Mannen som kom till Sverige för att föreläsa om att göra våldtäkt lagligt

Ni har säkert hört talas om amerikanen Daryush Valizadeh, även kallad Roosh V, som kom till bl.a Sverige för att föreläsa för svenska män, om varför de måste få våldta kvinnor, andra män och barn lagligt, dvs utan att behöva straffas för det i domstol?

Mötet som Roosh V anordnade i Sverige ställdes in i alla fall men jag vet inte hur det gick i de andra länderna?

roos

Roosh V, USA

”Inför lördagen den 6 februari planerade han att anordna möten på 165 platser i 43 länder. Syftet var att likasinnade heterosexuella män skulle träffas och diskutera tillsammans.”

”Låt oss göra våldtäkt lagligt. Färre kvinnor skulle våldtas eftersom de inte frivilligt kommer droga sig själva med alkohol och följa med en främmande man till ett sovrum”, skriver han på sin hemsida.

Det råder viss tveksamhet om huruvida Roosh V menar, att bara heterosexuella män skall få våldta heterosexuella kvinnor, eller om han menar att även homosexuella män skall få våldta både homosexuella och heterosexuella män, eller om han menar att pedofiler också skall få våldta barn? Nu är det förvisso oftast män som kallar sig ”heterosexuella” som våldtar barn (pappor, bröder och andra manliga släktingar) men.. ja, ni förstår ju själva att hans förslag kan orsaka förvirring?

Vilken man skall få vålds-runka av sig i vem, liksom…?

Roosh V menar också, att våldtäkterna bara skall få utföras på ”privat mark”? Vad betyder det…? Min tomt är privat mark – menar de här våldtäkts-ivrande hetero-männen, att vilken man som helst skall få komma in på min tomt, eller i mitt hus och med våld och mot min vilja, få runka av sin penis i min kropp? Tänk om jag blir gravid och makt-männen till slut har lyckats göra abort olagligt för kvinnor också? Vem skall ta hand om ungen då? Tänk om jag får hiv/aids eller någon könssjukdom? Tänk om jag får muncancer, analcancer, magcancer eller livmoderhalscancer?

Det hela spelar egentligen ingen roll för jag måste jag göra Roosh V och hans heterosexuella mans-vänner besvikna (eller glada, beroende på hur män ser det). Män jobbar nämligen helt i onödan för att legalisera mäns våldtäkter och sexualbrott mot kvinnor och barn i Sverige – det är redan fixat! 🙂

Sexualbrottslagarna finns förvisso i Sverige men de tillämpas knappt. Av samtliga polisanmälda sexualbrott i landet, lagföres/döms bara knappa 5% av de misstänkta sexualbrottslingarna för de sexualbrott som de har begått. Eller som män brukar säga – för det ”sex” som de har haft mot/i/på, kvinnor och barn. Cirka 95 % av anmälningarna om sexualbrott i Sverige, leder inte till något som helst straff eller påföljder, för vålds-runkarna. (brå)

Jippie, Roosh V? 🙂

Kanske tycker amerikanen Roosh V och hans heterosexuella mans-anhängare, att det är för många ändå? De är kanske inte nöjda, förrän 0% av barnvåldtäktsmännen och våldtäktsmännen döms i domstolarna eller förrän sexualbrottslagstiftningen tas bort helt och hållet från lagböckerna?

Mycket vill ha mer, som en brukar säga. Män har bevisligen inga problem med att ta till vare sig våld, lögner, pengar, propaganda, hot, tvång eller lagstiftning, i syfte att tvinga kvinnor och barn till att tillfredsställa manlig sexualitet åt män.

Jag måste säga att jag tycker att män är primitiva och väldigt äckliga. Det är synd om hetero-kvinnor som tvingas ligga med män och vi andra vill helst slippa, om det skulle gå för sig för män? Tack på förhand alla snälla, fina män som älskar kvinnor och barn och dra åt helvete.

 

 

 

Annonser

16 thoughts on “Mannen som kom till Sverige för att föreläsa om att göra våldtäkt lagligt

  • Andreas: Det är samma siffror som i Sverige. Ca 30% av de anmälda våldtäkterna har begåtts mot barn. Därtill är mörkertalet förmodligen väldigt högt eftersom barn förstås har svårt att hävda sig mot vuxna män, oftast deras pappor, bröder eller andra manliga släktingar.

 1. http://fargosisters.com/serendipity/archives/174-The-Pick-Up-Artist.html

  Aldrig hort talas om denne Roosh V (megafjant) sa jag laste lite om honom. Han kallar sig sjalv aven en ”pick up artist” och for flera ar sedan sa sandes det ett program har i USA om en sk pick up artist som hette ”Mystery”. Minns att jag var sa irriterad och acklad av det programmet. Skrev ett blogginlagg om hur jag upplevde det jag sag…..har ar det i lanken ovan (fran 2008).

  • Tatiana: Pick up är lika med ”liten lastbil” för mig. 🙂
   Jag håller med dig i ditt inlägg. Varför kan inte män bara vara sig själva? Allt detta spel, leka ”man”, manipulera och hela tiden behöva låtsas vara ”bättre än” kvinnor osv, är ju bara så jävla tröttsamt.

   Jag brukar säga att det finns få saker i världen som är lika förljugna och fejkade som heterosexuella relationer.

   • Ja…..jag borjar faktist, fast en aning ledsamt (for jag vill ju tro pa karleken) halla med dig om hetero relationer. Att leva detta liv med allt vad det innebar skrammer mig….

