”Men vad GÖR feministerna egentligen?”

Svenska män skriker sig plötsligt hesa, om det manliga våldet mot kvinnor och barn i samhället:

– ”Men vad GÖR egentligen feministerna (=kvinnorna) åt mäns hedersvåld och våldtäkter mot kvinnor och barn? Var ÄR feministerna?”

För det första skall alla män lära sig, att skita i vad kvinnor i allmänhet gör och i synnerhet, vad kvinnor gör i sin kvinnorörelse. Det har inte kreti och pleti män med att göra.

För det andra är den enda rätta frågan för män att ställa sig:

Vad GÖR egentligen MÄN åt mäns våld och sexuella våld mot kvinnor och barn, inklusive det manliga hedersvåldet?

Är det inte längre, som män brukar påstå, mäns främsta uppgift på jorden att ”beskydda” kvinnor och barn? Vad hände där, liksom…?

Hur har det gått för män, under de senaste tusentals åren, med detta påstådda manliga ”beskydd”?

Vad GÖR män egentligen åt alla mans-problem och allt hat, som de känner och utövar, på diverse sadistiska sätt mot kvinnor och barn i världen?

Vi feminister har inte varit verksamma särskilt länge i jämförelse och dessutom saknat makt i samhället, som varit förbehållet män men alla måste väl erkänna, att vi feminister (kvinnor) har kommit absolut längst med, att hjälpa män med alla deras mansproblem som ofta drabbar kvinnor och barn, trots mycket mindre medel och resurser till vårt förfogande, än vad män har och har haft?

Trots allt så finns det ju lagar idag i Sverige, som säger att män inte längre får misshandla, tortera, diskriminera eller våldta kvinnor och barn (det är inte självklart för män så det krävs tydligen lagstiftning mot det) och kvinnor får idag tillträde till både skolor och arbetsmarknad, något som män en gång i tiden hindrade kvinnor från, eftersom kvinnor ansågs vara alltför starka konkurrenter till män.

Trots allt finns det inga manliga lagar längre i Sverige, som tvingar kvinnor till heterosexualitet eller som tvingar kvinnor att dela sina hem med män. Trots allt kan heterosexuella par idag, själva välja om/när de vill fortplanta sig, genom att preventivmedel och abort har legaliserats i det svenska samhället. Med mera med mera.

Vi feminister har alltså nått stora framgångar med nästan inga resurser alls och det enda män har bidragit med, ända sedan 1800-talet, är starkt motstånd mot kvinnors och barns mänskliga rättigheter, som drivits av kvinnorörelsen och dess feminister. Med ”starkt motstånd” menas bl.a mäns odemokratiska, idoga och ytterst fega metoder för att motarbeta/förhindra kvinnorörelsens arbete.

Vi kan alltså lätt dra slutsatsen, att män har misslyckats totalt med att skydda kvinnor och barn från män, att män fortfarande ägnar mest tid åt att motarbeta kvinnors mänskliga rättigheter, skyller kvinnor för alla manliga problem i världen samt lägger över ansvaret för alla dessa diverse manliga ”tillkortakommanden” på kvinnor och feminister, att lösa åt män.

Så vad tänker ni själva göra, alla män i modern tid, mer än att ständigt gapa om att feminister skall reda upp all er skit, som ni ställer till med i världen? Sätt lite fart på era feta, svullna bukar och ludna kyckling-ben och GÖR NÅT SJÄLVA åt alla era problem för en gångs skull.

Och kom nu inte och skyll oss feminister för att svenska män röstade fram högerpartierna inom Alliansregeringen till makten. Alliansregeringen bär ansvaret för det som svenska män kallar ”massinvandringen” till Sverige och i detta, är definitivt inga feminister inblandade.

Innan män ställer några som helst krav på att feministerna skall lösa deras problem åt dem, bör män också fundera på hur mycket ekonomiskt stöd de har bidragit med, till olika feministiska organisationer?

Jaså, inte en krona…?

Tja, då kan en inte ställa några som helst krav på hjälp heller. Eller tänkte svenska män, att feminister är skyldiga att jobba gratis med alla mans-problem i världen? 

Män kan flyga till månen men de klarar inte av att uppfostra små pojkar till normalt fungerande, sociala människor.

Så vad fan GÖR män i hetero-familjerna egentligen?

 

 

 

 

 

 

21 thoughts on “”Men vad GÖR feministerna egentligen?”

