Män hävdar att de vet vad en ”riktig” våldtäkt är för en kvinna

Många män lider av vanföreställningen att de skall, bör och kan avgöra, vad som är en ”riktig” våldtäkt för en kvinna och vad som är ”frivilligt” hetero-sex för en kvinna. Det här inbillade tolkningsföreträdet hos män, är mycket vanligt. Många heterosexuella män vill bestämma åt kvinnor, hur/när/var/hur ofta kvinnor skall ha sex med män, hur kvinnor skall se ut för män, hur kvinnor skall uppföra sig bland män, vad kvinnor skall arbeta med, ägna sin fritid åt etc, etc.

Många av de här männen hävdar t.ex att det inte är en ”riktig” våldtäkt för en kvinna, när en man runkar av sig i hennes kropp då hon är redlöst berusad, medvetslös och/eller sover. Heterosexuella män vill mena, att det inte är en ”riktig” våldtäkt för en kvinna, då en man (eller flera män) ”passar på” att runka av sig i hennes lealösa kropp och/eller stoppar upp föremål i hennes medvetslösa kropp, t.ex ett ägg eller en flaska.

Många av de här männen hävdar även, att de inte begår våldtäkt mot kvinnor, när de tjatar och/eller hotar sig till hetero-sex av kvinnor och kvinnor till slut av rädsla, utmattning, maktlöshet, frustration inte längre orkar/vågar/kan freda sig, vare sig psykiskt eller fysiskt, mot männens sexualitet. Heterosexuella män hävdar att kvinnor måste säga ifrån på ett särskilt sätt för att män ens skall förstå, att kvinnor inte vill ha deras penisar och/eller andra föremål uppstoppade i sina underliv/stjärtar/munnar och nio stycken ”nej” från en kvinna, är inte tillräckligt för att heterosexuella män skall förstå att kvinnor inte är intresserade av dem. Män menar till och med att kvinnor som inte kan protestera mot manlig sexualitet, pga t.ex medvetslöshet eller sömn, får skylla sig själva om män passar på att runka av sig i deras kroppar.

Detta manliga fenomen kan yttra sig såsom att heterosexuella män kan inbilla sig att kvinnor är intresserade av att ha sex med dem fastän kvinnor…:

 • Säger ”nej” upprepade gånger
 • Säger ”aj”
 • Säger ”sluta”
 • Säger ”lägg av”
 • Gråter eller skriker
 • Vänder bort ansiktet och/eller försöker avlägsna sig kroppsligt
 • Försöker fösa bort mäns händer och kroppar
 • Ligger stela och oengagerade som ”döda fiskar”
 • Spyr och/eller har spytt
 • Sover och/eller är medvetslösa
 • Är redlöst berusade och/eller drogade av männen
 • Blöder

Det här befängda manliga synsättet är, som sagt, mycket vanligt i manssamhället. Vi ser det hos polismän, domare, advokater och jurister, ”vanliga” män och till och med hos så kallade ”familjefäder”. Många män kan inbilla sig i princip vad som helst, när det gäller hetero-sex och kvinnor och de anser sig ha tolkningsföreträde över kvinnor själva. En kan undra hur det kommer sig?

Vad har män för erfarenhet av, eller kunskap om, hur det är att ligga med män, att bli våldtagen av män och att bli påtvingad manlig sexualitet? Hur är det möjligt att män anser sig veta bättre än kvinnor, vad som är en ”riktig” våldtäkt för en kvinna? Hur är det möjligt att män tror sig kunna avgöra om en kvinna har haft frivilligt sex med dem eller ej? Hur är det ens möjligt att män tror att det är de som kan, och skall, avgöra det?

-”Du hade sex med mig frivilligt!”

-”Nej, jag ville inte ha sex med dig – du våldtog mig!”

-”Nej, det gjorde jag inte alls och det är jag, och inte du, som avgör om du ville ha sex med mig eller inte.”

?????

Män är idioter som ni förstår. Män kan inbilla sig de mest märkliga saker om kvinnor och framför allt om hetero-sex. Män kan t.ex få för sig att kvinnor, genom att ha vissa kläder på sig, skulle vara sugna på att ha sex med män. Män kan få för sig att kvinnor, som tycker att det är så pass vidrigt att ligga med män att de måste ta betalt för det, egentligen ”älskar” det. Män kan få för sig att kvinnor som ler, skrattar eller rör sig på ett visst sätt, skulle vara sugna på att ha sex med män. Män kan till och med få för sig, att kvinnor som gråter, kräks, är medvetslösa eller fullständigt apatiska under hetero-sex, ”gillar” hetero-sexet. Män kan få för sig att de är sexuellt ”dominanta” (BDSM-män) och att alla kvinnor som de vill ligga med, skulle bli ”undergivna” dem per automatik och därmed också samtycka till att bli misshandlade av männen under hetero-sex. Den här typen av män tror alltså att en mans sexuella läggning och sexuella önskemål per automatik skulle ”skapa” en sexuellt undergiven kvinna, med exakt samma typ av sexuella önskemål som mannen.

Som om kvinnors sexuella vilja, sexuella läggning, sexuella preferenser etc, per automatik skulle anpassas utefter män, manlig sexualitet och manliga sexuella praktiker?

Många heterosexuella män och kvinnor vet att väldigt, väldigt många heterosexuella kvinnor fejkar orgasm under hetero-sex samt sin kåthet på män. Ändå påstår många män, efter hetero-sex, att kvinnorna ”älskade” sexet och att de ”märkte” att kvinnorna gillade deras penisar. Män anser sig inte ens behöva fråga kvinnor om vad de tyckte om hetero-sexet för män anser sig kapabla, att själva kunna avgöra det åt kvinnor. 😉

Män har väldigt höga tankar om sig själva, trots att de är idioter.

