Lotta och andra kvinnor är döda nu, trots alla pengar som manssamhället påstås satsa för att komma tillrätta med mäns våld mot kvinnor och deras barn

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22962449.ab

”Den 33-årige mannen sitter just nu häktad misstänkt för dödsmisshandeln av Lotta, 41. Lotta hittades brutalt misshandlad i sin lägenhet i Bromma i lördags. I går avled hon av sina skador.

Hans straffregister sträcker sig ända bak till år 1998 då han som 15-åring dömdes för misshandel.

33-åringen greps i lördags, samma dag som han misshandlade Lotta. Han var då misstänkt för mordförsök och hon lades in på sjukhus med svåra hjärnskador. Våldet som Lotta utsattes för beskrevs av härdade poliser och sjukhuspersonal som ”det värsta de sett”.

– Hon var misshandlad till oigenkännlighet. Han har krossat hennes huvud och hon var alldeles blå på kroppen av övervåldet, sa en anhörig tidigare.”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22963352.ab

”I början var han uppvaktande, köpte blommor och sa att hon var det bästa som hänt honom. Men redan efter några veckor ändrade han beteende och blev allt mer kontrollerande och svartsjuk. Redan några dagar efter att de träffats stod det på Facebook att Lotta och 33-åringen var ett par.

– Han tvingade henne att ändra och skriva positiva saker om honom på Facebook. Många reagerade på att hon skrev konstiga saker, säger en anhörig.

Lotta försökte ta sig ur relationen men då blev 33-åringen hotfull, enligt anhöriga och vänner.

Under våren tvingades Lotta bo på olika adresser på grund av hotbilden från 33-åringen. För några veckor sedan blev den så allvarlig att 33-åringen anhölls i sin frånvaro, misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Bara fem dagar senare, i måndags förra veckan, hävdes anhållandet.

Vid flera tillfällen har han dömts för att ha slagit och hotat kvinnor. Så sent som 2014 dömdes han för misshandel av en dåvarande flickvän.”

Inne hos Monica, kan ni se en bild på den 33-årige kvinnomisshandlaren och kvinnomördaren.

En undrar hur det ens är möjligt att en, EN ENDA LITEN MAN, har kunnat få vålds-verka fritt på det här sättet i det svenska samhället i nästan 20 års tid? Om det hade varit andra män, som 33-åringen hade hotat, förföljt, trakasserat och misshandlat på det här sättet under lika lång tid….?

Lotta och många andra kvinnor och barn i världen är döda nu, pga manssamhällets och patriarkatets oförmåga, eller snarare ovilja, att ta itu på allvar med den här typen av män.

Mans-fantasin om att män skulle vara nödvändiga i kvinnors och barns liv för ”beskydd” är ingenting annat än en patetisk mans-fantasi. That´s it. Bullshit.

Vad säger ni kvinnor? Skall vi sluta att umgås med män, skall vi sluta att betala skatt eller skall vi starta en egen ”polisverksamhet” och ta itu med de här männen på allvar? Jag snackar hårdhandskar.

Staten kan ge mig och mina vänner alla pengar som påstås satsas för att komma tillrätta med mäns våld i samhället. Inom loppet av några månader, kommer vi att ha åstadkommit mer för att komma tillrätta med våldet mot kvinnor och barn, än vad svenskt och utländskt rättsväsende, det patetiska manssamhället, har lyckats åstadkomma under flera hundra års tid. Det har ni mitt ord på.

 

 

Annonser

4 thoughts on “Lotta och andra kvinnor är döda nu, trots alla pengar som manssamhället påstås satsa för att komma tillrätta med mäns våld mot kvinnor och deras barn

 1. Ja! Jag är på, eller så bygger vi en kvinnornas med höga murar dit män inte får komma in!

  • AK: Det kanske är ett bättre alternativ att skapa oss våra egna, helt mans-fria samhällen? Det börjar bli tröttsamt nu, att ständigt tvingas argumentera med män, om varför de inte skall få våldta, mörda, diskriminera, trakassera och misshandla kvinnor och barn. Lämna dem åt sitt öde så kan de göra det mot varandra istället?

