Ut med amerikanerna från Sverige! NU!

SQE skriver om det påstådda, så kallade ”ryss-hotet” mot Sverige och Europa HÄR.

”Detta jävla tjat om ”Rysshotet” handlar om att vi ska gå med i NATO och att EU snabbt ska godkänna TTIP. För då är det kört för oss. USA placerar ut en massa soldater och militärbaser i Sverige.”

”Hur blir det inte när TTIP klubbas igenom och USA tar över EU.

Politiker är helt dumma i huvudet! Dom är så lättlurade och lättmanipulerade och går på precis vad som helst! Man ska ha klart för sig att dom lobbygrupper som härjar i Sverige och i Bryssel är psykopater och fullständigt hänsynslösa. Budskapen hamras in och förtalskampanjer är vanliga för dom som inte gör som lobbygrupperna vill. Den mest aggressivast är AIPAC! Men det finns runt 2000 – 3000 lobbygrupper i Bryssel bl.a. Monsanto som har köpts upp av Syngenta. Samma skit bara i en annan hög och större.”

Jag undrar: Varför har Sverige ens ett ”militärt försvarssamarbete” med USA? USA ligger ju inte ens i Europa och i själva verket, ganska långt bort ifrån Sverige och Norden, så att…?

Nu när vi svenskar, ”tack vare” våra politiker och militärer och framför allt, ”tack vare” den före detta Alliansregeringen, har amerikanerna springande runt våra husknutar, med alla deras krigsleksaker och kanske till och med kärnvapen….

….hur tänker sig våra politiker att de skall kunna garantera svenska och nordiska medborgares säkerhet?

Vi kan nämligen förutsätta att USA kommer att försöka, och redan HAR provocerat Ryssland, genom bl.a spionage och sannolikt också, genom att kränka ryssarnas luft/vatten-rum. Våra politiker och vår försvarsmakt, har ännu en gång, upplåtit svensk mark för att underlätta dessa amerikanska militära operationer mot Ryssland. 

Vad händer i det fall ryssarna till slut blir tvungna att sätta ned foten och markera?

Man kan verkligen fråga sig, om det är vad våra politiker förväntar sig och kanske till och med VILL, skall hända? VILL våra politiker ha krig mellan USA och Ryssland, från/på svensk och nordisk mark? Vad skulle det annars kunna handla om?:

 1. Våra politiker och militärer är förståndshandikappade?
 2. USA hotar oss? Gör som vi säger nu, ”annars”….?

Om/när ryssarna blir tvungna att sätta ned foten och markera kommer USA, tillsammans med svenska makthavare, såsom massmedia, politiker och militärer att skylla alltihop på Ryssland.

Det var ju ryssens fel, att det ”råkade bli” krig i Sverige/Norden? Vad var det vi sade? Varnade vi inte er för ryssen? 

När det gäller USA, talar historien sitt tydliga språk. Maktgalna USA ser till att skapa ”konflikter”, krig och total förödelse på och från andras mark, aldrig sin egen. Det vore ju perfekt för amerikanerna att kunna starta krig mot, och en gång för alla, lyckas komma åt deras hat-objekt Ryssland från och på, svensk och nordisk mark? Nära och bra för amerikanerna och deras eget land lider ingen materiell skada alls.

Jag uppmanar våra svenska politiker: släng ut amerikanerna och all deras krigsmateriel från Sverige NU! Innan det är försent! Det spelar ingen roll vad de hotar eller lockar med –  BARA SE TILL ATT FÅ UT GALNINGARNA!

 

 

Annonser

9 thoughts on “Ut med amerikanerna från Sverige! NU!

 1. Ryssland var aldrig något hot mot varken Sverige eller Norge under det kalla kriget – och då var situationen långt mer spänt än den är i dag. Faktisk hade vi, både Norge och Sverige, bättre kommunikation, samarbete och samtal med (Sovjet-) Ryssland den gång då än vi har i dag. Nu handlar det bara om att blåsa upp sig, skjuta fram bröstet och göra sig så maskulin som möjligt. Om Ryssland angrips så har dom ju inget annat val än att försvara sig. Det klokaste är att ha god kommunikation så det inte går så långt.
  I dessa dagar har USA för övrigt fått en egen, permanent, bas på norsk jord. En del protesterar, många tiger.

  • Andreas: Det är inte konstigt att/om Ryssland ser oss som fiender med tanke på att vi har hjälpt, och hjälper, amerikaner och britter med att spionera på dem. Näe, varför skulle Ryssland känna något som helst förtroende för Sverige, Danmark eller Norge? Det är uppenbart att vi har valt sida MOT Ryssland FÖR USA och Sverige har tom gjort det, trots vår påstådda alliansfrihet/neutralitet.

