Pitt-Nytt

År 2012 skrev jag ett inlägg om hur vålds-runkarna alltid vaknar till liv i sommarvärmen. Det är helt enkelt mycket enklare för den här typen av män, att anfalla och försöka runka av sig med våld i främmande kvinnor i 20 graders värme, än i 20 minusgrader. Den förstorade klitorisen, den så kallade pitten, står i regel inte på dem när det är för kallt ute.

I år är de igång igen. Same procedure as last year. Nu för tiden verkar det dock vara inne bland män, att gemensamt anfalla och runka av sig med våld i ensamma kvinnor, dvs utföra så kallade grupp-våldtäkter mot främmande kvinnor och flicke-barn. Detta är en manlig sexuell praktik som män har lärt sig i sin manliga porr.

En äldre herre i 35-årsåldern, ofredade 16-åriga flicke-barn sexuellt tillsammans med, vad som påstås ha varit en grupp pojkar, på Gothia Cup:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/gothia

”Gänget, som tjejerna bedömer bestod av 30 till 40 tonåringar och en vuxen man, som tycktes tillhöra samma klubb, bad om att få ta kort tillsammans med tjejerna. Sedan ville tjejerna gå därifrån, men det fick de inte.

– Gruppen kom närmre och höll fast tjejerna. De började ta på dem, försökte få in sina händer under deras kläder. De tog på deras kön. De pussade på dem och min dotter fick den vuxne mannens tunga i sin mun, säger mamman.”

En grupp män överföll en 30-årig kvinna som cyklade på Öland och slet sönder hennes kläder, i avsikt att vålds-runka av sig i henne. De lyckades inte:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/valdtaktsforsok-i-borgholm-i-lordags

”Kvinnan, som är i 30-årsåldern, var på väg hem från Borgholm på cykel vid tvåtiden på natten när hon, enligt anmälan, drogs ned eller blev omkullknuffad av en grupp män som gick på cykelbanan. Enligt uppgifter till tidningen Barometern ska en av männen ha satt sig på kvinnans ben och en annan hållit fast henne. Mannen som satt på hennes ben slet sönder hennes kläder och skrek åt henne.”

En annan grupp män, våldtog en kvinna i 50-årsåldern utanför Kalmar, då hon var ute för att plocka svamp:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/valdtaktsoffren-ar-forda-till-sjukhus

Ytterligare två män, valde att runka av sig med våld i en 30-årig kvinna i en lägenhet i Kalmar:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/valdtaktsoffren-ar-forda-till-sjukhus

”Klockan två på natten anmäldes ytterligare en våldtäkt med mer än en gärningsman. Det är en kvinna i 30-årsåldern som har blivit våldtagen i en lägenhet i Kalmar. Det ska i det fallet röra sig om två gärningsmän och brottet är rubricerad som våldtäkt av normalgraden.”

Tre stycken yngre män, drog i tisdags in ett flicke-barn i skogen och lyckades våldta henne också:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/flicka-valdtogs-i-skogen

”Ingen misstänkt är ännu gripen och polisen utesluter inte  att det kan röra sig om flera personer som förgripit sig på flickan. Övergreppet har skett dagtid på en mindre ort i Kalmar län.”

I Kalmar Län måste man kanske börja tänka på, att utfärda utegångsförbud för alla män och pojkar? Eller hur tänker sig polisen, att de annars skall kunna garantera majoriteten av befolkningens säkerhet? Kanske kan de ordna med något slags band/snöre som kan knytas runt pitten på den översexuella minoriteten, för att hindra dem från att överhuvudtaget få stånd? Med texten ”OBS! Våldsrunka inte”? Eller kanske kan de köpa in den så kallade våldtäkts-kondomen och ge ut den gratis till alla kvinnor?

För övrigt har män ägnat sig åt diverse kvinnomord, köperunk så kallade ”sex-köp”, barnporr-brott, kvinnomisshandel, sexuella ofredanden, barnvåldtäkter och barnmisshandel i vanlig ordning, runt om i landet. Mans-media och polis-grisarna måste naturligtvis noga välja ut, vad som skall rapporteras om till allmänheten så att inte den heterosexuella Svensson-kvinnan riskerar att sätta kaffet i halsen varje morgon, då hon öppnar tidningen. 

Slut från Pitt-Nytt. För den här gången.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s