Barnmorskan som vägrar utföra aborter är anlitad av amerikansk anti-abortlobby

Jag kan inte påstå att jag blev förvånad när jag läste att den, av svensk massmedia mycket uppmärksammade religiösa barnmorska som vägrar utföra abort i Sverige, i själva verket jobbar åt och stöttas juridiskt av en amerikansk anti-abortlobby (ADF).

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/stod-fran-usa-for-abortvagrande-barnmorskor

barnmorska

”Ellinor Grimmark, som står i händelsernas centrum, legitimerades 2014 och anmälde omedelbart sin hemregion Jönköping till Diskrimineringsombudsmannen (DO). Hon ansåg att hon diskriminerats eftersom hon nekats jobb på länets tre sjukhus. Skälet var just att hon av religiösa skäl vägrat att medverka vid aborter. Både DO och tingsrätten i Jönköping har slagit fast att Regionen inte diskriminerat henne.

Ekot kan nu visa att ADF stödjer den svenska barnmorskans både juridiskt och ekonomiskt. Organisationen har skickat inlagor till de svenska domstolarna, och via deras internationella hemsida kan pengar doneras till fallet.”

”ADF har, enligt Ekot, drivit liknande fall i USA under lång tid. ADF har stora ekonomiska muskler med en årsbudget på över 350 miljoner kronor.”

Monica Antonsson har skrivit ett mycket intressant inlägg om detta HÄR:

”En annan svensk barnmorska som strider om samma sak är Linda Steen i Nyköping. Hon ska, enligt uppgift, försöka få sin sak avhandlad i Europadomstolen medan Ellinor Grimmarks fall just nu prövas i Arbetsdomstolen.”

Och SQE:s blogginlägg HÄR.

Ni som har följt min blogg vet att jag länge har ifrågasatt hur det kommer sig att samma typ av agenda och retorik (främst mot kvinnors och barns mänskliga rättigheter) förs i många olika länder och i många olika världsdelar samtidigt, i såväl utländska som svenska tidningar som på internet. Här har ni svaret: gigantisk (manlig) lobbyism med mycket starka resurser bakom, inte minst ekonomiska sådana, vars avsikt är att påverka folks, myndigheters och regeringars åsikter. De flesta spår leder till USA, vilket inte är särskilt konstigt när vi tittar på vem som äger företag som microsoft, google, facebook osv, osv i all oändlighet.

Vissa kvinnor, som barnmorskorna Ellinor Grimmark och Linda Steen, springer villigt dessa mäns ärenden i typiska kvinnofrågor (till och med vissa män inser ju nämligen hur dumt det ser ut när/att enbart män debatterar kvinnofrågor åt kvinnor 😉 ) och ofta får den här typen av duktiga kuksugerskor en liten mans-slant för besväret att försöka förstöra andra kvinnors och barns liv.

En annan amerikansk lobby-organisation, vars verksamhet i världen och inte minst i Sverige jag har skrivit mycket om, är Fathers Rights Movement, ”Papparättsrörelsen” på svenska. Denna amerikanska, manliga pappa-organisation har haft stora framgångar i både svenskt och utländskt rättsväsende och har tyvärr, med hjälp av både avlönade och oavlönade lobbyister, lyckats plantera sina mycket pro-pedofila samt barn- och mammafientliga åsikter på bl.a socialkontor, advokatbyråer och i domstolar världen över. Erik skriver om ännu en i raden av absurda svenska vårdnadstvister/domar som ger exempel på detta. Liknande bisarra fall har vi förstås sett många av i USA men även i t.ex Australien, Storbritannien, Spanien och många andra länder i världen.

Amnesty är numera en organisation som verkar för ökad manlig så kallad ”sex”-handel i världen. I Sverige (samt i Norge) propagerar Amnesty därför gentemot folket, myndigheter, tidningar och våra regeringar, i syfte att avskaffa vår unika sexköpslag.

Om RFSU:s agenda kan ni läsa HÄR och HÄR.

