Viktigt meddelande från Askungen

78339a3f8ff1f8e026c607f2767ea1f4

Annonser

6 thoughts on “Viktigt meddelande från Askungen

 1. Soh… Nu har det hänt här i Norge också. En tjej blev dopad på MDMA runt nyttår. Tre killar dopade henne så kraftigt att hon var tvungen att bäras ur taxin vid deras stuga. Taxi-chauffören vitnade om att hon knappt nog ens var vid liv. Ändå går männen fria. Deras försvar (rättare: ursäkt!)? ”Vi trodde hon var vid nog författning att hon kunde säga nej om hon inte ville”.
  Hennes liv är förstört för alltid, för att dom ville sticka sina små penisar i någon som var medvetslös.

  • Andreas: Jaså? Det är lagligt nu, även för norrmän, att droga och våldsrunka av sig i unga flickor? Så trevligt för män i Norge. Fy fan, en vill bara kräkas…

 2. Så klart behåller en skorna 🙂 Själv brukar jag säga att jag vill hellre ha en häst, hund eller katt än en man i livet. Så mycket bekymmersfri kärlek en får av djur går bara inte att jämföra med att lev ihop med en man. Äkta vänner är också något som är bra mycket bättre och säkrare.

  • Ann: Som jag brukar säga: Min och hårbollens kärlek till varandra kommer att vara tills döden skiljer oss åt. 😉 Precis som du skriver, är hetero-”kärlek” inte ens i närheten av den villkorslösa, livslånga kärlek som en känner till sitt husdjur. Äkta vänner likaså.

  • Andreas: Hahahahah!!! Underbart träffande. Jag gillar den här, som beskriver hur väldigt många, väldigt många män, ”argumenterar”:

   ”If you can´t win by reason – go for volume”

   Skrik och gap, slår sönder saker omkring sig, kastar saker i väggarna, slår hål i dörrar etc. Manlig ”argumentation” och manlig, som män upplever det, ”vinst”. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s