USA:s statskupper från 1947 och framåt

Vill puffa för två inlägg inne hos SQE:

USA´s statskupper från 1947

Det finns inget land som så grymt och brutalt har invaderat länder, mördat hej vilt viktiga personer för att destabilisera och sätta skräck i en befolkning genom desinformation.

När man läser alla dessa attacker på länder och varför så kan ju var och en räkna ut vad USA vill med TTIP. Om det är något land som vill ta över världen så är det dom! Och rymden också.

Det finns inget land som ens kommer i närheten av USA:s CV när det gäller brutalitet och grymhet och total brist på empati och förståelse för andra människor!

Läs hela inlägget och begrunda! Ytterligare ett inlägg från SQE:

Kvinnor/flickor våldtas i parti och minut

Vad är det som händer i samhället idag?

Kvinnor och flickor våldtas i parti och minut. Unga kvinnor antastas och våldtas på festivaler, kvinnor våldtas mitt på dan ute i samhället, kvinnor dras in i buskage och våldtas ofta av flera män. En kvinna blev våldtagen när hon var ute i skogen och plockade bär.

Var och varannan dag misshandlas kvinnor och mördas. Är det något slags virus som drabbar män? En viruskälla är sajter som Flashback där det finns tusentals perverterade män som inte nöjer sig med fantasier längre utan går ut i verkligheten och ger sig på kvinnor. Jag ger också skulden på dom perverterade och våldsamma spel och på våldsporren som finns på nätet. Kvinnohatet är enormt! och skapas i tidig ålder.

Frustrerade män ger sig på kvinnor, kvinnor har inget värde och dom är dessutom fysiskt svagare. Mäns hjärnor verkar krympa. Drogerna ökar. En hjärna är inte fullt utvecklad förrän runt 25 år och vi vet att småungar spelar våldsspel och tittar på våldsporr. Många föräldrar är beroende av sina ”snuttefiltar” och bryr sig inte om vad ungarna sysslar med hemma eller hos kompisar.

Själv har jag funderat på om dricksvattnet är förgiftat men då borde ju även kvinnor ha drabbats av krympande hjärnor. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s