Den ryska björnen verkar få hela världens makthavare att nästan bajsa ner sig i kalsongerna. Varför?

Trampled-on-600-wLogo

Annonser

44 thoughts on “Den ryska björnen verkar få hela världens makthavare att nästan bajsa ner sig i kalsongerna. Varför?

 1. Ah…..jag har en svaghet for Putin, tycker han ar valdigt attraktiv och sexig.
  Skulle vilja traffa honom och spela schack och lara kanna honom battre (min lilla fantasi).
  🙂

  • Tatiana: Äsch, hjärtat, du lider bara av patriarkal hjärntvätt som tror att du tänder sexuellt på gamla flintskalliga gubbar. Jag sätter tusen spänn på att Putin inte heller vet var klitoris sitter. 😉

   Du vet ju hur det är? Vi ligger med dem för att vi tror att det skall bli ”sexigt” och när de är färdiga med sitt, börjar hatet gro i oss. 😉

   • Jag tycker du skall släppa taget om Putin en smula, NBT. Själv föredrar jag
    PUSSY RIOT från samma land …

   • Ver: Vilken tur att jag inte bryr mig om vad du tycker då? Jag förstår att du gillar USA bättre än Ryssland men det gör inte jag. Jag har alltid ogillat fega, odemokratiska, maktgalna mördare, krigare, lögnare och fuskare.

   • Ver: Nu påstår du en massa konstiga saker IGEN? Men för all del, utveckla gärna så skall jag försöka låta bli att gapskratta eller somna under tiden.

 2. Jag vet inte om du fått med dig dom sista dagarnas händelser i Ukraina?

  Folk har angripit Alfa-banken i Kiev: https://www.facebook.com/www.delo.ua/videos/1291390917541478/
  Amerikansk media tjatar på om att det är en ”russisk bank”. Det är fel. Den såldes i 2014 och är 100% ukrainsk. Han som upprättade banken är ukrainsk. Däremot, och detta nämner inte media? Är det den banken som oligarkerna använder.

  En ny nationalist-grupp har skapats, med över 1.000 medlemmar. 1.000 medlemmar är inte mycket ut i från ukrainsk standard, men deras mål är att kasta ut oligarkerna från Verkhovna rada och ge folket en mer demokratisk styrning.
  http://www.kyivpost.com/article/content/ukraine-politics/far-right-group-says-it-aims-to-open-second-front-against-government-408583.html
  http://www.kyivpost.com/article/content/ukraine-politics/new-york-times-ukrainian-nationalists-rally-in-kyiv-demand-governments-ouster-408592.html

  Ukrainas militär befinner sig i ett uselt tillstånd. Varför? För att oligarkerna tar allt av pengar och skriver in det på egna konto. Oligarkerna får diamanter, militären får smulor. Detta är dom som ska kämpa för att försvara sitt land, dom har inte ens vatten.
  Programmet är från ukrainsk TV, ICTV.ua.

  För övrigt en intressant artikel i tass.ru också:
  http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2679629

 3. Detta är ett inlägg du är välkommen att ta bort – om du vill.

  Men detta är vad som hände ett par månader efter videon över. Ukrainska militären, skickad av Kiev, mördade folk i öst – för att dom ansåg dom som tagit makten för att vara illegitima, för att dom var fascister.

  Kvinnan du ser i bild, med sitt barn…

  Innan hon mördades…

  Därför reste befolkningen sig i öst mot dom som tagit makten. Därför ville dom inte vara med på ”det nya Ukraina”. För dom var det inget demokrati. För dom var det ingen ”ny frihet”.
  Maidan skrev och varnade om det som höll på att hända, redan i februari en gång. Dom som tog makten ville sätta upp grupper mot varandra för att få bort folks fokus på det Maidan egentligen handlade om, att avsätta oligarkerna som begick stöld mot sitt eget folk. Den nätsidan som Maidan använde sig av att blogga på den gången blev nertagen en gång på sommaren det året. Nu är det en nätsida som heter ”euromaidanpress” som sprider en massa propaganda. Den har självklart inget med Maidan-rörelsen som var i 2013-2014.

  • Denna video är +18. Med andra ord… Hemsk, fruktansvärd.

   Varför gör Ukraina detta mot sitt eget folk? Det är en skillnad på Ukrainas situation och anti-fascisternas situation i Öst. Ukraina vet att detta folk är ”förlorat”. Dom kommer aldrig att vinna detta folks stöd. Dom kommer alltid att vara motståndare mot det Ukraina står för och är i dag. Anti-fascisterna/ryssen har omvänt situation, dom vet att om dom vinner över folk så vinner dom också mot regimen i Kiev. Ju fler dom får stöd från, ju starkare står dom, ju större legitimitet.

