Män som ”argumenterar” emot att hetero-kvinnor tycker att de är skitdåliga i sängen

Många män verkar inbilla sig, att när vi feminister och kvinnor diskuterar och debatterar kvinno- och barnfrågor, så är det lika med att vi bjuder in män till, som män verkar uppfatta det, ”argumentation” eller ”debatt”. Män rusar genast till tangentborden och börjar hamra i vild panik för att, som de tror, försöka ”argumentera” emot kvinnors åsikter, tankar, erfarenheter, vilja, mänskliga rättigheter och levnadsvillkor.

Så är inte fallet, jätteledsen att göra män besvikna. 🙂

När heterosexuella kvinnor, feminister, forskare och andra uttalar sig om att män generellt t.ex är rätt värdelösa i sängen för hetero-kvinnor, är dåliga på att ge oralsex och orgasm och liknande till hetero-kvinnor, får många män ett trängande behov av att ”argumentera” för motsatsen.

Eftersom hetero-kvinnors sexuella erfarenheter inte överensstämmer med mäns sexuella bild av sig själva och mäns porrskadade hjärnor, inbillar sig män att hetero-kvinnor, statistik och forskning har/är ”fel”. Män vill då övertala kvinnor och intala sig själva, att män inte alls är jättedåliga i sängen för kvinnor, att de visst kan ge jättebra oralsex samt jättemånga orgasmer åt kvinnor.

Aha ha ha haaaa!! Jag måste ta en skrattpaus…. skratt

Det är alltså samma fenomen, om än i mildare form, som våldtäktsmän och domstolar använder sig av.

Kvinna säger:

– ”Du våldtog mig. Jag ville inte ha sex med dig!”

Våldtäktsmannen, polismännen och domstolarna anser sig kunna ”argumentera” emot kvinnans egen vilja och kontrar med:

-”Det ville du visst! Du ville ha hetero-sex för du hade spetsbehå på dig och jag blev kåt! Du ville visst att jag skulle runka av mig i dig!”

Kvinnor, feminister och forskare säger:

-”Få hetero-kvinnor får orgasm under samlag med män. Män är generellt dåliga i sängen för kvinnor, eftersom män inte har fattat, att majoriteten av alla kvinnor inte kan få orgasm av enbart penis-penetration. Klitorisstimulans är nödvändigt för majoriteten av alla kvinnor.”

Män rusar genast ilsket till sitt ”försvar” och börjar barnsligt ”argumentera” emot kvinnlig sexualitet:

-”Det är inte sant! Män är faktiskt jättebra i sängen för kvinnor! ALLA hetero-kvinnor kan få orgasm, enbart av snoppars penetration och stimulans av klitoris behövs inte alls!”

Vad skall detta föreställa, män….? Det verkar som om väldigt många män tror, att om de upprepar sin egen manliga sanning och verklighetsbild, tillräckligt maniskt och tillräckligt många gånger, så kommer de att kunna ”få” (kunna manipulera) kvinnor till att ändra åsikt, tankar, vilja, biologi, erfarenheter etc, etc. 🙂 Allt detta är exempel på det ökända manliga tolkningsföreträdet som väldigt många män upplever att de har över kvinnor.

Fattar inte män varför så många kvinnor tycker att män är fullständiga idioter? Vi är så jävla trötta på mäns ständiga, outtröttliga, manliga tjafsande om saker som män inte ens begriper, inte har någon som helst erfarenhet av eller kunskap om! Stäng öl-inkasten och öppna öronen, män. Det finns en anledning till att ni har fått två öron men bara EN mun.

 

 

Annonser

4 thoughts on “Män som ”argumenterar” emot att hetero-kvinnor tycker att de är skitdåliga i sängen

 1. JA! Slutar aldrig förvånas över hur män tar sig tolkningsföreträde i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

  • Julia L: Eller hur? Männen som vill tycka, tänka, ”ifrågasätta”, ”argumentera” och ”debattera” kvinnors åsikter, ord, tankar, vilja, sexualitet, yrkesval, aborter, moderskap etc etc, är väldigt, väldigt (!) många i världen. De är helt fanatiska.