Mer än någonsin, gäller det att världens medborgare ifrågasätter ”informationen”, ”debatterna” samt den påstådda ”faktan” och istället använder sina hjärnor för att tänka själva. För inte är det väl någon som fortfarande tror på, att det fasansfulla manliga kvinnohatet och feministhatet som på senare år har uppstått i världens alla tidningar och dess kommentarsfält, alla internet-forum, tv-debatter och liknande samt censuren av kvinnor och feminister på desamma, skulle vara en ren slump?

Några av mina tidigare inlägg om hotet mot kvinnors aborträtt och USA-propagandan i ämnet:

https://noboytoy.wordpress.com/2016/05/23/dalig-uppdatering-for-narvarande-men-har-kommer-lite-las-tips/

https://noboytoy.wordpress.com/2012/07/08/manligt-abortkrig/

https://noboytoy.wordpress.com/2013/05/01/manspartier-mot-kvinnors-abort/

https://noboytoy.wordpress.com/2012/10/07/m-och-kd-ar-ocksa-abortmotstandare/

https://noboytoy.wordpress.com/2013/03/27/ny-abortlag-for-kvinnor-i-north-dakota/

https://noboytoy.wordpress.com/2014/01/04/norge-skarper-kvinnors-abortratt/

Några av mina tidigare inlägg om Papparättsrörelsen:

https://noboytoy.wordpress.com/2013/04/12/papparattsrorelsen-och-pas/

https://noboytoy.wordpress.com/2011/04/28/papparattsrorelsen-incest-farrell/

https://noboytoy.wordpress.com/2016/02/27/i-sverige-blir-mammor-som-forsoker-skydda-sina-barn-fran-pappors-valdtakter-haktade-medan-papporna-far-ensam-vardnad-om-barnen/

https://noboytoy.wordpress.com/2013/02/20/man-som-ljuger-nar-lapparna-ror-sig/

https://noboytoy.wordpress.com/2014/07/17/svensk-socialtjanst-utan-barnperspektiv/

https://noboytoy.wordpress.com/2010/11/02/mer-om-pas-och-gardner/

https://noboytoy.wordpress.com/2014/07/20/snygg-pappa-bra-vardnadshavare/

https://noboytoy.wordpress.com/2014/07/19/ja-det-vet-man-ju-hur-kvinnor-overdriver-sa-polisen/

https://noboytoy.wordpress.com/2013/09/15/uppdrag-granskning-om-incestanklagade-pappa-erik/

https://noboytoy.wordpress.com/2013/04/25/nagon-som-blir-forvanad/

https://noboytoy.wordpress.com/2013/09/24/varfor-skall-man-anfortros-nagra-barn/

https://noboytoy.wordpress.com/2013/08/04/thor-bjorn-bergman-hotad-till-tystnad/

https://noboytoy.wordpress.com/2012/07/05/mordare-ansvarar-for-barnen/

https://noboytoy.wordpress.com/2012/06/19/vad-ar-det-du-sager-rolf-hillegren/

https://noboytoy.wordpress.com/2012/03/03/pedofilpappa-fick-umgangesratt/

https://noboytoy.wordpress.com/2012/03/03/rattslosa-barn/

https://noboytoy.wordpress.com/2012/03/03/allt-om-papparattsrorelsens-agenda/

https://noboytoy.wordpress.com/2011/07/19/skrammande-rattsrota/

https://noboytoy.wordpress.com/2011/06/02/stackars-barn-i-sverige/

https://noboytoy.wordpress.com/2011/03/01/pappa-barn-och-alonzo/

https://noboytoy.wordpress.com/2014/05/08/svensk-rattstillampning-del-5/

 

 

 

 

 

Annonser

18 thoughts on “Barnmorskan som vägrar utföra aborter är anlitad av amerikansk anti-abortlobby

 1. Ja ,stackars dessa daddys girls som inte kan tänka själva och väljer att gå männens väg. Märkligt att det inte inser att det i slutändan kommer att drabba dem själva. När jag läser om detta blir jag enbart kräkfärdig och så trött på dumheten att jag bara vill bort från det.

  • Ann: Daddys Girls fattar kanske inte att det i slutänden kommer att drabba dem själva och/eller åtminstone alla andra kvinnor och barn i världen? Koko, koko? OM de gör det, måste det väl vara pengarna/ersättningen som styr dem till att göra ont mot andra kvinnor och barn?

