Manliga sexuella praktiker är ingenting nytt för någon hetero-kvinna

Som kvinna förundras jag ofta över heterosexuella mäns syn på deras egna könsorgan och deras syn på den så kallade heterosexualiteten. Många hetero-män verkar leva i tron, att det främsta de tillför i en kvinnas liv är – snoppen.

Av den anledningen, ställer många hetero-män frågan till singel-kvinnor, hur de klarar av att leva utan ”sex” men det de egentligen undrar över, är hur en kvinna kan klara av att leva utan snopp.

Många män tror alltså att det krävs en snopp (eller något snopp-liknande, t.ex en dildo) för att kvinnor ens skall kunna ”ha sex”, dvs kunna utöva sin kvinnliga sexualitet och få orgasm. Heterosexuella män fantiserar om, att det krävs en snopp för att (alla) kvinnor överhuvudtaget skall kunna ”ha sex”, dvs få orgasm.

Kanske tror alla de här männen, att heterosexuella kvinnor aldrig har fått orgasm på egen hand och kanske tror de, att snopp är det enda som kan framkalla orgasm hos hetero-kvinnor?

Sanningen är, att de flesta hetero-kvinnor, precis som alla andra kvinnor, har ”haft sex” och fått orgasm med sig själva, långt innan de involverar män i sin sexualitet. Sanningen är, att hetero-kvinnors förmåga att få orgasm minskar drastiskt, så fort de börjar utöva hetero-sex tillsammans med män. Sannolikt beror dessa uteblivna orgasmer och bristande sexlust hos hetero-kvinnor på, att hetero-män tror att snopp allena, skulle kunna ge kvinnor orgasm och att klitorisstimulans helt plötsligt skulle bli onödigt för hetero-kvinnor.

De här männen tror kanske att snopp, är en slags ersättning för heterosexuella kvinnors klitoris? 

Sen har vi de där heterosexuella männen, som alltid inbillar sig att de är ”speciella” (bäst) i sängen för hetero-kvinnor. De tror om sig själva, att de utför sexuella, ”speciella”, manliga penetrations-praktiker som skulle vara helt nya och okända för varje hetero-kvinna. 😉

Sanningen är, att en mans runkande i en kvinnas kropp, en mans alla olika sexuella praktiker och gymnastiska övningar, i syfte att få till olika ”vinklar” i kvinnans kropp för att göra det skönare för snoppen, inte är någonting nytt, för någon hetero-kvinna.

Sanningen är, att alla hetero-män i princip kör exakt samma sexuella repertoar.

Varför tror så många hetero-män att just deras så kallade ”doggy-ställning”, ”missionärsställning”, ”sked-ställning” eller andra typiska, mycket vanliga, manliga sexuella penetrations-praktiker, skulle vara något nytt eller alldeles särdeles speciellt för hetero-kvinnor? Kanske tror hetero-män att varje mans snopp känns ”unik” för kvinnor?

Varför tror Kalle, att hans runkande i olika vinklar och hastigheter i kvinnans kropp, skulle vara ”bättre” eller mer ”speciellt” för kvinnan, än t.ex Olles runkande, som utförs på exakt samma sätt som Kalles?

Ofta vill heterosexuella män tala om hetero-sexet med kvinnan efteråt. De vill bli bekräftade och höra kvinnan säga, att hon har haft det bästa och mest speciella hetero-sexet i sitt liv, trots att mannen har utfört exakt samma sexuella repertoar, som alla andra män innan honom. Hetero-kvinnor behöver ofta inte ens säga något för många hetero-män anser sig kunna avgöra själva, om kvinnan har njutit eller ej och hur mycket. Många hetero-män snackar vitt och brett med sina mans-polare efteråt, om hur ”kåta” de tror att kvinnorna har varit på dem, hur de tror att de har fått kvinnor att ”njuta” som aldrig förr och hur mycket de tror att kvinnor har ”gillat” alla deras manliga, sexuella och, tydligen för män, mycket ”speciella” penetrations-praktiker. 😉

Ja, jisses…? Det där ständiga, mycket tröttsamma och fullständigt bisarra manliga tolkningsföreträdet. Män som anser sig veta vad kvinnor vill och inte vill, vad kvinnor njuter sexuellt av, vad kvinnor tycker om män, hur kvinnor vill/ska se ut, vad kvinnor mår bra av, hur kvinnor vill leva, vad kvinnor tycker och tänker, vad kvinnor vill arbeta med… Allt detta om kvinnor, vet män bäst, tycker män. Om kvinnor säger något annat, har de givetvis fel för män anser sig alltid veta mest och bäst om kvinnor också. 😉

Och nu undrar säkert vissa heterosexuella män – vad är det då som skulle kunna göra en man ”speciell” eller ”bäst” i sängen för en heterosexuell kvinna?

