Det sista tabut för den manliga sexualiteten

Världens manliga befolkning, har bevisligen inga större moraliska betänkligheter när det gäller mot vad/vem de utövar sin manliga sexualitet. Män vill ”stoppa in den” och runka av sig i allt från djur till lik, barn, kvinnor, termosar med köttfärs, dammsugarslangar, träd, dockor etc.

För många män är, vad de kallar ”sex” mot/på/i andra levande och döda varelser samt ting, det viktigaste i mäns liv och något som de säger sig inte kunna leva utan.

Många män är så desperata efter att få ”stoppa in den”, att de till och med kan tänka sig att betala (muta) kvinnor och barn till att ta emot penis i sina kroppar. Dessa män kallas ”sex”-köpare i dagligt tal men jag kallar dem köpe-runkare, eftersom det tydligare beskriver att denna manliga aktivitet handlar om runk och inte om gemensamt, frivilligt och ömsesidigt sex.

Andra män tar till våld. De anfaller t.ex främmande kvinnor och barn ute i samhället och tvingar in sina snoppar i deras kroppar. Dessa män kallas våldtäktsmän i dagligt tal men jag kallar dem vålds-runkare.

Andra män använder sig av droger och alkohol för att få sina offer ”medgörliga” och när offren är i hjälplöst tillstånd och inte kan försvara sig, pga medvetslöshet och/eller tung sömn, börjar männen runka av sig i offrens lealösa kroppar.

Vissa andra män använder sig av något som vi ofta kallar ”sex-tjat”, dvs de försöker manipulera, tjata, hota och övertala kvinnor till att låta sig runkas av i. Detta sätt att tvinga till sig runk i kvinnors kroppar, är vanligast bland hetero-män i relationer med kvinnor. Hetero-män kan t.ex hota subtilt med att lämna hetero-kvinnor och eventuella barn, OM kvinnorna inte ställer upp på att ta emot penis i sina kroppar, i vad hetero-männen hävdar är ”normal” och regelbunden omfattning (”normalt” för män alltså).

Den manliga sexualiteten är bevisligen fullständigt okontrollerad, aggressiv, egoistisk, ohämmad, extrem och riskerar att skada kvinnor och barn för livet.

Men!

Det finns ett tabu kvar för den manliga sexualiteten att utforska: ANDRA MÄN. Många hetero-män vågar inte ens tänka tanken, att de skulle kunna runka av sig i andra män – det är nämligen alltför ”extremt” för män 😉 och många heteromän beskriver det till och med som ”äckligt” för dem, att ha sex med män. Detta trots att de sexuella praktikerna alltså är desamma (stoppa in den, runka av den och/eller suga av den) och att den enda skillnaden är, att mottagaren av deras penis är en levande vuxen av manligt kön.

Det är väldigt märkligt att inte fler män har tänkt på fördelarna med att ha sex med andra män?

Möjligheterna för män att ”få sex”, skulle bli oändliga eftersom alla män gillar mycket sex. Den manliga sexualiteten är dessutom ungefär likadan – snabb, impulsiv, ofta aggressiv, inga känslor och inga förspel behövs. Ingen vet ju heller bättre, än andra män, hur en k*k skall behandlas och vem, förutom andra män, vet bäst hur en k*k skall sugas av? Analsex är dessutom väldigt populärt även bland heteromän. Heteromän älskar också att packa bajs.

Vissa av de här sexfientliga männen, som endast är sexuellt hämmade när det gäller att utöva sin sexualitet gentemot andra vuxna män, hävdar dock att de inte kan ”tända sexuellt” på andra män, då de tycker att det de kallar ”kvinnlighet” saknas hos män. Det kan t.ex handla om att kvinnor ofta har större bröst än män. Det kan handla om att kvinnor ofta har andra kläder på sig än män. Det kan handla om att kvinnor ofta har längre hår än män eller mer smink på sig än män.

Men! Allt detta går ju att åtgärda i dagens samhälle! 🙂

Män kan ju nämligen skapa ”kvinnlighet”, precis som hetero-kvinnor gör, i syfte att skapa sexuell upphetsning bland hetero-män.

Män kan operera in stora bröst i sina kroppar, så kallade silikonbröst, precis som kvinnor gör.

Män kan spara ut håret så att det blir långt (= ”kvinnligt”) eller också kan de göra som många kvinnor gör – sätta in löshår.

Män kan, precis som kvinnor, helraka sina kroppar.