   Ja, en blir fullständigt kräkfärdig över allt och själv vill jag ibland bara rymma till en öde ö. Slippa all mans-skit i världen.

 2. Tack för omnämnandet NBT. Jag instämmer förstås i din analys.
  Personligen tar jag dessutom åt mig särskilt av följande konstaterande som jag sparar för framtida behov:

  ”En annan amerikansk lobby-organisation, vars verksamhet i världen och inte minst i Sverige jag har skrivit mycket om, är Fathers Rights Movement, ”Papparättsrörelsen” på svenska. Denna amerikanska, manliga pappa-organisation har haft stora framgångar i både svenskt och utländskt rättsväsende och har tyvärr, med hjälp av både avlönade och oavlönade lobbyister, lyckats plantera sina mycket pro-pedofila samt barn- och mammafientliga åsikter på bl.a socialkontor, advokatbyråer och i domstolar världen över.”

  • MA: Tack själv för ditt mycket informativa inlägg.
   Frågan vi skall ställa oss är varför just amerikanerna är så intresserade av att påverka svenska lagar och förvisso många andra länders lagar också. Inte bara när det gäller t.ex abortfrågan utan också när det gäller t.ex vårdnadstvister/domar och även sexköpslagen i Norge och Sverige. Varför bryr sig USA om lilla Sveriges lagstiftning så pass att de betalar många dollar för att påverka folks åsikter och för att förändra våra lagar och hur kommer det sig att vårt rättsväsende, politiker och massmedia har sprungit (fortf springer?) deras ärenden öht?

   • Ver: Högsta tuppen är kanske papparättshaveristen Yakida, John J? Med tanke på svamlet som skrivs om två kvinnor som har kämpat bl.a mot sexuella övergrepp mot barn i många år, dvs Monica Antonsson och Annika Tiger? Typiskt papparättsrörelsen. De papporna avskyr kvinnor och mammor som kämpar för barns rätt att slippa våldtas och utsättas för övergrepp i de så kallade ”familjerna”.

    Verkar samtidigt märkligt om JJ skulle vara högsta tuppen i denna pappa-förening? Han har väl aldrig själv varit förälder som jag har förstått det?

   • Han har varit och är fortfarande förälder och står, som det verkar,
    på god fot med sonen, men inte med dennes moder …

   • Ver: Ja, förlåt jag vet att han har en son men jag tänker mer på att många pappor kallas ”föräldrar” i lagens mening men som inte alltid är föräldrar i den rätta bemärkelsen och/eller bara halvdana föräldrar i den rätta bemärkelsen, under viss del av deras egna och barnens liv eller när pappor själva känner för det. JJ har väl i alla fall inte varit ensam boförälder under sonens hela liv och tagit hand om honom ensam eller ens till hälften?

    Inte konstigt att han inte står på god fot med sonens mor. JJ är ju kvinnohatare.

   • Jo, som vårdnadsrättshaverist gjorde han betydande ansträngningar …

   • Ver: Mmm. Märkligt att män som inte har erfarenhet av att ta hand om barn på heltid eller ens på halvtid, tror att de kan uttala sig om föräldraskap och till och med starta föräldraföreningar. ??? Män har höga tankar om sig själva.

   • Såvitt jag förstår använder inte sonen faderns efternamn, det
    som fadern föddes med och dessutom själv senare bytte bort
    mot ett betydligt mindre ovanligt.

    Men han skrev också dikter till sonen. Fast dessa får man inte
    publicera …

   • Ver: Det hade inte jag heller gjort om jag var sonen. Det är lätt att fäders och makars diverse förehavanden smittas av, ryktesmässigt, på både deras barn och fruar/flickvänner.

 3. Jag har också skrivit om denna Ellinor Grimmark flera gånger och när det nu kommer fram att det finns flera barnmorskor i samma ärende tror jag att dom kan ha utbildat sig enbart för en agenda, att aborter och preventivmedel ska förbjudas helt.

