Men jag älskar verkligen somalier, sade rasisten

Jag skulle egentligen skriva om någonting helt annat ikväll men så fick jag se ett blogginlägg hos Ensam Mamma Röker som är så genialt att jag inte kan sluta läsa. Ni får bara inte missa det HÄR. Utdrag:

”Kvinnohatarnas ständiga trumfkort är att vi alla egentligen tänker att de älskar kvinnor. Medan rasisten helst av allt vill bli kvitt alla hen anser mindervärdiga, är de flesta kvinnohatande män superstraigtha loverboys som inte kan tänka sig ett liv utan tillgång till kvinnor.

Män älskar kvinnor, så de kan inte hata dem? Kärlek är hat. Krig är fred. Snubbar är nice.

Det är svårt att föreställa sig en svennerasist som påstår att hen EGENTLIGEN älskar somalier.

Vi måste prata om kärleken och kvinnohatet, men med vilket språk när ingen tror på att män faktiskt hatar kvinnor?

 

Annonser

7 thoughts on “Men jag älskar verkligen somalier, sade rasisten

 1. Det där går väl ingen på NBT. De kvinnohatande männen vill ha kvinnor som mammor, hushållerskor och för sina egna trista lustars skull. Kvinnor ska vara sliddjur, som en här i närheten ökänd kvinnohatande stalker skrev. På samma sidor skriver han just att han faktiskt också älskar kvinnor. Förutsatt att de håller käften och i allt uppför sig som han och den övriga kvinnohatande mansbranschen vill.

  • Äppelkind: Ja, så är det så klart (mäns ”kärlek” till kvinnor är villkorad) men vad EMR menar med sitt blogginlägg är att föraktet mot invandrare och kvinnor är detsamma, dvs de grupperna ses på som lägre stående, ”sämre” människor men att i kvinnors fall, till skillnad mot i invandrarnas fall, påstår de vita antifeministiska männen att de till och med ”faktiskt älskar” kvinnor. Bisarrt förstås. Det finns inga som helst bevis för att män som grupp i världen, ”älskar” kvinnor. Tvärtom. Mäns hat mot kvinnor motsvarar en ”förintelse” vart annat till vart tredje år i världen. Utöver detta, ett grovt och mycket omfattande manligt sexuellt våld, våld och sexslavhandel med kvinnors och barns kroppar. Lägg till diskriminering mot kvinnor med mera, med mera.

   Den ökände kvinnohataren, papparättsnissen som aldrig har varit förälder men som startat en föräldraförening ändå, 😉 älskar förstås inte kvinnor. Han hatar kvinnor ända in i märgen. Är allt detta hat mäns sätt att visa sin tacksamhet för att kvinnor har skapat dem? 😉

 2. Det är nog avundsjuka för att de inte själva har en livmoder helt enkelt. För att få tillgång till en sådan måste de stå ut med åtföljande kvinnor som de annars helst ser stenade och döda. Och jo, jag förstod parallellen men ändå. Att det finns män omkring oss som ens för en enda sekund kan tänka på kvinnor som sliddjur är onekligen värt att notera.

 3. Varför är kvinnor rädda för män? För att män har det fysiska övertaget?

  Om det var enda orsaken till vår rädsla för män så skulle vi också vara rädda för kvinnor som är starka och atletiska eller tjocka och tunga kvinnor som skulle kunna knuffa omkull oss och sätta sig på oss så vi inte kommer loss.
  Vi skulle också vara rädda för vissa av våra husdjur, speciellt våra hundar i 40-kilosklassen som har en bettstyrka på några hundra kilo eller varför inte våra hästar som är den fysiska styrkan personifierad med ett halvt ton rå muskelkraft.
  Nej, vi är inte rädda för män för att de har det fysiska övertaget utan för att de hatar oss. Vi har sedan barnsben upplevt pojkar/killar/män som med hatiska tonfall nedvärderat våra utseenden, kroppar, vikter, beteenden, vänskaper, menstruationscykler, intelligenser, sjukdomar, känslor, sexualiteter, intressen, arbeten, fortplantningsorgan, hormoner, bilkörning, whatever. Vi har också upplevt män som pratat om kvinnor i sexuella termer (killsnack) som närmast kan liknas vid utdrag ur en roman som handlar om en sadistisk seriemördare och våldtäktsman skriven ur ett förstapersonsperspektiv. Vi har hört män prata som att de avskyr oss, vill bestämma över oss, äger oss, inte litar på oss, måste ”hålla koll” på oss, vill låsa in oss, sätta oss på plats och skada oss fysiskt och psykiskt. Vi är bitches, slampor och horor som ska tas i tvåan tills vi gråter och blöder. Vi ska studsa mellan knytnäven och diskbänken, smiskas, agas och kedjas fast vid spisen. Kukar ska köras ner i våra halsar, vi ska hålla käften och våra könsorgan ska tänjas. Tro fan att man går över till andra sidan gatan när man möter en medlem av en sådan hatisk grupp som vill en så jävla illa.