 2. Varför VARFÖR var hon rädd för att göra en anmälan? Jo för att hon visste att hon inte skulle få något skydd eller blir tagen på allvar och att det ”kanske” skulle bli värre.
  När ska polis och åklagare FATTA att kvinnor är rädda för att anmäla, t o m livrädda?
  Detta är ett så grovt underbetyg för både polis och åklagare så nu är jag helt inne på ditt förslag om ett eget kvinnligt feministiskt polisväsende. Ska vi skattestrejka? Lysistrate fast med pengar?

  VARFÖR skyddas inte kvinnor? VARFÖR anses kvinnor mindre värda?
  På något annat sätt går det inte att tolka det som har hänt här.

  • Anna G: Det finns två alternativ. Antingen är de korkade på riktigt eller så handlar det om att männen inom rättsväsendet ( i det här fallet åklagare Åke) och män i allmänhet inte vet någonting om kvinnor och kvinnor livsvillkor.

   Män verkar tycka att det är viktigare att mans-befolkningen framstår ”fina killar” inför kvinnor och barn än att erkänna sanningen om män, vad de är och hur mycket skada de faktiskt orsakar kvinnor och barn.

   Det märks inte minst på tex polisers oerhörda möda när det gäller att ringa till massmedia och berätta om när kvinnor misstänks för brott, hur polisen har hur mycket resurser som helst att tillgå, när de jagar mammor jorden runt som har flytt med sina barn för att skydda dem från galna pappor, samt hur de samtidigt försöker mörka, förneka och dölja alla brott som män begår, framför allt mäns/pappors brott mot barn. Det gäller för patriarkatet, att göra statistiken såsom män vill ha den. Som jag brukar säga – skulle alla anmälningar om mäns våldtäkter och misshandel mot kvinnor och barn stå i tidningarna, skulle Svensson sätta kaffet i halsen varje morgon.

   Kvinnor anses mindre värda för att män tror om sig själva, att vara mer värda. Män tror att kvinnor är deras ägodelar, något som de skall bestämma över, ha rätt till och män tror ofta att jordklotet är deras och att kvinnor är inneboende. Jordklotet funkar ungefär som en stor ojämställd hetero-familj, alltså. Mannen inbillar sig att han är husbonde och att kvinnan är hans husslav.

   Ärligt talat, så tror jag att oviljan inom rättsväsendet att skydda kvinnor och barn och döma deras manliga förövare, handlar mest om statistik. Statistiken måste motbevisa de farliga feministerna och mäns, som de själva tycker, ”nödvändiga” roll i kvinnors och barns liv får aldrig komma att ifrågasättas. För tänk vad som skulle hända med män då? Utan kvinnor i sina liv och den mansroll som de kan spela tack vare kvinnors närvaro, är de ju inte ens män/manliga längre. Utan kvinnor faller hela ”manligheten”. Det går ju absolut inte att avskräcka kvinnor från att involvera män i sina egna och barnens liv – vad skulle hända med den lille stackars mannen då?

   I USA jagar polisen tydligen lesbiska par och försöker sätta dit dem för ”relationsvåld” mot varandra. Ser bra ut i statistiken att lesbiska kvinnor ser ut att misshandla varandra också och det är anledningen till att alla antifeminister alltid hänvisar till diverse suspekt ”forskning” från USA.

   Jag tror tyvärr inte att vi får med oss så många (hetero)kvinnor genom att skattestrejka. Då är det bättre att ta lagen i egna händer, tror jag? Jag är så jävla trött på det här nu att jag är beredd att ta till nästan vilka metoder som helst för att skydda främst barnen. Det ser jävligt illa ut för barnen, det är mer än AKUT. Deras mammor verkar vara både blinda, döva och stumma och de som inte är det, är bakbundna av mans-samhället ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s