats på initiativ av andra lättkränkta män som bara vill ha mer pengar i egen ficka? Tänk alla de amerikanska män som tvingades in i kriget mot Irak på inga grunder alls?

 3. Statliga bordeller i Sverige…..allvarligt alltsa? Nu har jag inte sadar stor koll pa vad som hander hemma i Sverige, sa ursakta om jag inte hanger med i svangarna.
  I somras sag jag ett par dokumentarer pa Netflix du kanske skulle tycka va intressanta,
  Tricked och Hot Girls Wanted.
  Stotte aven pa en trevlig svensk man for nagra veckor sedan i Vegas, vi pratade ett bra tag och enligt honom sa ar nastintill alla svenska man otrogna om dom aker utomlands utan fru eller flickvan.
  Och strippklubbarna i Sverige ar fyllda med svenska man. Jag som trodde det var mera forvirrade turister som gick dit. Intressant samtal men jag blev ledsen inombords av att lyssna pa det dar…..

  • Tatiana: Var åttonde svensk man köperunkar i prostituerade. Huruvida det främst sker utomlands eller inom landet (oftast i utländska kvinnor) kan jag inte svara på men naturligtvis ser svenska makthavare, som uppenbarligen vill lyda under USA-imperialismen, det som en nödvändighet att anpassa svensk lagstiftning till USA och USA-bygget som kallas EU.

   Danmark är ju tex en riktigt vidrig prostitutions- och knark-håla dit många svenska män åker. Tyskland också – där finns (gamla siffror) ca 400 000 prostituerade kvinnor som ”betjänar” 1.2 miljoner tyska män dagligen.

   Svenska män har blivit utsatta för massiv propaganda och hjärntvätt, främst från USA naturligtvis då USA styr hela internet och pressen, och alltmer normaliserats in i kvinnohat och en våldsam syn på sexualitet. Kanske har man velat skola svenska män i den maskulina krigsmentaliteten för att förberada dem på vad som komma skall? Det taktiken har ju använts förr, menar jag.

   Åh, ja – svenska män är otrogna. Ibland undrar jag om det öht finns några trogna män? 😉

  • Tatiana: Mens Rights, Fathers Rights Movement, MGTOW, Richard Gardner, Warren Farrell, feminist-hatet, ryss-hatet, kommunist-hatet, falska ”rapporter”, så kallad ”forskning” och ”statistik”, etc etc, som svenska antifeminister gapar och skriker om, kommer ju ifrån USA alltihop. Det är alltså amerikanska lobbygrupper som verkar på detta sätt i Sverige (och i andra länder) och som lyckats få med så många svenska män på det antifeministiska, kvinnohatande tåget. Samma sak sker i Norge och Finland och Danmark har ju varit där länge, så att säga.

   Varför vill man skola svenska (nordiska) män in i detta rysliga kvinno- och barnhat samt normalisera sexuellt våld mot kvinnor och barn? Det kan ju bara finnas en anledning och ett område, där detta kan vara till nytta för makthavarna?

  • Andreas: Ja, allt hänger ihop. En minoritet av världens befolkning (män) krigar, förstör hela planeten och orsakar förödelse och lidande för majoriteten (kvinnor och barn). ”Vanliga män” låter sig tyvärr luras och kollras bort av de krigshetsande maktmännen. Det hela är förstås typexempel på grav antifeminism och ojämställdhet mellan könen som resulterar i att gruppen män, har så mycket makt att de kan göra i princip vad de vill på planeten. Kvinnor och deras barn tvingas leva i detta stinkande mans-bajs.

   Malin Nilsson är en klok ung kvinna och självklart handlar den otäcka krigsstämningen och den militära upprustningen i världen om genus. Upprustningen i världen handlar förstås inte om att strids-pittarna vill ha fred. Jag tror inte ens att svenska maktmän vill bevara freden – då hade de nämligen ALDRIG ens övervägt medlemsskap i Nato.

   Tack för alla intressanta länkar, Anderas!

   • Angående det sista, det är som om en snubbe skulle ta med sig järnrör (apropås skandalen) ut på stan. När någon frågade honom varför han bar runt på det, svara, ”för att jag är fredlig”.

    För en pacifist betyder ”fred”, att bägge parterna lägger ner sina vapen och diskuterar en lösning som inte involverar vapen eller våld. För en icke-pacifist betyder fred att, ”vi bombar dom tills dom är utplånade, då blir det fred”.

   • Andreas: Exakt! De hävdar sig vara för ”fred” eller att de ”försvarar” för att utmåla motståndaren som den aggressive parten. Som USA.

  • Andreas: Jag har faktiskt tänkt tanken, att jag hoppas på att Trump vinner. 😉 Dels så är han en clown, vilket givetvis många andra amerikanska presidenter har varit innan honom också men i Trumps fall, är det ju väldigt uppenbart, så att säga. Ingen vettig människa ser Trump som en trygg världspolis/regering, vilket kommer att frånta USA en hel del makt.