 1. Mitt i prick! Så uppfriskande att läsa och nog kan man ställa sig frågan ”vad fan GÖR män i hetero-familjerna egentligen?”
  Personligen tycker jag de mest ställer till oreda, ställer krav, gapar efter sex och mera sex och så lite sex till annars blir de patetiska stackarna gråtmilda och hamnar i en depression eller åtminstone i ett dödläge där de inte orkar eller kan företa sig något av värde. Vad är det man brukar säga, jo mycket vill ha mer och det är ganska typiskt för många män. De vill ha allt men helst inget göra för att ens förtjäna något och allra minst göra något i hemmet och om de gör något litet heter de att de ”hjälper till” öh va fan är det egentligen…barn hjälper till för att lära sig under uppväxten och då kan en ju förmoda att män känner sig som barn… eller? Det är längesedan jag insåg att bäst är det att leva utan en man och de som gapar på gator eller i media är inget annat än små barn helt utan ansvar för något, knappt ens för sig själva.

  • Ann: Haha! Ja, många män beskriver att de får ”jättedåligt självförtroende”, om de inte får runka av snoppen i kvinnors kroppar, så ofta som de tycker är nödvändigt för dem. För heterokvinnor som vill ta ned män på jorden, finns alltså ett utmärkt och lätt sätt att göra det. 😉

   Vi andra kvinnor har ju redan kommit på detta förstås och ofta har det bidragit till bättre självförtroende för oss. 😉

   Mycket vill ha mer och en sak vet de flesta lite äldre och erfarna kvinnorna – män blir aldrig nöjda. Män har inga gränser. De vill bara att kvinnor skall göra mer och mer och mer för dem. Själva ”hjälper de till” mindre och mindre. Som Fanny skrev: Kvinnor skulle aldrig kunna ta emot lika skamlöst som män.

   Många män agerar som barn i heterofamiljerna. De blir ”lekkamrater” till barnen och det roligaste de vet, är att göra bus med barnen och bryta mot mammas regler. Män måste matas, kläs på och tas omhand på alla sätt av kvinnor. Rätt perverst när en tänker på det? Män vill ha mamma och hora i ett och samma paket.

   Det här med ansvar är inte mäns gebit. Väldigt många män kan inte ta ansvar för sig själva, sin sexualitet, sina barn, sin ekonomi, sina arbeten, sina hem och hushåll, sina åldrade släktingar etc.

   Män är dessutom extremt känslostyrda. De får aggressiva utbrott, löser konflikter med våld, skyller ifrån sig på andra, känner sig förfördelade om de inte får mer än alla andra, suktar efter ständig uppmärksamhet till och med på bekostnad av sina egna barn, har behov av att leka charader och utmåla sig som ”överordnade” och ”dominanta”, måste ”tävla”, inbillar sig att de är döende när de är täppta i näsan, svartsjuka, missunnsmma, fega, förfasas vid tanken på ev. eget lidande, tål inte smärta, tror att den som skriker högst vinner, kan inte få utlopp för alla sina svallande känslor utan tar till alkohol och droger för att döva sig själva, ser snällhet, givmildhet, omtanke och känslor som tecken på ”svaghet”, blir tjuriga och olidliga om de inte får mat när de är hungriga, är extremt sexualiserade och kan sällan kontrollera sina sexuella känslor inför andra, måste alltid ha ”rätt”, tål inte minsta lilla kritik utan att få utbrott, älskar kiss- och bajsskämt/lekar, pissar i duschen, fiser och rapar inför folk, tjafsar i evighet för att få sin vilja igenom, slänger grejer omkring sig, måste påminnas om att gå och duscha och byta kalsonger, ljuger och bedrar och är ofta stolta över att ha lyckats dra andra vid näsan, kan inte konkurrera på lika villkor utan älskar att fuska sig till ”vinst”, tutar och pekar finger åt folk i trafiken, pratar bara om sig själva hela tiden (skryter), skriker som stuckna grisar i upphetsning av att en annan karl lyckas sparka in en boll i ett nät… ja, herregud jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.

   Såna här clowner styr hela världen. Svetten bryter fram i pannan…

 2. Haha – spot on!
  För att inte tala om kommentarerna från dig och Ann, det finns liksom inte mer att tillägga där.
  Du är bara bäst!

  • MA: Ja…? Jag kan säga att jag kollade utanför dörren när vi hade möte med F! sist. Det stod inga män på kö där i alla fall. 😉

 3. Så förbaskat bra! Bli så glad när jag läser sånt här.
  Är alltid så djupt förvånad är att en del (läs antifeminister ) tycker att feminister ska fixa
  ALLT.
  Javisst som du då vara skriver. ge oss PENGAR och MAKT då!