   • Andreas: Jag har inte sett videon ännu – måste logga in först. 😉

    Ja, varför vänder man sig mot sitt eget folk? Troligen för att man är så övertygad om att man har rätt och att de andra har fel? Vi ser ju samma sak i Korea. De vänder sig emot sina bröder och systrar och i syd är de övertygade om att västs ”ideal”, det kapitalistiska styret/idealet, är det rätta för alla. Men – det är väst som vill påtvinga sina ”ideal”, medan öst bara vill bli lämnade ifred.

    Det har att göra med att det kapitalistiska högerstyret i väst, med diktatorn USA i spetsen, ser allting som en ”marknad”. De vill in i Nordkorea med sina företag (t.ex har de försökt med Coca-Cola mfl) för det är ju själva grundtanken med det kapitalistiska styret – att näringslivet/företagen/arbetsgivarna/kapitalisterna skall styra hela världen.

    Kapitalistiska högern påstår att marknaden måste vara ”fri” men samtidigt vet vi ju, att marknaden sällan blir fri – de stora företagen överlever och de små går under, vilket gör att makten ändå blir totalt koncentrerad – hos våra arbetsgivare. ”Globalisering” blir alltså som en diktatur fast i stor skala, trots att man hävdar motsatsen.

    Hur går det för oss vanliga löneslavar i den världen? Ja, det har ju redan börjat visa sig i Sverige nu när fackföreningarna har förlorat makt pga att så många gjorde som höger-Alliansen ville – gick ur facket.

  • Andreas: Ifrågasättandet om vilka krypskyttarna var, har jag läst om tidigare. Dock har jag inte sett klippet med den förre Nato-generalen – tack för detta! ❤

   Tittar vi tillbaka i historien på de "konflikter" som har varit, har USA nästan alltid haft ett finger med i spelet och/eller dess allierade, tex Israel eller Usrael som de vitsiga kallar det.

   Nord- och sydkorea. Nord- och sydvietnam. Kuba, Irak, Syrien… Listan kan göras lång. Detta kan en dock inte läsa om i mainstream media – den informationen måste en söka via alternativa medier och lägga pusslet själv.

  • Och självklart glömde jag, ”masks of the revolution”. Den franska dokumentären som Ukrainas regim vägrar andra att få se.

   Ursprungligen från: http://www.pltv.fr/en/ukraine-masks-of-the-revolution/
   Video med engelsk text: http://www.liveleak.com/view?i=30e_1454796647

   Här är om Ukrainas protest mot att dokumentären visades på polsk tv: http://www.stopfake.org/en/polish-tv-broadcasts-moreira-s-masks-of-the-revolution-on-maidan-shooting-anniversary/

   • Andreas: Mycket intressant dokumentär. Jag är inte förvånad.

    Den där högerextremisten Igor påminner om våra egna politiker som springer runt med järnrör på stan och skriker hora efter kvinnor. Jag kunde aldrig föreställa mig att jag skulle behöva leva i ett land där våra ledande politiker utför den typen av handlingar – så sjukt…

    Ukraina eller USraina är grundlurade. Alla dessa korkade män som inte ser skogen för alla träd. Alla dessa högerextremister till nassar och rassar som ser alla som fiender, till och med sitt eget folk, men som totalt missar den enda och den rätta fienden som uppenbarar sig mitt framför näsan på oss allihop – USA. Svenska korkade män som tror att ”muslimerna” skall komma och erövra vårt land, alltmedan USA redan har hela inne i deras håriga rövar. 😉

   • Ska du göra ukrainska fascister sura så kalla dom för ”ukrop”.

    Maidan började för att folk var, som så många gånger förr och varit så länge, less på att oligarkerna stjäl från folket. Fascisterna, rena fascister, utnyttjade situationen och tog makten. Detta till trots för att EU och ledarna för demonstrationerna på Maidan hade ett avtal med Janukovitsj om att utlysa nyval på presidenten, två månader senare. Hade det hänt i stället hade inget krig brutit ut, Krim fortfarande varit en del av Ukraina, och folk levt fredliga liv. I stället kom fascisterna och tog makten.
    Detta är en farlig situation. Och EU och USA är med på att kasta bensin på bålet. Farlig ja, tänk dig skottet i Sarajevo för 100 år sedan. Ingen hade väl trott att ett skott i något som inte ens var ett land, långt långt nere i Europa, skulle kunna leda till något så hemskt som ett världskrig. Och så som vi eldar på i Ukraina och omnejd så kan detta mycket väl explodera.
    När jag pratar med folk som ”hejar” på Ukraina så är dom mycket ensidiga. ALLT är Putins fel. Och sådana människor var det många av innan och under andra världskriget. Utan alla dom hade Hitler inte haft någon makt.
    Det förvånansvärda, för min del, är att många av dom inte alls är ”white trash”, utan mycket väl utbildade folk. Ändå så tänker dom inte längre än näsan räcker.

