Antifeminister tror att kvinnor och män kommer att tvingas byta kön med varandra

Antifeminister tillhör inte, som vi alla vet, den intellektuella eliten i världen. 😦

Jag har skrivit om antifeministernas fantasier ett flertal gånger i bloggen, t.ex om vad antifeminister tror att feminism är, vad de tror att ”kvinnlighet” är samt om, hur ologiskt deras ”resonemang” är.

En favorit:

”Jag hatar feminister!! Men jag älskar kvinnor.”

Att de flesta feminister ÄR kvinnor, verkar de inte ha tänkt på. 🙂 Slutsats: Antifeminister hatar kvinnor (och män) vars politiska huvudfrågor är kvinnors och barns mänskliga rättigheter, jämställdhet och jämlikhet.

En annan favorit är den här:

”Kvinnor måste få vara kvinnor och män måste få vara män!”

Nähä? 😉

Hur antifeminister menar att det skulle gå till, rent praktiskt, när ”någon” skulle försöka tvinga kvinnor till att ”bli män” och vice versa, kan en undra?

Menar antifeministerna att ”någon” tänker försöka tvinga kvinnor och män till könsbyte och att de är motståndare till dessa, i så fall, framtida fruktansvärda övergrepp på folk? Det är, så vitt jag vet i alla fall, det enda sättet som denna ”könsförvandling” skulle kunna vara möjlig att genomföra? Eller finns det något annat sätt för en man att ”bli” en kvinna och en kvinna att ”bli” en man?

Är det någon därute som fattar vad antifeministerna menar med detta märkliga påstående?

Antifeministers horribla påstående, om hur könen kan komma att tvingas till att byta kön (med varandra), brukar följas av en flod av manligt ordbajs, om hur de anser att kvinnor skall göra för att ”vara kvinnor”. Det verkar som om de här männen har uppfattningen om sig själva att de kan, bör och måste berätta för kvinnor, hur kvinnor skall ”vara” kvinnor? De tror kanske, att män vet bättre än kvinnor själva, hur kvinnor ”är” kvinnor?

Alltså, det här är ju jättekonstigt…?

Jag fattar liksom inte, i egenskap av kvinna, hur jag helt plötsligt skulle kunna ”bli” man? Menar antifeministerna, att jag skulle kunna vakna upp en dag, med en snopp mellan benen? Bara sådär?

Nä, jag måste säga att det verkar som om antifeministerna har tappat begreppet om verkligheten fullständigt och den här typen av tramsigt, ovetenskapligt hokus-pokus, kan ingen vettig människa köpa.

 

 

 

 

 

Annonser

2 thoughts on “Antifeminister tror att kvinnor och män kommer att tvingas byta kön med varandra

 1. Jag tror de menar att vi ska hålla kvar vid de gamla könsrollerna. Att ”vara kvinna” = passa upp på och bekräfta män, ta allt hemarbete, pynta, måla och klä sig obekvämt för att se ”attraktivt kvinlig” ut. Män ska kunna strunta i sitt utseende, bestämma allt och alltid ha rätt pga sitt kön. Ja, du vet…
  De blandar ihop kön med genus och är inte intresserade av att lära sig heller.

  • Anna: Javisst vill de det. De vill tala om för kvinnor hur kvinnor ”måste” vara, se ut, inte får jobba med och helst vara hemma-slavar åt män osv. Sen påstår de att båda kön måste ”få” vara som de är. Fullständigt patetiskt att män anser sig veta bäst, vad som får kvinnor att må bra. 🙂

   Sällan är det sig själva, antifeministiska män talar om och det är så uppenbart att de har ett skriande behov av att ta sig tolkningsföreträde över och bestämma åt kvinnor hur kvinnor skall vara och till och med ”är”.

   Detta kontrollbehov över kvinnor, alltså?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s