   Man får skämmas ögonen ur sig för att våra makthavare får oss att framstå som underdåniga ynkryggar, USA:s duktiga k*ksugare, utan någon som helst heder, sunt förnuft eller skam i kroppen. Att beblanda sig med den farligaste staten i världen, USA, och bjuda in dem och deras livsfarliga krigsleksaker i Norden, är inget smart val av våra politiker och militärer. Kanske tänker de att det är försent att backa ur nu och att det är anledningen till att de måste ljuga och försvara sina val till varje pris, oavsett hur dumt det än låter när de ”resonerar”?

   Ryssland kommer med all sannolikhet att tvingas markera och i värsta fall, tvingas försvara sig. USA följer inga lagar och regler så de kommer att gå över Rysslands gränser, provocera och hetsa dem till att agera. Från vår mark.

   • Nja, jag mins när den norska regeringen skulle välja försvarsflyg för dom nästa 20-30+ åren. JAS-39 NG var, i mina ögon, helt klart det bästa (har STOL, något som betyder att det kan lyfta/landa på en kort helt vanlig vägsträcka – viktigt för att det första som bombas av en främmande, invaderade här är just flygplatserna, för att ge dom luftherradöme, i tillägg behövs det inte många personer, 3-5, för att tanka, och resupplya flyget). Ändå föll valet på en papperstiger som bara var teoretisk, som inte kunde göra det en norsk försvarsstyrka behöver (det kan bara bomba, något som är viktigt för någon som ska göra tjänst i NATO någon stans långt borta hemifrån, men helt oväsentligt den dagen vi måste försvara oss, det kan inte flyga lågt, behöver lång sträcka för att kunna ta av, +++).

    Jag sitter inte bara med en smak av att detta handlar om att kyssa USA där bak, jag sitter också med en känsla av att det handlar om att USA använder samma taktik som under kalla kriget, spionerar på olika politiker, letar fram gammal skit och säger, ”vi har ett samtal här med dig och din gamla älskarinna som du hade när du och din fruga nästan separerade er, det hade ju varit tråkigt om det läckte ut till pressen, så det är i båda vårat intresse att ni röstar för och överbevisar dom andra att rösta för att köpa vår flygplan – det är ju trots allt dom bästa, eller hur?”.

    Jag tvekar inte en sekund på att dom är så ruttna att dom skulle kunna göra sådant.

   • Andreas: Att USA är ruttna, ohederliga, hotar sig fram och ljuger friskt, VET vi. De kan ta sig till vad som helst, vilket deras historia ger tydligt exempel på. Det finns inga gränser för dem. Deal or war, som sagt.

    Det roliga är att vissa tror att Ryssland, och inte USA, bedriver ”propaganda”. Med vilka medel då, undrar man? Ha ha ha! Det är ju inte Ryssland som styr hela internet, banker etc samt det mesta av världens radio, tidningar och tv.

    Tack för info!

   • Jag instämmer med dig. Jag har alltid trott gott, men… Världen är nog inte så fri och demokratisk längre som jag alltid har önskat, drömt om och, naivt, hoppats på.

 2. Ja, ut med amerikanerna! ”USA ut ur Sverige!” Som vi demonstrerade under 70-talet ”USA ut ur Vietnam!” Plus värsta islamofoben Isaac Bachman.Det är något som är märkvärdig, amerikaner kan komma hit hur som helst. Inga krav tycks ställas där.

  Nu är det Moldaviens tur att bli ett Ukraina när dom valde Ryssland framför EU/USA. USA skickar ut sina ”sändebud” Ekonomiska hitman med ”an offer you can not refuse” annars…. John Perkins har vittnat om den verksamheten då han arbetade som en sådan. Finns mycket på Youtube om honom.
  Saddam gjorde inte som USA ville, Khadaffi gjorde inte som USA ville Dom är många som fått sätta livet till då dom inte gjort som USA velat. Allende i Chile ett exempel. Venezuela står på tur.

  Märkliga saker händer i politiken, Moderaterna går mot vänster och sossarna går mot höger och är springpojkar åt Wallenberg, Kungahuset har plötsligt blivit politiker och även dom är springpojkar åt Wallenberg. Till och med Jonas Sjöstedt tyckte att resan till Saudiarabien var OK OM man tog upp om mänskliga rättigheter. Saudierna skiter fullständigt i vad vi tycker. Fegheten är så stor att det går inte att kalla saker vid dess rätta namn längre. Vart fan är vi på väg!?/Squareeye

  • SQE: Ja, det händer mycket märkliga saker i världen, samhället och politiken nu. Jag kan bara instämma i allt du skriver och jag undrar också vart fan vi är på väg? Ärligt talat, inte för att skrämma upp någon, men jag tror att vi har krig att vänta. If you cant hear the drums of war, you must be deaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s