   • Andreas: Det får väl anses bevisat nu, att USA (med allierade) utbildar och betalar rebellgrupper samt tillhandahåller vapen och annan krigsutrustning i syfte att störta de makthavare i världen, som inte vill ha med USA och väst att göra? De ligger ju bevisligen bakom rebellgrupperna i t.ex Syrien.

    Vilket Putin VET och hans inträde i Syrien förvirrade hela situationen eftersom USA påstod att de var där för att ”bekämpa IS”, pga det som hände i Paris. Precis som USA påstod att de måste börja kriga i Irak för att bekämpa ”terrorismen” och hitta massförstörelsevapen pga 9-11 attacken. De ljög.

    De hade ju redan bestämt, att de skulle kriga mot Irak. Sju länder på fem år:
    OBS – notera: 10 dagar efter 9-11:

    https://noboytoy.wordpress.com/2015/11/30/usa-vi-skall-sla-ut-sju-lander-pa-fem-ar/comment-page-1/

    Ja, situationen i både Ukraina och Syrien samt Nordkorea är rent livsfarlig. Strids-pittarna är fulla av testosteron så vad som helst kan hända nu när förnuftet har gått ur.

    Utbildning har sällan något med förnuft eller verkligheten att göra för även utbildningen är styrd uppifrån. Som när Sydkoreanernas historieböcker ”skrevs om”. Som när våra egna historieböcker saknar kvinnor. Snarare skulle jag vilja påstå att de minst utbildade ofta är de som har det sunda förnuftet och tänkandet kvar – de är inte lika ”drillade”.

  • Andreas: USA tål inte att fokus riktas mot dem och de tål inte att smaka på sin egen medicin tydligen? Det som sägs angående USA:s massmord i världen är ju dessutom sant. USA är bevisligen världens enda krigshetsare och massmördare. Den som inte vill tro på det, kan ju börja granska alla ”konflikter” i världen, vem som ligger bakom dem och varför samt hur många oskyldiga människor som har fallit offer.

 4. Hmhmhm, ren kuriosa. Ukrainsk rekryteringsvideo, som ska uppmana folk (väl, killar) att gå med i ukrainska militären.

  Girl 1: Would you take us for a ride?
  Sugar Daddy: Right to the edge of the world!

  Girl 2: Got enough gas?
  Sugar Daddy: Full tanks!

  [APC approaches in a cloud of smoke, shock and awe-style.]

  Serviceman: I’m dying for a glass of water. Could you fix me some, girls?
  Girls: Just a second!

  Girl 3: And when do you get home?
  Serviceman: We’re already at home. We’re in the club every evening after work.

  Girl 4: What kind of work?
  Serviceman: Nothing out of the ordinary, work by contract.

  Girl 5: What kind of contract? You mean a marital contract or what?
  Girl 2: A military one, for the time being. [refers to the enlistment contract]

  Sugar Daddy: Girl, girls, girls, don’t you wanna ride?
  Girls: Go take Granny Manya for a ride, rider!

  Voiceover: The time for new heroes has come. Contract-based service in the armed forces of Ukraine.

  (Med den lilla ryska jag kan så låter det som översättningen stämmer, den står under videon på youtube)

  • Andreas: Hahahahaha!!! Så fruktansvärt sjukt och vilken otroligt löjlig propaganda. Jag kommer att tänka på ”sälj grej med tjej” – alltid används tjejer i reklam som riktas till män. Vi kan lägga till rekrytering till militären på listan: mans-parfym, kalsonger, herrkläder, herrklockor, whiskey etc, etc. 😉 Allt kan säljas med hjälp av kvinnor i reklamen. Reklambyråer ägs av män som du förstår?

  • Andreas: Jag missade ju att säga något om dina språkkunskaper. Jag har länge funderat på att läsa ryska. Jag känner en man som har invandrat från Iran till Sverige. Han talar 6 olika språk flytande, varav ryska är ett. Han övertygade mig om att ryska inte är svårt att lära sig. Vad säger du?

