Epidemin som ingen vågar tala högt om

stupid-men

Annonser

9 thoughts on “Epidemin som ingen vågar tala högt om

  • ”Det konstiga i de fria Förenta staterna är inte att Donald Trump finns. Det finns många enfaldiga män och några enfaldiga kvinnor i hela världen. Det starka stödet är det tragiska.”

   I grunden alltså en antiTRUMPartikel. Finns gott om sådana just nu …

  • Ver: ”Då återstår Donald Trump och Jimmie Åkesson, som åtminstone bekräftar känslan att något är väldigt fel. Det konstiga i de fria Förenta staterna är inte att Donald Trump finns. Det finns många enfaldiga män och några enfaldiga kvinnor i hela världen. Det starka stödet är det tragiska.”

   Jag tror att Trump har, precis som Åkesson, mest stöd av den manliga befolkningen. De få kvinnor som stöttar den här typen av omoderna, kvinnoföraktande män, borde skämmas. Ja, jag tycker faktiskt att de kvinnorna borde skämmas. Det är mycket okvinnligt att vara korkad och ointelligent samt emot sig själv och andra kvinnors och barns mänskliga rättigheter.

  • Ver: Det enda jag instämmer i, i artikeln, är det här rådet till heterokvinnor:

   ”Kvinnor: sluta för Guds skull att gnälla över dumma män! Ligg inte med dem. Ge dem inte luft. Sluta ägna er dyrbara tid åt dem. Gift er inte med dem.”

   Det här påståendet är rent av patetiskt:

   ”Det är helt enkelt omöjligt att föreställa sig en manlig skribent bre ut sig om kynnet eller sexualiteten hos säg, kvinnor som gillar Joni Mitchell. Även om man bortser från det monumentala ramaskri som skulle uppstå vid åsynen av en sådan blatant sexism, så är det svårt att föreställa sig att en man skulle, tja, bry sig. I alla fall inte tillräckligt för att orka masa sig till tangentbordet.”

   Verkligheten ser ju i själva verket ut så, att väldigt många män ORKAR, och är nästan maniska i sin iver att masa sig till tangentbordet, där de vill diskutera allting som bara angår kvinnor. Det berömda manliga tolkningsföreträdet över kvinnor, som Margit måste vara blind för att kunnat missa. Män har alltid diskuterat kvinnlig sexualitet åt kvinnor och till och med försökt visa i sin manliga porr hur den skall utövas. Hela nätet, samhället och litteraturen kryllar av män som diskuterar och inte minst skildrar, vad de tror är kvinnlig sexualitet.

   ”Eller så kan man konstatera att hans ointresse är fullt rimligt, eftersom det är ganska dumt att ”killgissa” om hur kvinnor kan tänkas fungera utifrån ett begränsat flickväns- och vänunderlag. Inte alla kvinnor, som bekant. Och rubriken ”Kvinnor, sluta kolla på ’Girls’ och lär er suga kuk!” har jag på något vis svårt att se framför mig i dagspressen.”

   Hahaha!! Vilken planet bor Margit på, undrar jag? 🙂 Det finns massor av exempel på hur dagspressen (och porren, litteraturen, tv, internet och radio) uppmanar hetero-kvinnor till att både suga mer k*k och ägna sig åt MER heterosex med män. Senaste i raden är, bara för att ta ett exempel, den danska sexologen som uppmanar alla hetero-kvinnor att suga av sina män, minst en gång om dagen.

   I min blogg finns dessutom åtskilliga exempel på hur pressen har uppmanat hetero-kvinnor till att t.ex svälja mäns sperma och falskt påstått att den skulle vara ”nyttig” och till och med ”cancerhämmande”. Bara för kvinnor då, ha ha ha! Annars kunde ju män äta upp sin egen sperma, som vi konstaterade här i bloggen. 😉 Utöver detta har dagspressen uppmuntrat heterokvinnor till ”mer (hetero)sex”, ”bättre (hetero)sex” ”bolibompasex”, ”(hetero)snabbisar” osv, osv, osv, osv. Det sker VARJE dag i DAGSPRESSEN. Lägg till alla hetero-sexualiserade bilder som DAGSPRESSEN publicerar på kvinnor VARJE DAG.

   Margit måste ha levt i en liten mansgrotta i hela sitt liv om hon har lyckats missa allt detta? Det finns ingen annan förklaring. Dessutom har hon ingen rätt att uppmana kvinnor till att ljuga om män, undvika att tala klarspråk om män och om manligt dåligt beteende mot kvinnor och barn. Män behöver inte mer ros – de behöver mer ris. Mycket mer ris. Män behöver höra sanningen, dvs kvinnors (och barns) sanning för en gångs skull. Det enda sättet att äntligen få pli på män i världen och lära män hur en uppför sig som folk.

   Margits artikel är faktiskt sanslöst verklighetsfrånvänd. Jag tror knappt mina ögon. Men inte är jag särskilt förvånad, heller. Patriarkatet visar sitt fula nylle, återigen.

   • Försökte bläddra igenom vad Margit skrivit tidigare i SvD och hittade
    åtminstone en krönika till du skulle gå igång på …

    Men hon är alltså kock och f d matbloggare och skriver numera i en
    stor tidning. Har även vunnit priser …

   • Ver: Kvinnor som matbloggaren Margit ges utrymme i dagspressen, i det här fallet en av landets största tidningar SVd, av en anledning. Det finns en karriär för kvinnor som pratar gott om män och skit om kvinnor.

    Länka gärna krönikan som du tänker på.

   • Det där har faktiskt redan hänt. Alltså att jag gett dig det där
    tipset och att du kommenterat det. Januari i år …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s