Är inte den som inte anses kunna ta ansvar för sig själv och sina handlingar, att betrakta som ett barn?

Ett barn är en liten människa, i behov av en vuxens omvårdnad för sin överlevnad. Ett barn har inte uppnått den psykologiska mognad som krävs, för att kunna klara sig själv eller ta ansvar för sig själv och sina handlingar. Barnet måste matas, kläs på, ges kärlek, uppfostran och uppmuntran och få alla sina behov tillgodosedda. Blöjbarn är barn, som ännu inte har lärt sig att kontrollera sina naturbehov.

Barns alla behov, tillgodoses nästan alltid av barns biologiska förälder – Modern/Kvinnan.

Om vi läser de första meningarna i det här inlägget igen….? Påminner det oss om några andra vi känner? 🙂

Några som, enligt egen utsaga, inte kan kontrollera ”sina naturbehov”. Några som, enligt egen utsaga, inte kan ta ansvar för sig själva och sina handlingar, utan som istället lägger över ansvaret på kvinnor? Några som, enligt egen utsaga, måste matas, kläs på, ges uppmuntran och stöd, villkorslös kärlek och som uppenbarligen behöver en väldig massa mer uppfostran, för att ens kunna bete sig som civiliserat folk ute i samhället?

Är det inte lite perverst när en tänker på det? Just saying…

cd9fc-man-wearing-diaper

Jag publicerar en kommentar som jag skrev under det här inlägget:

”Många män agerar som barn i heterofamiljerna. De blir ”lekkamrater” till barnen och det roligaste de vet, är att göra bus med barnen och bryta mot mammas regler. Män måste matas, kläs på och tas omhand på alla sätt av kvinnor. Rätt perverst när en tänker på det? Män vill ha mamma och hora i ett och samma paket.

Det här med ansvar är inte mäns gebit. Väldigt många män kan inte ta ansvar för sig själva, sin sexualitet, sina barn, sin ekonomi, sina arbeten, sina hem och hushåll, sina åldrade släktingar etc.

Män är dessutom extremt känslostyrda. De får aggressiva utbrott, löser konflikter med våld, skyller ifrån sig på andra, känner sig förfördelade om de inte får mer än alla andra, suktar efter ständig uppmärksamhet till och med på bekostnad av sina egna barn, har behov av att leka charader och utmåla sig som ”överordnade” och ”dominanta”, måste ”tävla”, inbillar sig att de är döende när de är täppta i näsan, svartsjuka, missunnsamma, fega, förfasas vid tanken på ev. eget lidande, tål inte smärta, tror att den som skriker högst vinner, kan inte få utlopp för alla sina svallande känslor utan tar till alkohol och droger för att döva sig själva, ser snällhet, givmildhet, omtanke och känslor som tecken på ”svaghet”, blir tjuriga och olidliga om de inte får mat när de är hungriga, är extremt sexualiserade och kan sällan kontrollera sina sexuella känslor inför andra, måste alltid ha ”rätt”, tål inte minsta lilla kritik utan att få utbrott, älskar kiss- och bajsskämt/lekar, pissar i duschen, fiser och rapar inför folk, tjafsar i evighet för att få sin vilja igenom, slänger grejer omkring sig, måste påminnas om att gå och duscha och byta kalsonger, ljuger och bedrar och är ofta stolta över att ha lyckats dra andra vid näsan, kan inte konkurrera på lika villkor utan älskar att fuska sig till ”vinst”, tutar och pekar finger åt folk i trafiken, pratar bara om sig själva hela tiden (skryter), skriker som stuckna grisar i upphetsning av att en annan karl lyckas sparka in en boll i ett nät… ja, herregud jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.

Såna här clowner styr hela världen. Svetten bryter fram i pannan…

4 thoughts on “Är inte den som inte anses kunna ta ansvar för sig själv och sina handlingar, att betrakta som ett barn?

 1. Träffande beskrivning och ja alldeles för många män ÄR barn om än förväxta sådana. Jag har själv levt med två sådana förväxta barnungar. Den ena var döende vid en vanlig förkylning, smög in o sovrummet och drog täcket över huvudet och inte nog med det, han inbillade sig att jag per automatik skulle veta, utan att han sagt något, att han var döende och behövde vård. Nåja, med tanke på att jag aldrig hade tillåtelse att vara sjuk eller ens få någon hjälp med barn, matlagning eller djuren så fick han fan ligga där och dö på egen hand! Mäns beteende ligger ofta på en 4-5 -årings nivå och visst är det skrämmande att sådana figurer är sk beslutsfattare i samhället.

  • Ann: Hahaha! Skönt att du lät vuxenbebisen ligga där och dö.

   Ja, det är ett välkänt fenomen det här och det otroliga är, att mannen en gång i tiden och fortfarande, i många delar av världen, har omyndigförklarat Kvinnan/Modern/Föräldern och utmålat/betraktat KVINNAN som ett barn. Vi vet ju alla vilket kön det är, som anser sig inte kunna ta ansvar för sig själv och sina handlingar utan överlåter det på kvinnor.

   De resonerar t.ex som så, att det skulle vara kvinnors ansvar, att skydda sig själva och sina barn från mäns våld och sexuella våld. Tanken slår aldrig män, att det är mäns eget ansvar att låta bli att använda våld och sexuellt våld mot kvinnor och barn. De menar att det är kvinnors ansvar att ”klä sig rätt”, att ”bete” sig rätt, att säga ”nej” på rätt sätt etc, etc.

   Det är helt makalöst hur duktiga män är på, att lägga ansvaret över sig själva, på kvinnor. De kanske ser på alla kvinnor som mamma? Den ansvariga? Det är faktiskt märkligt att män aldrig har funderat på att omyndigförklara sig själva.

 2. Roligt som fan! NBT, du är ju precis som dom du klagar mest på. Inget är ditt fel, allt elände beror på ”patriarkatet”, män. Du har inget ansvar för nåt, ingen kvinna har något ansvar, allt är männens fel.
  Projicering heter det du gör.

  • Jonas Andersson: Kvinnor har, och tar, väldigt mycket ansvar. Både för sig själva, sina liv och sina barn. Det är inte kvinnors ansvar, att ansvara även för vad män gör. Att män begår våldtäkter, sexuella övergrepp, misshandlar osv kvinnor och barn, är inte kvinnors ansvar – det är MÄNS ANSVAR. Inte heller är det kvinnors ansvar att se till att män aktiverar sig, t.ex med sitt hushållsarbete eller med sina barn. Kvinnor är inte ansvariga för män, för vad män gör eller INTE gör, kort sagt.

   Lätt som en plätt Jonas! 🙂 Detta är inte projicering, naturligtvis. Läs på.

   PS. Jag har raderat alla dina förolämpningar, skvaller och personangrepp i din kommentar, som du ser. Jag tänkte på så sätt lära dig, hur en skriver kommentarer som en vuxen, normal, frisk och sund människa i ett kommentarsfält. Låt oss se om du lyckas nästa gång, Jonas. Män kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s