 

Annonser

6 thoughts on “Män hävdar att de vet vad en ”riktig” våldtäkt är för en kvinna

 1. BRA!!! skrivet till all idioter och Antifeminister som inte har fattat något. Ingen Poliaspirant .ållagarämne el tilltänkt domare som läst men inte begripit får helt enkelt tänka på ett annat yrke .

  Texten borde.ingå. i samtliga polisernas utbildning obligatoriskt!!

  Funderat allvarligt att rama in den…

  • Jana: Det är uppenbart att män inom rättsväsendet, poliser, advokater, domare och annat pack, inte klarar av att fatta logiska och opartiska beslut i sexualbrottsmål. Jag tycker inte att män skall få handlägga eller döma i brott som män har begått mot kvinnor och barn, av den anledningen och särskilt inte i sexualbrott eftersom män bevisligen har stora svårigheter, att lämna sina egna svallande manliga sexuella känslor och föraktfulla kvinnosyn utanför.

   Det är ungefär samma sak som att vi skulle låta rasister enväldigt sitta och döma i rättsväsendet, i fall där rasister har begått hatbrott mot judar. Judarna skulle inte ha en chans till upprättelse som brottsoffer i den typ av rättsväsende och det har inte kvinnor och barn heller i dagens svenska domstolar.

   • Det sista gör vi ju genom att låta nämndemän med politisk agenda påverka domar i tingsrätten och hovrätten. Det är otroligt naivt att tro att t.ex. sverigedemokrater skulle lämna sina politiska åsikter utanför rättssalen. En kan ju bara föreställa sig hur det påverkar brottsoffer som t.ex. inte passar in i SD:s bild av vad som är svenskt. Vi vet ju dessutom att rasism och kvinnohat ofta går hand i hand!

   • Erika: Ja det har du ju alldeles rätt i men det ser inte bättre ut i Hovrätterna eller HD – tvärtom tyvärr. De som förväntas vara högst utbildade (de med juridisk skolning i HR och HD) har visat sig vara de värsta kvinnohatarna, så till den milda grad att de framstår som bisarra. Detta trots att de alltså borde ha lärt sig vikten av att döma människor opartiskt och åtminstone försöka ignorera sina egna fördomar. De lyckas inte. Inte alls. Lagens män framstår som bisarrt svagbegåvade, minst sagt.

    Det är förstås förödande för ett samhälle när lagens män inte lyckas åsidosätta sina egna fördomar, sitt förakt för andra människor, oavsett om det är ”invandrare” eller kvinnor och barn som drabbas. Det är en rättsröta som jag aldrig trodde mig behöva se i ett land som Sverige.

    Jag vill mena att kvinnor generellt är bättre än män på att lyssna på och förstå människor, att förhålla sig opartiska, sätta sig in i andra människors situation, är mindre fördomsfulla, mindre känslostyrda och mer logiska, mer intresserade av att ta reda på sanningen än att hävda sig själva, har bättre läsförståelse, bättre ansvarskänsla (inget tramsande) mer sexualkunskap, mer barnkunskap, mer kunskap om både manligt och kvinnligt beteende samt inte minst – kunskap om kvinnlig sexualitet, vilket män saknar.

    Den som orkar läsa domar i sexualbrott, inser snart att svenskt rättsväsende (polis och domstolar) är en manlig lekstuga.

 2. Med risk för att upprepa mig, tror jag berättat detta tidigare. Var på besök hos en man…mitt ex för att låna hans dator en liten stund. Mannen kastar ner mig i sängen, låser fast mig i armarna med handbojor. Tydligen hade idioten förberett detta för handbojorna satt fast i hans sängstolpar. Därefter satte han sig ovanpå mig, på min bröstkorg och började knäppa upp sina byxor….mer vill jag inte berätta, detta är fullt tillräckligt och nog tusan rubriceras det som ett våldtäktsförsök. Min son då 9 år satt i rummet intill men jag sparkade, sa nej, sa sluta nu, skrek lägg av, grät, försökte vända bort ansiktet. försökte bita honom och innan han slutade upp hade idioten dragit ner sina byxor mitt framför ansiktet….Och det spelar ingen roll om det är grannen, en fd pojkvän, fd man, en släkting eller snubben på gatan…det är inget annat än ett våldtäktsförsök.

  • Ann: Du har berättat detta tidigare och fy fan! Självklart är det ett våldtäktsförsök och ditt ex är en (potentiell?) våldtäktsman. Jag gissar att du inte anmälde? Många kvinnor gör inte det och särskilt inte män som de har en relation till, t.ex pappan till deras barn.

   Den här typen av män känner en bara ett djupt förakt för. De skulle behöva smaka på sin egen medicin, få lite snopp i stjärten mot sin vilja och sedan tvingas lyssna på när deras våldtäktsman, polismän och manliga domare förklarar för dem, hur mycket de ”gillade” analsexet.

   Vad män inte verkar förstå (kanske för att de inte själva är drabbade men ändå inbillar sig att de vet bättre än kvinnor själva), är att våldtäktsmän är helt ”vanliga” män. De är någons pappa, son, bror etc och alla känner ett våldtäktsoffer men ingen låtsas känna en våldtäktsman.

   Jag känner till flera våldtäktsmän. En av dem är busschaufför, pappa till två döttrar i 20-årsåldern och anses av de som inte känner hans rätta jag, vara en riktigt ”trevlig prick”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s