   • Allt är svårt när man inte kan det. Så länge en håller det vid lika, alltså, t.ex. ser på filmer eller lyssnar på podcasts eller liknande, på ryska så lär en sig fort. Ryska är inte så svårt. Få se här vad jag känner till utan att se på översättningen.
    Kok/kto/sjto är frågeord. Voda är vatten (inte vodka 😛 ). Devtsjatka har jag inte hört förr, men djevusjka är ”flicka”. Så det är väl ett smeknamn, som betyder något a la, ”små flickor”. Kolu sjta dom… Doma är i alla fall hus (och hem). Robota är jobb, arbete. Jakoj… Hmh. Kakoj har jag hört förr, men inte jakoj, nåh. ”Vad för jobb”, går jag ut från i alla fall. ”Kontrakt” behöver jag väl inte översätta 😛 Slybny, ty sjo, icke blekaste. Slusjy är i alla fall ”lyssna”.

    Och det är väl så långt min ryska sträcker sig. Jag har bara sett för många ryska filmer. 😛
    Oh, och jag såg på den ”ryska med… Tappas”? Eller vem det var, som gick en gång i tiden. Då Gorbatjov fortfarande var president… Som önskade en demokratisk socialism, skapad av folket – inte en fascistisk ”socialism”, skapad med makt och vapen – mot folket.
    Nåh, och så lyssnar jag mycket till tonfall när folk pratar på okända språk.
    Jag kan svenska, norska, danska, som i, jag kan prata flytande utan brytning. Engelska, varierar på vem jag pratar med. Jag slår över på australiska om jag pratar med någon från Australien. Annars föredrar jag brittisk engelska. Jag pratar tyska också, aber nur ein bisschen. Pratar, inte skriver. Inte haft en lektionstimma med tyska, bara snappat upp från TV. Så ”die, der, das”, är ganska främmande för mig, så det blir nog mycket ”en hus, ett båt”, på mig. Men i det minste gör jag mig förstådd.
    Persiska kan jag inte många ord på. Men ett vackert språk! Hmmm… ”Goschodi!” betyder ”tyst”, egentligen ”håll käft”, eller mer bokstavligen, ”ät skit” (som i bokstavligen ”ät avföring”). Persiska är ett väldigt poetiskt språk på så sätt. Det heter t.ex. inte, ”hör här”, på persiska, det heter, ”landsman, låna mig ditt öra”.
    Franska är jag kass på för övrigt, men skulle önska jag kunde det…

    Oh, nackdelen med ryska är alla dessa, ”sch”, ”sj”, ”tj”, ”sh”-ljud en ska komma ihåg. Dom har en rad bokstäver för dessa sch-ljud. Det är väl det enda jobbiga att lära sig.

   • Andreas: Du är ett språkgeni? 😉
    Själv har jag bara läst engelska, tyska och spanska. Jag har glömt det mesta av det, trots att jag hade högsta betyg i alla språk i skolan. Grammatik har jag alltid haft lätt för och som jag har fått berättat för mig, är den franska grammatiken lättare än tex den tyska.

    Ja, det gäller att använda språken som man har lärt sig, annars glömmer man dem fort, precis som du skriver. Jag var på semester i Båstad för ett antal år sedan och träffade på ett tyskt äldre par som envisades med att bara tala tyska med mig. De var till råga på allt väldigt pratsugna och jag höll knappt på att bli av med dem. 😉

    Jag uppfattade bara nåt ord här och där och lyckades inte få nåt sammanhang alls i vad de sade och trots att de inte fick så mycket gensvar eller tecken på att jag förstod dem, pratade de på. Pratade och pratade och pratade. 😉

    Danska i tal, förstår jag inte ett ord av – det är bara en massa gröt för mig. Jag har överlag lättare att förstå tex danska, tyska, norska, spanska i skrift, än i tal.

    Du skulle ju bättra på alla dina språkkunskaper, särskilt som du verkar ha lätt för det? Språkkunskaper är något som kommer att bli mycket (ännu mer) användbart i framtiden.

   • Vill du bli av med någon som är tyck är det bara att luta sig fram, viska i örat på personen, ”kennen Sie Adolf?”.

   • Ja, jag menar att det är lättast att lära sig ryska om du lär dig alfabetet först. Så att det blir naturligt och lätt att läsa orden. Inte så många bokstäver som är annorlunda, i ljud, så så svårt är det inte att lära sig alfabetet. Efter det är det bara ord.

  • Andreas: Jag hänger inte på Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin och allt vad det heter, men jag läste F!:s artikel i ETC. Instämmer helt och hållet i vad Gudrun skriver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s