Svenska gay-män klagar på bristande sex – vill ha lagliga bordeller

Nej, jag skojar förstås. Men visst vore det väl komiskt om gay-män gjorde som hetero-män, som gnäller över sina, vad de kallar, ”behov” av kvinnors kroppar för att tillfredsställa sig själva sexuellt med?

-”Vafan, sex är ju ett livsnödvändigt behov hos oss gay-män så nu vill vi att staten fixar lagliga bordeller åt oss, ”annars” kan vi bli oregerliga att ha att göra med och då kan det ju gå illa för alla hetero-män i samhället!”

Det märkliga i denna mansvärld och med alla sexuella mans-fantasier som heteromän lider av, är att de aldrig ställer sig den fullt naturliga, rationella och logiska frågan:

Varför vill inte hetero-kvinnor ligga med mig? Vad gör jag för fel?

De flesta hetero-män är övertygade om att penis är den enda ”riktiga” orgasm-framkallaren för hetero-kvinnor och vad kvinnor själva säger, skiter de högfärdigt i. Ändå lyckas de inte locka hetero-kvinnor sexuellt med, vad de själva påstår, är både fantastiska penisar och enorm sexualkunskap? Hur kommer det sig?

Den här typen av frågor, är uppenbarligen inte relevanta för män att ställa, för det kan ju aldrig vara något fel på män, mäns enorma sexuella drifter eller deras sexualkunskaper? Det kan ju inte vara så, att hetero-kvinnor inte vill ligga med män, pga att män är för jävla dåliga i sängen för kvinnor? Och även om män är dåliga i sängen för kvinnor så är det ju skit samma, eftersom det i mans-världen skall vara alla hetero-mäns lagliga rätt, att få runka av sig i kvinnors kroppar när män känner för det? Visst finns det väl också en osynlig lag, om att män bestämmer hur mycket sex hetero-kvinnor skall vilja ha med män? Och om inte hetero-kvinnor har lust att ha sex med män, i samma omfattning som det omvända, så måste det väl ändå vara kvinnor som skall ändra på sig?

Varför i himmelens namn måste hetero-kvinnor alltid krångla till allting och försöka inbilla män, att det är kvinnor själva, och inte män, som skall avgöra om kvinnor skall ta emot penis i sina kroppar? Det måste väl ändå vara mäns lagliga ”rätt” i samhället att bestämma åt kvinnor, att kvinnor måste ha sex med män? Som män gjorde förr i tiden och som män gör än idag, i många delar av världen? Annars tvingas ju vanliga män att bege sig till bordellerna, för att köpe-runka av sig i de stackars unga kvinnorna där? Vad var det som var så fel förr i tiden, med lagstadgad heterosexualitet och äktenskapstvång mellan kvinnor och män? Det funkade ju jättebra…?

Jag tänker att det kan vara en bra idé, för att råda bot på dessa fullständigt bisarra, heterosexuella mans-fantasier, att börja med att låta dem prova på sitt eget recept? Jag tycker faktiskt att det skall vara alla gay-mäns lagliga rätt, att ha så mycket sex de vill med män. Gay-män har ju samma sexuella behov som hetero-män men kanske till och med sämre tillgång till sex, än vad hetero-män har?

Hur synd är det inte om dom då?

Vi bör alltså testa, att först införa lagliga gay-bordeller i världen, där alla män och framför allt torskar, måste sexarbeta. De skall inte bara sexarbeta åt gay-män, utan också åt hetero-kvinnor som har svårigheter att få sex av män, pga att de t.ex är gamla, handikappade, överviktiga, håriga, ”fula” eller har vidriga personligheter/egenskaper, som gör att de flesta ”vanliga” män ratar dem.

Alla så kallade ”sexliberala” kvinnor och män, som är positiva till kvinnlig prostitution och emot den svenska sexköpslagen, bör uppmuntra sina bröder, pappor och söner att söka arbete på dessa gay-bordeller.

Hur illa kan det vara för exempelvis ens 15-årige son, att få smaka på en massa härlig snopp i outsinliga mängder i mun och stjärt på sitt arbete? Han får ju dessutom BETALT för nöjet!

Det skulle, för övrigt, vara intressant att höra de ”sexliberala” människornas debatt, OM nu gay-män någon gång i framtiden, skulle få för sig att ställa samma absurda krav på ”sex”, som hetero-män gör.

Gay-män skulle ju faktiskt kunna bete sig lika respektlöst och hänsynslöst mot män, som hetero-män gör mot kvinnor och barn i världen? De skulle kunna droga ned män och ha sex med dem, medan männen var halvt medvetslösa och sedan undkomma straff i domstolarna, genom att hävda att de inte ”förstod” riktigt, att männen inte ville ha sex. 

De skulle kunna gruppvåldta män och slippa bli straffade för gruppvåldtäkt, eftersom var och en faktiskt väntade på sin tur?

Gay-män skulle kunna ofreda män sexuellt, tafsa på dem ute på stan, våldta dem analt och oralt när de går hem från krogen och ständigt kommentera mäns sexiga kroppar, överallt ute i samhället?

De skulle kunna utföra lite BDSM-sex mot män och tvärsäkert hävda att hetero-män gillar att bli misshandlade under sex, pga att de är biologiskt underlägsna gay-män.

Gay-män skulle kunna utföra så kallat facial abuse mot män, skita högaktningsfullt i hetero-mäns sexuella njutning, skrika hora och luder efter män, hota med att våldta dem, kalla dem ”korkade” och efter allt ovanstående och lite till, skulle gay-män förvånat undra, varför inte män gillar att ligga med dem?

homofobia

Därefter skulle gay-män hävda, att de faktiskt tycker att de blir förtryckta och diskriminerade samt att det är tecken på ojämställdhet i samhället, att de inte får knulla med män, så mycket som de själva vill.

Det är ju för fan en mänsklig rättighet för gay-män att ha sex med män!

De flesta hetero-män fattar förmodligen inte poängen i mitt inlägg men det väntar jag mig inte heller. Bara håll käften och gå och runka.

 

Annonser

2 thoughts on “Svenska gay-män klagar på bristande sex – vill ha lagliga bordeller

  1. Ha ha, underbart. Detta är ju verkligen något för sexliberalerna att bita i. Fast dessvärre tror jag inte de heller fattar poängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s