 

 

8 tankar om “Manliga sexuella praktiker är ingenting nytt för någon hetero-kvinna

 1. Jag har varit väldigt tydlig med att jag och ca 80% av kvinnor inte kommer enbart av snopp i fitta. Så ser alltid till att komms genom oralsex och att även bli stimulerad när vi har penetration sex. Tycker det funkar bra men jag kan tänka mig att långt ifrån alla kvinnor vågar be om det eller ens får det om dom skulle fråga. För att dom flesta män bara tänker på sig själv och sin kuk. Dina texter är så bra du är en riktig förebild ❤

  • Ms.P: Mycket bra gjort av dig! De flesta män går in i heterosexet med tankar om hur de bäst skall använda kvinnors kroppar så att det skall bli skönast för dem själva.

   ”Vad kan jag få henne att göra för mig?”, snarare än ”Vad kan jag göra för henne för att hon också skall ha det skönt?”

   Väldigt många män är fullblods-egoister och det märks även i sänghalmen, så att säga. Många kvinnor vågar inte, orkar inte, hinner inte, under mannens mycket tidspressade och kommunikationslösa in-ut-sprut-slut-sex, be om stimulans/orgasm.

   Det finns även män som vägrar acceptera, att majoriteten av alla heterosexuella kvinnor inte kan få orgasm av bara penis-penetration och som känner sig manade att därför ”argumentera mot” alla dessa kvinnor. 😉

   Tack för din kommentar och dina fina ord om mina texter, Ms.P! 🙂

 2. Ingen man har någonsin ”lärt mig” ett enda dugg på det erotiska /sexuella området. Det har alltid varit jag som fått vägleda och upplysa, antingen direkt genom att förklara och säga ifrån eller indirekt genom hintar och reaktioner. Den manliga sexualiteten är lika ofri som den kvinnliga, inte genetiskt programmerad att vara stereotyp utan stereotypiserad, inlärd som regel. Den kommersiella porrpropagandan har inte gjort saken bättre då den fått en sån enormt ökad spridning genom nya medias tillgänglighet t.o.m för små barn. Flickor/kvinnor måste ”träna” för att stå ut med sexuella ”praktiker” som ofta egentligen äcklar eller tråkar ut dem och inte ger dem någonting annat än förstörd makeup och smärtor och ÄNNU sämre självförtroende än de redan hade från början. Att förställa sig urholkar själen! Att låta sig luras av denna förställning, att njuta av andras icke-njutning och underkastelse urholkar själen ännu mer så det är är inte bara flickor/kvinnor som är i fara här utan även pojkarna /männen i hög grad.

  Alla förlorar på detta! Where´s the love!

  • Flora T: Helt rätt. Män kan i regel INGENTING om kvinnlig sexualitet men de är mycket arroganta och så pass säkra på sig själva att de tror sig kunna ”visa” kvinnor, hur kvinnor njuter sexuellt. LOL! Som sagt, det enda de ”lär” kvinnor under heterosex, är hur kvinnor bäst skall tillfredsställa män sexuellt.

   Dessa mans-fantasier kommer sig förmodligen av tron hos många män, att mäns blotta könsorgan skulle kunna tillfredsställa kvinnors könsorgan (sexuellt) på samma sätt som det omvända. De gör sin manliga sexualitet och manliga sexuella praktiker till någonting gemensamt med kvinnor. De tror att det ena, ger det andra per automatik så att säga.

   När kvinnor tillfredsställer mäns snoppar, bara med sina kroppar, tror män att deras snoppar samtidigt tillfredsställer kvinnors kroppar sexuellt. Den sexuella upplevelsen som män känner när de stoppar snoppen i kvinnor, tror de även att kvinnor, som får deras snopp i sig, känner. Män gör sina egna upplevelser till kvinnors upplevelser. Det är en mans-bluff, en mans-fantasi, ett manligt önsketänkande och en världsomspännande manlig sex-bluff som har fått förödande konsekvenser för många levande och döda varelser, såsom kvinnor, barn, djur, lik och andra män.

   Är det synd om män som har blivit lika lurade som kvinnor på sexualitetens och andra områden? Ja, det är det, på sätt och vis. Å andra sidan är många män extremt arroganta, hävdar sin ”rätt” att göra sina egna tolkningar om kvinnor och kvinnlig sexualitet och inte minst så vägrar de att lyssna på kvinnor själva. Det är svårt för kvinnor, att övertyga män om att de har fel, att de har blivit lurade, att de har noll koll. Det vet varje kvinna som har haft ett heterosexuellt förhållande och tvingats till det klassiska ”mans-tjafset”.