  • janna: Javisst är det så! Det är så typiskt män att ställa till med en massa skit och överlåta ansvaret med att städa upp efter dem, på kvinnor.

   Män och särskilt antifeminister, verkar tro att alla mansproblem är kvinnors och feministers sak att lösa åt dem, dessutom utan att själva vilja bidra med nånting annat än att motarbeta och förstöra. Den enda anledningen till att vi feminister jobbar gratis med alla dessa mansproblem, är att de drabbar kvinnor och barn i gigantisk omfattning och på de mest fasansfulla sätt. Män själva, bryr sig inte.

 4. Hej!
  Vad är själva huvudsyftet med texten? Är det ett steg mot en jämställd värld? Eller är det ett syfte att provocera fram en reaktion? Eller är det en insändare? Eller presenterad fakta? Eller en massa frågor som du inte själv vet svaren på som du vill ha svar på? Eller är det retoriska frågor som du vill att läsaren ska reflektera kring?
  Jag är uppriktigt nyfiken av din syn på det. 🙂
  /Fredrik

  • Hej Fredrik!
   Mitt inlägg väckte uppenbarligen många frågor hos dig? 🙂

   Jag vet att mina texter kan vara svårlästa, komplicerade och alltför intellektuella för vissa människor och även om alla dina frågor är fullt naturliga för dig och din kapacitet att ställa, måste jag uppmana dig, att läsa inlägget ett par gånger till. Det är uppenbart, med tanke på de frågor du ställer, att du inte har förstått någonting alls.

   Jag tror att du, om du försöker läsa en mening i taget och upprepar denna procedur några gånger, bör kunna förstå lite mer av innehållet, än vad du hittills har lyckats göra. Jag vet att läsförståelse inte är så lätt för alla, men skam den som ger sig, eller hur? 😉 Det är bara till att försöka igen och igen och snart kanske det går upp ett liljeholmens (ljus), även för dig? Andra läsare här, har ju inte haft några som helst problem med att förstå vad huvudsyftet med texten är så jag tror faktiskt inte att det är min text, som är själva problemet här.

   Gör ett par nya försök och undvik att bli frustrerad/provocerad/känslosam när du inte förstår direkt vad du läser. Upprepa, upprepa. Återkom därefter gärna om det fortfarande är någonting som är mycket oklart för dig. Lycka till! 🙂

   • Jag uppfattade det som att du skrev ett ganska direkt-på inlägg och jag kunder skriva lite direkt-på frågor.

    Jag har inga synpunkter om innehållet. Min undran är snarare, om jag tar det i bara en fråga:
    ”vill du diskutera med mig?” Du har ju liksom aldrig bett om min synpunkt, så det kan vara artigt att fråga först…?

    Mvh Fredrik

   • Fredrik: Jag vet inte vad ”direkt-på-frågor” betyder i din ordbok men om jag får gissa, antar jag att du vill mena, att du tycker dig ha ställt någon form av raka frågor om mitt inlägg, vilket du inte gjorde och inte heller kan ha gjort, då du uppenbarligen inte vare sig har förstått innehållet eller har några synpunkter på det.

    Jag har förstås inget som helst intresse av att ”diskutera” synpunkter som du INTE HAR om textens innehåll. Det låter som en mycket onödig och väldigt innehållsfattig diskussion i mina öron. 🙂

    Men tack ändå för dina två kommentarer, som dessvärre inte tillförde kommentarsfältet någonting av värde.

    Ha det gott nu, Fredrik och glöm inte att öva på läsförståelsen samt fundera över dina icke-existerande synpunkter, INNAN du postar meningslösa/innehållslösa kommentarer i de lite mer intellektuella bloggarna på nätet.

 5. Nu vet jag inte hur privat det är för hon det gäller (detta är från en privat facebook-grupp – för feminister) så släpp inte genom denna kommentaren med bilderna, ta antingen bort dom eller låt kommentaren förbli opublicerad.
  Men denna tjejen har alltså fått sparken, som 19-åring, för att hon är feminist!

  • Andreas: Jag är inte förvånad men politiska åsikter får aldrig vara en grund för avsked. Feministhatet är väldigt utbrett i samhället. Ännu ett skäl till att feminister behöver vara anonyma på nätet.

 6. Hm! det är någonting som surrar här inne.
  Något vilset, ensamt och uppgivet.
  Han har har hamnat på villovägar.Stackarn!
  Det är synd om han.
  Äh! vad gör man med ohyra? RADAR!!!!

  Så, nu kan vi vuxna diskutera. Inlägget är spot on! Som alltid. Håller med Calle och övriga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s