Mannen som erkände

menweak

Annonser

8 thoughts on “Mannen som erkände

  • Ann: Vidrig gubbjävel.
   Våld är alltid ett tecken på svaghet. Det som är märkligt med män, som utövar våldet mot kvinnor i världen, är att de verkar ha föreställningen om sig själva att de har till uppgift att fostra och disciplinera kvinnor. Har detta med vagina-avundet att göra? Jag tänker att det ju är kvinnan som är alla mäns förälder, Modern. När män växer upp verkar de dock uppfatta ett omvänt förhållande, nästan som om de då ser på sig själva som förälder över alla kvinnor, som små barn som måste uppfostras av män. Är inte detta ett märkligt manligt fenomen?

 1. Man blottade sig för barn – fick 2.500 kronor i böter. Samme man anmälde moderen till barnet han blottade sig för – för att hon efterlyst honom, och det ser ut som om hon kommer att få minst dubbelt så mycket, om inte mer, i böter för att ha efterlyst honom.

  http://www.tv2.no/nyheter/8953405/

  • …för trots allt, det är ju så mycket grövre att bli efterlyst för ett lovbrott man har begått än det är att begå ett övergrepp mot någon som får trauma av det. Helt klart mycket grövre.
   Förvirra nu inte oss män med rationell logik, NBT.

  • Andreas: Ja, vem blir förvånad? Manssamhället skyddar kriminella män på bekostnad av kvinnor och barn, det vet vi ju redan.

 2. Apropås manlig rationell logik… Och det hemska är att det är denna sortens män som får makt (kom ihåg han mansplainaren hos Skavlan – precis samma attityd).

  • Andreas: Jag läste om denne manlige dåre, haha! Vi får ta i beaktande att det kvinnohatande snopp-djuret är från mansdiktaturen Polen samt att han är en gammal stofil från 1940-talet (74 år). Män på den tiden var inte särskilt intellektuella och vissa blev det aldrig heller. Han dör snart som tur är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s