   Ja, unga tjejer och kvinnor får lära sig att de skall ”stå ut”, ”träna” på och försöka släppa på all sin kroppsliga och själsliga integritet – allt för att framstå som ”duktiga” runk-dockor åt män. För annars kanske inte män tycker om dem och buhu, då rasar ju kvinnors hela värld samman? Eller mäns? 😉

   Jag ser inte bara negativt på utvecklingen i dagens samhälle, dock. Att män gör sig mer och mer oattraktiva för kvinnor, ser jag som mycket positivt men det är förfärligt att många kvinnor och flickor kommer att falla offer för män under tiden och innan förändringar kommer till stånd på allvar.

   Det värsta är också att många heterosexuella mödrar idag, själva har ett behov av manlig sexuell bekräftelse och inte minst är de alltid själva tvingade till att ”träna” och ”stå ut” med manlig sexualitet, om de lever i hetero-relationer. Hur skall sådana mammor (och pappor) kunna lära sina egna döttrar (och söner) kroppslig integritet, att det är okej att säga ”nej”, att en har självbestämmande över sin egen kropp och att skita fullständigt i vad män och pojkar tycker och tänker och har för ”önskemål” om kvinnor? Den manliga önskelistan tar ju för fan aldrig slut och män blir aldrig nöjda. Det finns inga gränser, INGA GRÄNSER, för vad män kan tänka sig att utsätta kvinnor för eller vilka krav de anser sig ha rätt att ställa på kvinnor.

   Var är kärleken, frågar du? Jag ställer en motfråga: Har den någonsin funnits och då talar jag om mäns kärlek till kvinnor? Det finns ganska få bevis för dess existens i människans historia och de tydligaste ”känslorna” som går att urskilja hos den manliga befolkningen, i dåtid och nutid, är mäns förskräckliga hat och förakt mot kvinnor.

 3. Ja precis så har det varit i tidigare förhållanden. Men jag har själv även blivit mer modig och lärt mig be om saker skulle aldrig ha vågat göra det för några år sedan. Och att min nuvarande partner är väldigt mån om min njutning och har frågat och velat lära sig vad jag tycker om har hjälpt mycket också. Ja det är inte lätt att sätta sig imot cismän som tror att deras kuk är guds gåva till kvinnor. Många vet ju inte ens att dom skulle kunna njuta med en man dom bara står ut helt enkelt . Och sen undrar killar varför deras tjejer tappar sexlusten. Du är en stor inspiration 😃

  • Maya: Ja, många heterosexuella kvinnor i relationer med män ”står ut”, ”ställer upp” för husfridens skull och det är som regel alltid mannen som styr hur det skall göras, när det skall göras och hur ofta det skall göras. För min egen del, gav jag upp heterosex för flera år sedan. Jag har alltid skrämts av tanken att behöva bo ihop med en man och tvingas till vad han kallar ”sex”, på vad han anser är i ”normal” omfattning (även för mig).

   Åh, jisses vad jag har fejkat i mina dagar, dessutom. 😉 Det är ju det värsta en kan göra för det blir extremt jobbigt och psykiskt påfrestande till slut att skådespela denna mans-fantasi.

   Näe, det är inte konstigt alls, att många tjejer och kvinnor tappar, som en säger, ”sexlusten”. Själv har jag aldrig tappat min sexlust – bara min lust att ha sex MED MÄN. 🙂 Jag tror att det är där, problemet ligger för de flesta hetero-kvinnor. Sexlusten finns, men lusten att ha sex med män som ändå inte kan/vill tillfredsställa kvinnor, tappar en ganska snart. Många män tror bevisligen, att kvinnors sexlust är samma sak som att tillfredsställa mäns sexlust.

   Näpp, här är det solo-sex som gäller. Det mest tillfredsställande sex en kvinna kan ha. Orgasmgaranti varje gång. 🙂

   Tack igen för dina fina ord och din kommentar, Maya. ❤ Vill också gratulera dig till att ha hittat en bra sexpartner till slut. Det finns inte så många sådana i form av en man.

 4. En gammal punklåt från anno dazumal med ett s k tjejband. TEXTEN hittade jag
  inte för sig själv men du kan väl spetsa öronen, NBT. Du borde uppskatta den …

  • Ver: 🙂 Tack för detta! Det är lite svårt att höra men det låter som ”det gick inte för mig”. Eller nåt sånt? Ha ha ha! Fenomenet är så vanligt att kvinnor till och med har gjort en egen låt om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s