Varför tror så många heteromän att de har ”rätt” att stoppa in snoppen i folk?

Från bloggen ”Svarta känslor” :

”Du är lat och stökig och du har lång erfarenhet av förhållanden med kvinnor som har fixat donat och tagit projektledarrollen. Jag är precis lika lat och stökig som du, men jag märker att du har mycket svårare att acceptera denna sida hos mig än hos dig själv. Din förväntan på en kvinnlig partner är att hon ska åtminstone vara mer ordentlig än dig. För så har du blivit fostrad av både hemmet och omgivningen. Män får vara slarvers, kvinnor ska vara perfekta.”

Jag var tillsammans med en man en gång, som inte verkade tåla att jag satte mig ned för att vila, om inte han själv fick sitta ned och vila samtidigt. 😉 Då hittade han på alla möjliga saker för att liksom försöka ”få fart” på mig.

Det kunde yttra sig som så, att jag under en dag hade varit och handlat, förberett middagsmaten, plockat undan efter frukosten och städat och när mannen kom hem, efter att bara ha roat sig själv hela dagen med sina fritidsintressen och fann mig liggande på soffan så tyckte han t.ex att VI ”måste ta tag i tvätten”. 😉

”Du beter dig mansgrisigt i vissa fall. Detta med sexet är ett tydligt exempel. Du tycker att det är min plikt att tillfredsställa dina sexuella behov, oavsett om jag vill utöva sex eller ej. Du tycker att jag ska tillfredsställa dig, även om jag själv inte vill ha sex. Det är den mansgrisigaste inställningen man kan ha. Sex enligt dig är ingen ömsesidig praktik, det är en plikt en har mot sin partner. Du ser sex som ett måste, ett behov att likställa med mat och sömn, och ngt man har rätt till att kräva från andra.”

Det här är väldigt vanligt bland heteromän. De tycker sig ha all ”rätt” att runka av snoppen i kvinnors kroppar, så ofta som de anser det nödvändigt för dem själva. Självklart kan inga män bestämma, eller ställa krav på, att få stoppa in sina snoppar i andra människor när som helst och hur som helst.

Män måste istället lära sig att invänta en inbjudan.

Många heteromän har väldigt svårt för att förstå detta enkla men för att underlätta för den primitiva, egoistiska och översexuella mans-hjärnan att förstå, kanske alla heteromän för ett ögonblick kan föreställa sig att de är homosexuella?

Hur skulle det kännas för dig som man, om du levde ihop med en annan man, som ställde KRAV på att få ha sex i din kropp, i den omfattning som han anser är nödvändigt för honom själv? Hur skulle det kännas, att mannen i fråga anser att han har ett livsnödvändigt och regelbundet ”behov” av att ha sex i din mun och stjärt? Skulle du som man föredra, att mannen ständigt tjatar om att få stoppa snoppen i dig eller skulle du föredra, att han inväntar en inbjudan från dig när du själv är sugen på att få hans snopp instoppad i din kropp? Vem anser du skall bestämma, om hans snopp skall få stoppas in i din kropp eller ej?

Du som man, som skall ta emot snoppen i din kropp eller mannen, som vill stoppa in snoppen i din kropp? Vems beslut är det?

 

 

Annonser

2 thoughts on “Varför tror så många heteromän att de har ”rätt” att stoppa in snoppen i folk?

  1. Hej, bjuder på ett tips.
    Socialen glömde bort utsatta barn!
    När socialen i Kristianstad utredde misstankar om sexuella övergrepp mot barn glömdes de andra barnen i familjen och övergreppen kunde fortsätta i månader. Socialen har brustit både när det gäller rutiner och checklista för sådana här ärenden. Utredning inleddes i september förra året när misstankar om sexuella övergrepp mot ett barn nådde socialen. Men de glömde de övriga barnen i familjen och därmed kunde övergreppen fortsätta tills ett av barnen själv tog kontakt med socialen i mitten av januari. I fyra månade fortsatte alltså övergreppen. Chefen för barn-och ungdomsverksamheten på socialen, Bodil Eriksson, menar att det brister i kompetensen hos handläggaren och nu planeras kompetenshöjande insatser för handläggarna samt att rutinerna ska ses över och kompletteras. Det har tydligen inte hjälpt att Kristianstad kommun har anställt en hel massa nya socialsekreterare för att råda bot på de brister som förekommit

    • Ann: ”Glömde bort”? Jag tror inte för fem öre att socialen ”glömde bort” för vi vet ju alla hur socialen skyddar pappor och män som begår brott mot barn (och deras mammor) i heterofamiljerna.

      Det brister inte i kompetensen – det brister i det sunda förnuftet och det är för JÄVLIGT att detta får fortgå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s