  När vi sedan reagerar på detta, ifrågasätter det, får nog och börjar hata hataren tillbaka så är det VI som gör fel. Hat föder mera hat brukar man ju säga, men i vårt fall verkar detta inte gälla. Vi ska visst bara fortsätta att älska männen villkorslöst för trots allt så älskar de ju verkligen oss, i alla fall e.g.e.n.t.l.i.g.e.n.

  • Martina: Ja, många kvinnor är nog rädda för män pga att de ständigt känner, ser och hör det manliga hatet/föraktet gentemot dem själva och andra kvinnor. Du beskriver det hela väldigt, väldigt väl. Precis så är det. Det beror inte på att män skulle vara fysiskt starkare än kvinnor för det är långt ifrån alla män, förstås.

   Jag skulle bara vilja tillägga att det som alltid har skrämt mig med män (började redan med pojkarna i skolan) är deras fullständiga oberäknelighet/galenskap. Vad som helst kan hända i manligt sällskap för de följer liksom inte normala, sociala regler. Elakheter och våld som syftar till att skada andra, ser de som ”skämt”. Tex att dra bort stolen för en tjej i skolan, när hon precis skall sätta sig på den. Med påföljden att hon lika gärna kan klara sig oskadd men också kan skadas mycket allvarligt om hon t.ex slår i huvudet eller bryter en arm i fallet. Det manliga könet verkar ha väldigt svårt för att se konsekvenserna av sina handlingar och framför allt att själva kunna ta ansvar för dem.

   När det gäller heterosex, är denna manliga oberäknelighet ännu tydligare. En man som verkar mjuk, snäll och kan föra sig socialt i vanliga livet, kan i sängen tillsammans med en kvinna förvandlas till en oberäknelig våldtäktsman som rätt vad det är, utan att fråga eller ens bry sig om motpartens vilja, kan få för sig att våldsamt köra ner snoppen i kvinnans hals, slida eller anal. Många heteromän är fullständigt vidriga, sexuellt.

   Jag tror alltså att det även kan handla om rädsla för mäns oberäknelighet och också om att många män saknar de spärrar som kvinnor i regel har. Det handlar inte om fysisk styrka utan om att könen främst skiljer sig åt i, vad man faktiskt klarar av att göra mot andra människor. Kvinnor skulle kunna göra stor fysisk skada mot män men vi har sällan den sorts sjuka psyke som krävs. Jag tror att de flesta kvinnor ser våld som något väldigt primitivt medan många män tror att kvinnor delar mäns åsikt om att våld är ”manligt” och ”naturligt” i samhället. Nej, det är inte. Människan är INTE våldsam av naturen.

   Om kvinnor hade behandlat män, som män behandlar kvinnor på jorden – hade män då tyckt att det verkar som att kvinnor älskar dem? ”Egentligen”? 😉 Om din väninna hade behandlat dig som din man/pojkvän/pappa/bror gör, hade du då trott att din väninna ”egentligen” bara älskar dig och vill dig väl, ”egentligen”? Knappast? Tänk att bo ihop med en väninna som är lika lat som en man, dvs inte orkar städa efter sig, tvätta sina kläder etc utan som förväntar sig att du skall serva henne med allt detta? Tänk att bo ihop med en väninna som kräver att du skall tillfredsställa henne sexuellt när hon anser sig ha ”behov” av det? Tänk att bo ihop med en väninna som klagar på ditt utseende/vikt/klädsel i enda syfte att såra dig och skada din självkänsla? Om kvinnor styrde världen enväldigt och använde all denna makt för att diskriminera, förtrycka och förstöra mäns liv, skulle män och kvinnor tycka att detta var ett bevis på kvinnors oerhörda kärlek för män?

   Män hatar kvinnor pga ingenting. Kvinnor hatar inte män, trots att vi faktiskt borde göra det och har all anledning att göra det.

  • Tittarstorm: Ha ha ha! Vilka retards. Jag blir alltid så förvånad över att män, till och med medelålders män, inte skäms över sig själva och detta mycket omogna, patetiska och primitiva beteende. Det verkar precis som om män inte ser på sig själva som vuxna med vuxenansvar?

   – ”Vissa säger att jag ska ta det som en komplimang och inte förbannad och ledsen.”

   Nej, nej, nej! Kvinnor skall inte ta sånt här manligt bisarrt beteende som komplimanger. Inte heller skall kvinnor bli förbannade och definitivt inte ledsna över mäns dylika psykiska störningar. Mäns problem är mäns problem att ta itu med. Kvinnor bör istället driva med fånarna och flabba högt och rått åt dem och framför allt – INSE, en gång för alla, att män är som de är och att de inte vare sig vill eller kan förändra sig själva. Det bästa en kvinna kan göra för att få ett lyckligt, tillfredställande och rogivande liv är att undvika män i den mån det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s