ProbleMän

ef811a7d20d4b7d41a9b71beffd55d1c

Annonser

11 thoughts on “ProbleMän

 1. Lägre livslängd för män,
  nästan bara män som dör i arbetsplatsolyckor
  och betydligt fler män tar livet av sig än kvinnor.
  Jämställt?

  • Krister: Det är inte kvinnors fel eller kvinnor som har satt i system att försöka få män att ta livet av sig eller att män dör i arbetsplats-olyckor. Du har med andra ord inte ens förstått vad ordet jämställdhet betyder. Läs på för djävulen innan du öppnar glapp-käften! Eller tycker du att det är ”ojämställt” att kvinnor har mens och att kvinnor röker mer tobak än män också? 🙂 🙂

   • Just att män begår självmord oftare har att göra med just feminism. Män pratar lite om känslor för män ska vara ”macho”. Att prata om känslor är inte ”macho”. Något män lär sig ganska tidigt. En pojke som ramlar på fotbollsbanan och gråter får höra att han får skärpa sig och sluta lipa som en tjej. Pojken lär sig inte bara att inte gråta, men också att det tjänar ingenting till att visa eller prata om känslor, för då blir en trampad på och hånad. Så pojken lär sig efter hand att håla käft, stänga känslorna inne i sig. Detta är något feminister kämpar mot, denna macho-kulturen. Så, slå dig samman med feministerna, det är här du har dom som kämpar för just det du tar upp!

   • Andreas: Att män oftare lyckas begå självmord och att kvinnor oftare försöker begå självmord, har ingenting med (o)jämställdhet att göra. Dock kan jag instämma i att det har med feminism att göra (dock inte på det sätt som Krister och hans antifeministiska penis-vänner menar).

    Jag instämmer verkligen i att Krister, OM han nu hade postat sina kommentarer i syftet att försöka komma tillrätta med mäns självmord, bör hylla feministerna. Vi är nämligen de som diskuterar och problematiserar hur dåligt män mår av att stänga inne sina känslor.

   • Andreas: Ja, det har jag hävdat länge, dvs att det måste ligga någon form av psykisk störning bakom många mäns s.k ”manlighet”. De enskilda män som går omkring och på fullaste allvar tror, att de är mer intelligenta än varje enskild kvinna på jorden (dvs smartare än 50% av jordens befolkning) kan omöjligen vara psykiskt friska. Det säger sig självt. De män som brukar våld och sexuellt våld, måste förstås också ha någon form av allvarlig, grav psykisk störning.

    Jag lutar åt att män måste ha drabbats av någon form av mass-narcissism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s