Män kan använda smink för att dölja diverse, vad män uppfattar som, oattraktiva ”skavanker” och i själva verket går det, med dagens make-up, att i princip måla sig ett helt nytt ansikte.

Män, och framför allt unga män, har dessutom ofta mindre kroppsfett än kvinnor och minsta lilla kroppsfett hos kvinnor, uppfattas i regel som väldigt oattraktivt bland hetero-män.

Män kan klä sig i, vad de kallar, typiska ”damkläder” precis som kvinnor gör och män kan lära sig, precis som kvinnor, att gå i högklackade skor samt att överhuvudtaget röra sig och föra sig, på ett sätt som hetero-män uppfattar som sexuellt attraktivt.

Ja, det är väl bara f*ttan som saknas då? Misströsta inte, män! Alla män har ju både mun och anal att ”stoppa in den i” och skulle inte det räcka för män, går allt att lösa på operationsbordet. 🙂

 

 

 

 

8 tankar om “Det sista tabut för den manliga sexualiteten

  • Ver: Nej, jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt. Möjligen någon på-annons men inte mer. Kanske bör göra det, med tanke på inlägget jag skrev?

   • Jag följer ett antal serier väldigt intensivt, t ex Gift vid första ögonkastet,
    men inte just denna. Däremot har jag vid visst zappande några gånger
    kommit att fastna vid denna lätt skruvade historia. Du kanske skulle
    kunna drabbas på liknande sätt. Den repriseras ju tämligen flitigt.

   • Ver: Jag har redan fastnat och allt är ditt fel. 😉 Jag var ju tvungen att kolla in ett avsnitt efter alla dina kommentarer och sen kunde jag inte sluta, hehe. Väldigt intressant faktiskt.

 1. https://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%84ldreomsorgen_i_%C3%96vre_K%C3%A5gedalen

  http://www.dn.se/kultur-noje/scenrecensioner/aldreomsorgen-i-ovre-kagedalen-pa-turteatern/

  Här har vi en annan lätt skruvad sak som handlar om vad män kan göra med
  varandra. Såg den som teaterpjäs på TURteatern (samma ställe som jag såg
  SCUM på för några år sedan) tidigare i år och blev imponerad, speciellt då av
  scenografin.

  Som bakgrund för den här berättelsen finns alltså en sorts skröna om hur
  männen levde för sig själva och förökade sig ensamma ! Men så invaderades
  de av kvinnor och deras livsstil togs ifrån dem.

  ”Kvinnohatet (och hatet mot storstadsfjollor av alla kön) är draget till sin yttersta konsekvens, men kriget är förlorat. Fruntimren har med sitt hemliga vapen intagit Norrland. ”

  Eftersom jag vinnlägger mig om att vårda mitt språk så avstår jag från att
  nämna den folkliga benämningen på det hemliga vapnet …

  • Ver: Usch och fy! Den här typen av meningar som män slänger sig med, avskyr jag:

   ”Berättelsen tar formen av den elvaårige Helge Holmlunds redogörelse för sin uppväxt i Kågedalen i norra Västerbotten. Helge Holmlund, som kallas ”Pyret”, ingår i en incestuös kärleksrelation med sin morfar…”

   Den 11-årige gossen, barnet, ”ingår” en ”incestuös kärleksrelation” med sin morfar…? Det är ju bara män som kan inbilla sig själva, att ett elvaårigt barn skulle ha intresse av något sådant samt att ett barn skulle vara vuxet nog att kunna ”ingå” eller ”inleda”. Det är ett sätt att frånta den vuxne pedofile mannen allt ansvar och göra honom till offer för ett barn.

   Jag har sagt det förut och jag säger det igen – män förstår inte barn och män förstår inte att barn är BARN (inte vuxna).

   I övrigt skulle alla män se den här teaterpjäsen så att de får en inblick i hur en värld utan kvinnor kommer att se ut. Vi vet ju alla, åt vilket håll män riktar sitt våld och sexuella våld, när inga kvinnor och barn finns i närheten. 😉

   Vidrig historia men tack för info. Du har fyllt på min kunskapsbank, Ver. Tack för det! 🙂

 2. Det vore ju den ultimata lösningen för alla de män som inbillar sig att sex är en rättighet, nästan inskriven i lagen och där andra ska ta hand om deras sexualitet. Här får de ju allt så varför tveka?

  • Ann: Ja, precis. Tänk att män inte själva ser denna enkla lösning på alla deras sexproblem? Män skulle bli lyckliga av allt bra sex som de får helt plötsligt och att mjölka prostatan är dessutom jättebra för mäns hälsa. Win-win liksom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s