   Sen förstår jag inte hur det kommer sig att Europas ledare ser USA som den vettigaste till att leda hela världen och att agera världspolis? Våra politiker lider uppenbarligen av svår rädsla för Putin men hur det kommer sig, kan ingen svara på. Det är helt otroligt att ett land och en man kan sätta sådan skräck i våra politiker, utan att ens ha gjort något illa. Ryssland och Putin har aldrig gjort något som ens är i närheten av allt det fasansfulla som USA har utsatt världen för.

   Jag välkomnar att Nato upplöses. Jag välkomnar att EU upplöses. Jag välkomnar att USA drar sig ur som världspolis/regering och slutar lägga sig i andra länders business samt deras styrelseskick. USA har fått för mycket makt i världen och koncentrerad makt är aldrig sunt. Vi har sett detta maktmissbruk under en lång tid nu men få verkar ha uppfattat det som ett problem, konstigt nog. De ställer sig på mobbarens sida för att de tror att det gynnar dem själva. USA kommer inte ”in peace”. De kommer med makthunger, kapitalism, maktmissbruk, ryss-och kommunisthat samt drar sig inte för att tvinga människor till underkastelse, med vilka medel som helst. Med vilka medel som helst. Med vilka medel som helst.

   • Apropå presidentvalet (visst är det spännande !) så tycker jag
    att man bör betänka att det även handlar om att utse en s k
    First Lady och denna kan faktiskt också ha stor betydelse.
    Gissa om Jackie Kennedy kom in som en frisk fläkt i det vid
    den tiden säkert en smula dammiga Vita Huset en gång !

    Min favorit till posten heter William Jefferson Clinton …

   • Rätt kul slogan ! Har du kommit på den alldeles själv ?

    Men, som sagt var, Bill Clinton är idealisk som ”First LADY”.
    Han är bekant med byggnaden (Vita huset) och när han
    tidigare bodde där hade han också god hand med den
    kivnnliga personalen …

 4. Har du sett det här som hände i helgen nu? Trodde dom inte att svenskar skulle reagera över att utländskt stridsflyg flyger över svenskt territorium? Lägg också märke till att Försvarsmakten först försöker dölja att det är amerikanska flygplan som får lov att flyga över oss.
  http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/halland/1.3006431-utlandskt-stridsflyg-korsar-sverige
  http://nwt.se/sverige-varlden/2016/02/28/stridsflyg-skadades-over-varmland?refresh=true

  Jag såg dom också. Jag fattar inte att detta kan vara tillåtet! Jag har inte godkänt det, svenska folket har inte godkänt det.

  • Anna G: Jag har inte sett det här så tack snälla för info!
   Vad i h-vete håller våra makthavare på med? Det verkar inte bättre än att de förbereder för krig och svenska folket har ingen som helst möjlighet att påverka, då allting mörkas. Den f.d alliansregeringen skrev på värdlandsavtalet med Nato i smyg, utan någon som helst demokratisk process, och nu försöker våra makthavare mörka att amerikanerna redan är inne på vårt territorium med alla sina stridsplan. Vad mer…?

   Vänstern och sossarna är inte bättre. USA måste ha någon slags hållhake. Det finns ingen annan förklaring? Tack igen för info! ❤

   • Med tanke på all den avlyssning som genomför så tvivlar jag inte. Till och med tyska Angela Merkel blev ju avlyssnad. Ingen tvivel om att dom sysslar på precis som under kalla kriget.
    ”Vi har några telefonsamtal mellan Er, herr försvarsminister, och er unga älskarinna. Det vore tråkigt om dessa telefonsamtal läckte ut till pressen, särskilt med tanke på hur Er fru och Era barn skulle reagera på detta. Så det är i båda vårat intresse att ni låter oss få passera i Ert luftrum.”

   • Andreas: USA är en övervakningsstat, det råder det ingen tvekan om. En utpressnings-stat också, för den delen men de kallar det ”demokrati”.

    Jag fattar inte hur våra makthavare tänker? Det är helt obegripligt hur de kan försätta sitt eget folk i sådan här fara. Det måste handla om pengar, det gör det alltid på ett eller annat sätt.

 5. Jag tror inte man behöver vara så värst bekymrad över det här med NATO. I
  dagsläget, med en besvärlig budget, blir det inte alldeles lätt ens för de allra
  största entusiasterna att hitta andra poster att skära ner på. Ty det skulle ju
  krävas.

  Dessutom ställer sig SD, detta lätt nostalgiska parti, helt avvisande …

  • Ver: Jag tror att vi behöver bekymra oss. Det räcker med värdlandsavtalet med Nato och nu har vi redan amerikanerna över huvudena, vare sig vi vill eller ej. Det bådar aldrig gott att ha med USA att göra och särskilt inte för de länder, som vi, som ligger nära USA:s fiender.

 6. Här är en… eller två, du inte stödjer. Måste vara störigt att stödja någon som är så hemsk att en inte kan skilja mellan den en stödjers uttalanden och Hitler…

  • Andreas: Hahahaaa! OMG!! En får i alla fall säga att många människor är experter på förnekelse och att rättfärdiga de sjukaste fenomen? Som alla högermänniskor som röstade på Reinfeldt och som kallar sina väljare för ”sovande” = dumma korkskallar. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s