  ADF har helt klart en agenda och det är att förbjuda aborter över hela världen där det är tillåtet. ”Abort no” motsvarigheten i Sverige är dom som kör runt med sin vidriga lastbil med aborterat foster i storformat längs sidorna. Och när ADF nu stöder dessa barnmorskor som har sluga och hårdföra advokater kan det gå hur som helst.

  Vill man inte utföra aborter kan man ju bli barnsköterska på BB eller på mödravårdscentralen. För mig blir det mer tydligt att det kommer att bli tufft när anmälningarna kommer in i EU där det finns många abortmotståndare och ADF är nerlusade med pengar precis som AIPAC som också nu kör sitt race på alla fronter.

  Vad tycker hon om det gäller mammans eller barnets liv när förlossningen går snett? Går barnets liv före? Fy för sören vad dom är otäcka dessa människor och vad har inte religionen ställt till med sen tidens begynnelse.

  • SQE: Ja, vem vet? OM dessa religiösa barnmorskor öht har en utbildning så kanske de sökte sig till den, endast för detta syfte? Jag förstår inte varför man genomgår en utbildning som innebär att man måste jobba med något som strider mot ens religion? Det borde inte vara så svårt för Ellinor och Linda att förstå att det skulle bli svårt för dem att få jobb som de vägrar utföra. 😉 Jag hoppas att de har blivit avstängda från a-kassan samt att de istället för att vilja jobba, bidrar till befolkningstillväxten själva. Stannar hemma, blir försörjda av en man och föder barn på löpande band, helt enligt deras tro. De bör ju föregå med gott exempel. 😉

   Det är väldigt vanligt att abortmotståndare (70% män läste jag någonstans) inte nöjer sig med att förbjuda abort för kvinnor. Nästa plan är att förbjuda preventivmedel, precis som du skriver. Frågan är ju bara hur det kommer sig att amerikansk anti-abortlobby vill förändra svensk lagstiftning och många andra länders lagstiftning på området och lägger så mycket pengar på aktioner, långt utanför deras egna gränser?

   Jag tror inte att det här leder till någonting, även om barnmorskorna stöttas med både pengar och sluga advokater från USA. Det skulle innebära stora problem för AD i framtiden om de ger med sig i det här fallet och då fler människor kommer att påstå sig bli diskriminerade av att de inte vill utföra de jobb som erbjuds dem, pga religion eller tusen andra saker. Man får skylla sig själv om man utbildar sig till något som man inte kan jobba med, enkom pga att man lever i tron att en gubbe uppe bland molnen kommer att bli arg på en då. 😉 Det är fullständigt befängt och ohållbart om myndigheter och arbetsgivare skulle tvingas förhålla sig till sådant trams. Men, men vi lever i en allt mer sinnessjuk värld, bland allt mer sinnessjuka människor så vem vet…?

   Och precis som du skriver så finns det mycket makt, stort nätverk och en rejäl påse pengar bakom den här typen av organisationer. Få kvinnor har sådan makt, pengar, ork, nätverk, mod eller lust att driva saker till sin spets och bråka med myndigheter på det här sättet, varför det var ganska lätt att räkna ut från början, att de här barnmorskorna bara agerar som frontfigurer för en större grupp religiösa (amerikanska) män, manliga åsikter och manlig agenda i en fråga som bara rör kvinnor och där kvinnor har vetorätt. Om inga män drev anti-abortfrågan, skulle den nämligen inte drivas alls.

   Ja, religiösa människor är rätt otäcka måste jag säga och det har de alltid varit. De har hatat, dömt, förtryckt, våldtagit och slaktat människor som inga andra i vår historia och det gör de fortfarande. Alla de här manliga påhitten, dvs religioner och samfund, har det gemensamt att de hatar och föraktar Kvinnan, Modern, skaperskan av allt liv på jorden.

 4. Religion är livsfarligt. De förstör hjärnan på folk och ägaren till den förstörda hjärnan förstör andra människor.

  • Ann: Nån form av hjärntvätt? Det är ju jäkligt märkligt att folk i världen år 2016 fortfarande kan tro på, tex vad som står i en bok som Bibeln?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s