Om du tycker att homosexualitet är ”äckligt” eller ”onormalt”…?

När jag ändå är inne på det mycket vanliga fenomenet, att många religiösa män och kvinnor och inte minst heterosexuella människor, inbillar sig att den heterosexuella ”kärleken” och framför allt de heterosexuella övningarna i sängen, skulle vara ”finare”  eller mer ”normala”, än de homosexuellas:

quote-you-think-homosexuality-is-disgusting-then-it-follows-as-the-night-the-day-that-you-stephen-fry-144-1-0153

Det som sker mellan en man och en kvinna sexuellt, är exakt samma sak som sker mellan homosexuella män. De sexuella övningarna är nämligen desamma, men de heterosexuella människorna är förstås mycket mer sexuellt exhibitionistiska till sin läggning, än de homosexuella. De heterosexuella människorna vill dock ofta inbilla sig, att de homosexuella människorna (särskilt männen) skulle vara ”äckligare” än de själva eller till och med ”onormala”, fastän deras sexuella praktiker (t.ex suga k*k och packa bajs) alltså är desamma.

Jösses, alltså…? Vart tog självinsikten vägen…?

För undertecknad, som inte tillhör vare sig homo- eller hetero-gruppen i världen (jodå, vi finns också) framstår ni alltså som precis lika sexuellt äckliga, om nu någon av er skall kallas ”äcklig”. Det är väl de heterosexuella människornas vulgära, sexuella exhibitionism, förtrycket, det sexuella våldet och våldet dem emellan samt gentemot barnen i dessa relationer, som gör att de heterosexuella, när jag tänker efter, framstår som ganska så mycket mer vidriga och faktiskt mycket mindre ”normala”, än de homosexuella.

Jaja, ursäkta om min ärlighet råkar trampa någon heterosexuell jävel på tårna nu (ni är ju kända för att vara lättkränkta också) men nu är det faktiskt hög tid för er att komma ned på jorden. Earth calling.

 

 

 

 

6 thoughts on “Om du tycker att homosexualitet är ”äckligt” eller ”onormalt”…?

 1. Ha ha, du har helt rätt här och som en homosexuell kille sa till mig en dag, ”de heterosexuella gör bra mycket märkligare saker i sängen än vad vi gör.” Inte nog med det utan denna man berättade också om hur många heterokillar, både singlar och gifta sådana, som stötte på honom och gärna ville ta en vända in på toaletten …

  • Ann: Exakt! Heterosexuella är mer sexuellt perversa än homosexuella män. Gay-män i Sverige praktiserar t.ex inte särskilt mycket analsex, som många nog tror. Jag minns inte siffran men den finns här nånstans i bloggen. Gay-män vet att, och hur illa, det skadar partnern som är mottagare.

   Heterosexuella är betydligt mer sexuella exhibitionister, än homosexuella. De verkar ha behov av att hela tiden visa upp sig, slaskar trut mitt ute på stan och de har sex ute i offentligheten. De går på swingers-klubbar, spelar in porr, smygfilmar varandra under sex och lägger ut på internet eller sprider bland vänner och bekanta, är ständigt otrogna, fejkar orgasmer under höga och porriga skrik och stön, mens-kn*llar, snackar om sitt sex hela tiden inför främmande människor, kn*llar med barnen bredvid sig i sängen, skadar sina partners med ”hämndporr” och liknande, gör ”rollspel” som tex att låtsas vara pappa-dotter och liknande vidrigheter, misshandlar varandra under sex, våldtar varandra, sextjatar på varandra, måste muta/tvinga sig till sex genom pengar/hot/våld och är rent generellt, jävligt fixerade vid sin egen sexualitet. De ogillar dessutom alla människor som inte är heterosexuella och de utgår ifrån att alla andra människor måste och skall vara som dem.

   Hetero-män är sällan lika hetero som de själva vill låta påskina. 😉 Det är inte alls ovanligt att hetero-män har haft, eller har, homosexuella erfarenheter. Heteromän älskar stjärtsex. Många män som kallar sig ”hetero” och lever tillsammans med kvinnor, är dessutom pedofiler eller hebefiler och våldtar barnen i familjen. Vissa så kallade ”hetero-män” våldtar husdjuren också. Men de tycker förstås att det är FEL på alla andra än dem själva. 🙂 Men vill de heterosexuella ha en debatt om vem som är ”äckligast” så är det en debatt som de med all säkerhet, kommer att förlora.

   • Klart att jag har hört fler låtar än du, NBT …
    Kör egentligen bara gamla favoriter vid skärmen, just nu den
    underbart vackert sjungande Linda Ronstadt. Parkinsonpatient
    numera, tyvärr …

   • Ver:

    ”Klart att jag har hört fler låtar än du, NBT …”

    Inbillning.

    Gamla favoriter indeed…? Mina föräldrar lyssnar/de på Ronstadt också. Hur gammal är du egentligen Ver? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s