Jordbävningen i Italien är Guds straff för att män som Giovanni missbrukar Hennes namn

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article23858787.ab

”Jordbävningen är Guds straff, sade fader Giovanni Cavalcoli till den katolska radiostationen Radio Maria den 30 oktober, när Italien skakades av ett mycket kraftigt jordskalv.

Fader Giovanni, som teologiskt skolad i Dominikanorden, ska enligt rapporterna ha kopplat jordskalv till mänskliga synder – och som exempel gav han homosexualitet.

Så sent som i fredags upprepade Cavalcoli sin uppfattning i en annan radiokanal: klartecken för homosexuella att leva i parförhållanden provocerar fram naturkatastrofer.”

Giovanni har naturligtvis fel. OM Gud finns så är alla naturkatastrofer och liknande, Hennes straff för att vi, och framför allt män som Giovanni, missbrukar Hennes namn.

Män, och särskilt män inom diverse religioner som slänger sig med titlar som ”präst”, ”påve”, ”kardinal”, ”rabbin”, ”imam” etc, utnyttjar Hennes namn för att bedriva kapitalistisk och satanistisk verksamhet i världen samt våldtar, förtrycker, misshandlar och slaktar Hennes barn och Hennes Systrar. Inte nog med det – inom nästan alla manligt påhittade så kallade religioner i världen i modern tid, lär män som Giovanni felaktigt ut till människor att allas vår Moder, Gudinnan, Skaperskan av allt liv på jorden, skall ha bytt kön!

Tacka fan för att Hon är heligt förbannad.

gudinna

 

Annonser

11 thoughts on “Jordbävningen i Italien är Guds straff för att män som Giovanni missbrukar Hennes namn

 1. Tack för det. Det gjorde mig lite piggare och gladare på en annars trist och tråkig dag….

 2. Katolska präster och små pojkar….behöver jag säga något mer?
  Katolska kyrkan leker 🙈🙉🙊
  Det är homosexuellt, det är pedofili.
  Vad brukar man säga? Där det finns barn, finns det pedofiler. Nästan så prästerna ingår i någon pedofiliring.Blir man präst finns det ständig tillgång. Kyrkan har funnits länge så antalet pojkar som drabbats törs jag inte tänka på. Där har katolismen mycket kvar att ordna upp. Så kan de låta vuxet folk som älskar varandra oavsett kön vara.

  • J: Tack för din kommentar – jag kunde inte ha sagt det bättre själv. 🙂

   Alla manliga religiösa samfund och religioner är en stor bluff. De stjäl pengar från fattigt folk och samlar på sig stora tillgångar i världen. De är bedragare, rena rama sekter som lurar goda och naiva människor genom skuldbeläggning och skrämselpropaganda om nåt ”helvete”. De är kvinnohatare, homofober och de är pedofiler som våldtar främst gossebarn. De lär många andra män till att bli kvinnohatare och homofober också.

   De har tagit sig rätten att förvandla människans gamla, uråldriga gudinne-dyrkan/tro till ett mansdominerat, kyrkligt patriarkat med en – surprise – manlig ”gud”, ”allah” blaha, blaha. De här männen låtsas som om de innehar Moderns/Kvinnans alla goda egenskaper. De försöker inbilla sig själva och alla andra att mannen är livets skapare, genom revbenet. Ha ha ha! Undrar om de själva tror att de skapades i, föddes ur och närdes av pappas revben? 🙂

   Det finns tyvärr ingen sannolikhet alls i att Gud, om Gud finns, skulle vara av manligt kön. Män i världen står tyvärr inte för särskilt mycket godhet men det gör kvinnor. Vi kvinnor som är skapade till Hennes avbild. Vi som har fått den unika möjligheten att kunna skapa, bära, föda och nära mänskligt liv på jorden. Vi som är de enda föräldrarna – Mödrarna.

   De religiösa männen skall, precis som alla andra män, vara jävligt tacksamma och visa vördnad inför Modern/Kvinnan för att HON gav dem liv och riskerade sitt eget liv för att sätta sönerna till världen. Det är sannerligen en uppoffring att sätta såna här groteska varelser till världen. De tackar oss genom att förtrycka oss, våldta och ha ihjäl oss och våra barn, sprida sin ondska överallt och förstöra hela jordklotet. De religiösa männen klarar inte ens av att följa sina egna tio budord. 🙂 För att de är fejk, bara bluff och båg.

 3. Sexuellt kön är väl vad vi har gemensamt med djuren. Inget fel med det. En av våra invändningar mot många strängt religiösa är väl att de betraktar den naturliga fortplantningen som något snuskigt och orent. Ja, efter deras handlingar att döma tycks de rentav se sådant, och därtill allt fredligt sexuellt umgänge mellan vuxna, som värre än pedofili och sexuellt våld.

  Att då tillskriva Gud sexuellt kön, ”jordiskt”, ”köttsligt”, biologiskt och framför allt snuskigt är inte bara ologiskt, ett förnekande av att Gud är ”ande” (vilket är heresi, d.v.s. kätteri), det är också hädiskt. Det är okunnighet om Jesu ord: ”Vid uppståndelsen gifter man sig inte eller blir bortgift, utan alla är som änglarna i himlen” (Matt 22:30). Ja, just det! Hur är man då?

  Texten är mer logisk än uttolkarna. Man kan inte fortplanta sig i Evigheten! I evighet! Det hoppet liknar (eller är värre än) det om tolv villiga jungfrur i paradiset som belöning för den som halshugger otrogna. Mitt hopp om tolv jungfrur gäller att de behövs för att städa i vår egen religion. Just det, städa! Som man duger jag inte till det.

  Sedan kan de tolv jungfrurna få fråga, vad fromma kvinnor som halshugger otrogna får. Vad erbjuder den snuskige avgud somliga tycks tro på i alla religioner?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s