 2. Så sant skrivet, suck! Män har ingen koll alls vad det anbelangar sig själva i bingen. Kan det bero på att det är fler huvuden inblandade? (Här önskar jag verkligen att jag hade din asgarvande emoij) 😅 haha!
  Det huvudet är ju inte känt för att härbärgera några hjärnceller.😂😂

  Tänk på den tiden man var så galen att man involverade sig med manfolk, han t.o.m. till min stora förvåning (här vill autocorrect skriva förfåning haha!) Episkt!
  Förklarade klart och tydligt och ingående hur jag skulle praktisera självsex😲 va?
  För, som han sa- du gör fel🙃
  – Du kan inte få orgasm annars om du gör så.
  Idiotjävel👹 👺Han åkte ut snarast.
  Jag visste tydligen inte själv bäst. Snacka om mänsplaning. För jag får bara orgasm om jag fixar det själv. Funkar inte med män.

  Sen verkar som att män lite slött gissar hur de ska göra om de ens ids och görs det ett försök så nog fan märks det att fixa två saker samtidigt blir två för många, de har lite för många skallar att hålla reda på plus ev. sin hand mellan ens lår.

  Den där karln som använde klittan som trisslott, fy fan säger jag!
  Så åt han ett flertal gånger klipp naglarna😵😬
  Eller den gången efter en TVT-op (ett band under urinröret kort förklarat) han var så hårdhänt att det började blöda för pga orsak ingen känsel eller stänger av så flyttades bandet. Eller hur i hela h-vete kan man slicka torrt? And so on o.sv. De skiter i om man fk👿

  • J: Ha ha ha! ”Flera huvuden inblandade”… Ja, det måste vara där, problemet ligger? 😉

   Du vet, män verkar inte vara riktigt kloka ibland? När de till och med vill tala om för kvinnor hur vi skall onanera, måste ju ändå måttet vara rågat? Men män – män fattar ingenting? Det är så självklart för dem att ta sig tolkningsföreträde över, och försöka bestämma allt om/över kvinnor. Som om män ser på sig själva som kvinnors ”läromästare” ha ha ha! De reagerar förmodligen inte ens på vad de själva gör, det kommer helt naturligt för dem. Många heterokvinnor reagerar inte heller för de har skolats in i det i sina relationer med män.

   Det är svårt för alla kvinnor att få orgasm med män. Det beror på att alla män tror att penis kan förändra hela den kvinnliga sexualiteten. En penis penetration, menar män, skall framkalla orgasm hos kvinnor per automatik men det är tyvärr inte så det funkar för kvinnor. När kvinnor förklarar detta för män, börjar de ofta ”argumentera” emot och ”ifrågasätta” kvinnlig sexualitet. Den överensstämmer nämligen inte med mäns sexuella bild av sig själva eller med vad de har sett i porrfilmerna. 😉

   Män gillar inte att fråga efter vägen. 😉 Det gäller både på körbanor och på kvinnors kroppar. En kvinna som skall ”förklara” något för en man – det blir alldeles för mycket för män. De måste ju låtsas att de vet allting redan och en kvinna, kan absolut inte veta MER än en man om någonting. En man vet till och med bättre än kvinnor, om allting som handlar om kvinnor, tror han. Ha ha ha! Könsmaktsordningen.

   Hårdhänta män i sängen, är inte alls ovanligt. Män blir ivriga/hetsiga, bara vid tanken på att få runka av sig i kvinnor och eftersom vi i regel är mjukare än män i kroppen, kanske män tror att ingenting kan göra ont på oss? De tror att vi är gjorda av mjukplast eller gummi som deras andra sexleksaker? Ha ha ha!

   Ja, tänk på den tiden då man involverade sig med män? Vilka oerhörda ansträngningar man gjorde, vilka ytterst märkliga ”diskussioner” man tvingades in i (det klassiska mans-tjafset), vilket otroligt dåligt sexliv man hade, så jävla mycket merjobb man hade, så väldigt lite egentid/fritid man hade, så dålig sömn man hade, så lite väninnor och fritidsengagemang man hade, så mycket besvär man hade med bl.a p-medel… ja listan kan göras lång. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s