   • Tatiana: Det verkligt skrämmande är att många kvinnor i världen inte själva kan välja om de vill leva i heterorelationer eller om de vill vara heterosexuella. 😦

    ”Tro” har sällan med verkligheten att göra, tro är först och främst en fantasi. Verkligheten är att heterorelationer bygger på fantasier, krav, villkor, lögner och fejk. Äkta kärlek, däremot, är att vilja någon väl, även när man själv förlorar på det. Äkta kärlek är villkorslös och kravlös. Äkta kärlek är det som en mor känner till sitt barn.

    Heterorelationer bygger på att kvinnor kan GE kärlek till en man, även när kvinnor själva förlorar på det. För heteromän gäller att de tror sig känna ”kärlek” till den kvinna som de känner att de FÅR kärlek av och som uppfyller de flesta av mäns alla krav. Det finns alltså ingen ömsesidig kärlek i heterorelationer eftersom den ena parten bara ger och den andre parten bara tar.

 2. Mannen är fullkomligt galen och borde spärras in. För mig är det näst intill obegripligt att en människa kan inneha åsikter av det slaget men di vet ju att det där blir vanligare och vanligare. Jag mår illa.

  • Ann: Det borde vara olagligt att vilja legalisera sexualbrott åt minoriteten män i världen som man vet, skadar majoriteten kvinnor och barn för livet. Jag håller med om att mannen i fråga måste vara sjuk i huvudet – han borde spärras in på psyket.

   Tyvärr verkar män ha blivit (eller alltid varit?) gränslösa i sin sexualitet. Det finns inga spärrar alls – de kan ta sig till precis vad som helst och de ser sin sexualitet som något ”helt naturligt” inte bara för män själva, utan även för kvinnor, barn, djur och lik. Den enda spärren de har, är andra män.

 3. En helt annan sak igen… I Norge fick detta gäng som vill patrullera gatorna från… sådana som uppför sig som dom, tji (dom påstår att det är flyktingarna dom vill beskydda samhället mot, själva är flera av dom dömda för grovt våld, våldtäkt, osv). I Sverige hotar dom tydligen alla som kritiserar dom:

  • Andreas: Låter som en dålig affärsidé, att våldtäktsmän och kvinnomisshandlare ”erbjuder” kvinnor ”beskydd”. 😉

 4. Hmhmh. Vet inte om du förstår danska?

  En af de feminister, alle er så bange for
  Drej din m/k-hjerne. Den er plastisk. Det hjælper at tænke og lytte til sin feministmor. Hun har utrolig meget humor, i modsætning til sine modstandere.

  En af de mest magtfulde institutioner i USA er Højesteret. Ni ærværdige herrer og damer i livstidsmandat. For nylig udtalte den 83-årige højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg sig om, hvornår der er kvinder nok i Højesteret: »Når der er ni«.

  Dermed blotlagde den kloge dommer i en enkelt sætning, hvor bange man er for feminister. At kvinder vil tage magten. Hele magten. Efter en minimal kunstpause tilføjede Ginsburg nemlig: »Når jeg siger dét, er folk chokerede. Men der har været ni mænd, og dengang var der ingen, der stillede spørgsmål.«
  http://www.information.dk/563159

  • Andreas: Ja, jag förstår.

   Feminister skrämmer män. På ett sätt är det lätt att förstå eftersom män känner andra, som de känner sig själva. Män tror att kvinnor vill ha hela makten, för det vill män.
   Jag fastnade för de här orden:

   ”Den handler at gøre opmærksom på, hvor meget unormalt, vi synes er normalt, bare det handler om mænd.”

   Ovanstående är så sant. Till och med vi kvinnor uppfattar de mest sjuka saker som män ställer till med i världen som ”normalt”, något oundvikligt. Vi tror att allt är som det är, av rent ”naturliga” orsaker. Som om allting bara skulle ske av sig självt. Vi skyller på ”samhället” men glömmer att samhället är människor, oftast män som styr. De skapar. Vi uppfattar alla deras skapelser som något ”normalt”. Männen som styr, är en mycket mindre grupp än vad folk i allmänhet nog tror – ”eliten”, kapitalisterna.

   Kvinnor borde ta hela makten. Så fort som möjligt.
   Tack för länken!

  • Andreas: Jag instämmer.
   En kan undra vad dessa unga killar som köpe-runkar i kvinnor, samt alla de unga killar som upphetsat hejar på, har för pappor? Är deras pappor också sexister och kvinnohatare? Förmodligen.

   Det trista för oss kvinnor är att vi sällan får reda på vad män är för slags människor, innerst inne. Det sitter många kvinnor (hundratusentals, miljoner?) i Sverige som tror att de har ”fina”, ”normala” makar, pojkvänner, bröder, pappor och söner som ”aldrig skulle…” … våldta, kolla barnporr, kolla porr, kvinnomisshandla, sexuellt trakassera, ägna sig åt våldssex/förnedrings-sex mot kvinnor, vara otrogna, sex-tjata, köpa ”sex”, sexuellt utnyttja etc, etc. Jo pyttsan.

   Det är ju alltid någon annans man eller någon annans manliga släkting som gör allt det här mot kvinnor och barn, eller hur? 😉

   På så sätt föredrar jag män som är ärliga och vågar stå för vilka de är. Det vore positivt för alla, om alla män slutade fejka, smussla och ljuga för kvinnor i sin omgivning och istället stod upp för sig själva som de män som de anser sig vara, vore öppna med vilka ideal och vilken moral de lever utefter, samt vilka värderingar de har och vilken typ av människor de är.

   Det skulle underlätta för både kvinnor och män, tror jag.

   • Andreas: Det är intressant också, att den här köpe-runkande killen blir ”kung” bland män men betraktad som en patetisk, oattraktiv, äcklig och fullständigt vidrig liten runk-pelle bland de flesta kvinnor. Det är tydligt vems beundran, män föredrar. Andra mäns. Framför kvinnors.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s