Hetero-sex på arbetstid

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/forslag-personalen-far-ha-sex-pa-arbetstid

”Det var under måndagens kommunfullmäktigesammanträde som fullmäktigeledamoten Per-Erik Muskos  (S) lämnade in motionen: ”Erbjud personalen möjlighet till sex på arbetstid”.

Och Muskos motiverar förslaget med att kommunen lider av en kraftigt minskande befolkning. 

”Detta gör att barnafödande bör uppmuntras. Då sex dessutom är en ypperlig motionsform med dokumenterade positiva effekter för välbefinnandet bör kommunen ”slå två flugor i en smäll” och uppmuntra personalen till att nyttja sin friskvårdstimme till att gå hem och ha sex med sin partner”.

Det verkar vara ganska vanligt bland heterosexuella män, att tro att alla medborgare på jorden är heterosexuella och att vi alla lever och bor i tvåsamhet kvinna-man. Sanningen är istället att idag är hälften av alla boenden i Sverige ensamhushåll och ensamboendet ökar, inte bara i Sverige utan också i t.ex USA och i flera andra länder. Hur många heterosexuella människor det finns i Sverige och världen, är det heller ingen som vet. 

Muskos vill på det här sättet ”uppmuntra” heterosexuella kvinnor och män att ha mer sex med varandra och de heterosexuella kvinnor som bor ihop med män i Sverige, jublar förstås nu över hans förslag….? De hoppar jämfota upp och ner av lycka och hurra-ropen skallar bland den heterosexuella kvinnliga befolkningen…?

Knappast, man.

– Det är väl bra att man kan gå hem på dagtid och få en extra timme till sex när inte barnen är hemma. Folk idag har så pressade livscheman och sex har blivit en bristvara för många, säger Per-Erik Muskos.”

Jag brukar tala om att kvinnor och män ofta har olika perspektiv på livet och allt annat och att det är det manliga perspektivet som allena tillåts råda i vår mans-styrda värld. Detta är ett ännu ett ypperligt exempel på detta enögda manliga, heterosexuella perspektiv. Heterosexuella män anser att sex med kvinnor är en ”bristvara” för dem, att sex med kvinnor har ”dokumenterat positiva effekter” för heterosexuella mäns välbefinnande och de verkar vara helt övertygade om att heterosexuella kvinnor delar deras uppfattning.

Tycker heterosexuella kvinnor verkligen att sex med män är en ”bristvara” för dem? Tycker heterosexuella kvinnor verkligen att sex med män, skulle ha positiva effekter på deras psykiska och fysiska välbefinnande?

De ”väldokumenterade positiva effekterna” som Muskos nämner, handlar inte om hetero-sex överhuvudtaget. Det handlar istället om att det finns bevis för att människans psykiska och fysiska välbefinnande ökar av orgasm. Det är väldokumenterat att orgasm är ganska svårt för heterosexuella kvinnor att uppnå, när de har sex med män men inte annars, dvs inte när de onanerar. 

Det är väldigt vanligt att män och manssamhället försöker förvandla sitt eget perspektiv, sanning, fantasier och åsikter till kvinnors perspektiv, sanning, fantasier och åsikter på det här sättet. Ett annat exempel är den rådande manliga uppfattningen/fantasin om att heterosexuella förhållanden måste innehålla så mycket gemensamt sex som mannen föredrar. Om en heterosexuell kvinna inte är lika intresserad som mannen är, av att runka av snoppen i hennes kropp, anses det vara något ”fel” på kvinnan (alla kvinnor, till och med icke heterosexuella, anses ju i mans-världen vara sexuellt beroende av snoppar) och denna ovilja hos henne att bli av-runkad i, anses sätta hela den heterosexuella relationen i fara. Heterosexuella människor anses måste ha så mycket sex med varandra att mannen känner sig nöjd för då och endast då, anses hela relationen kunna bli ”lycklig” på riktigt. Jag säger:

TVÄRTOM

Fler heterosexuella relationer skulle hålla längre och bli mycket lyckligare, om bara männen i dem kunde komma tillrätta med sin översexualitet eller rättare sagt, om de kunde låta bli att inbilla sig att deras extrema manliga översexualitet skall och måste tillfredsställas av kvinnor, när männen så behagar. För många kvinnor, dvs även för heterosexuella kvinnor, är denna manliga översexualitet mycket avtändande, bidrar till kvinnors (och barns) fysiska och psykiska ohälsa och olycka i världen, uppfattas som mycket primitiv och väcker ofta ren avsky bland kvinnor. Kvinnor är sällan lika imponerade av penis som män själva är. En lycklig heterosexuell relation uppnås ALDRIG genom att mannen inbillar sig att kvinnan skulle bli lycklig av att han ständigt ”erbjuder” henne sin penis. Kvinnor ser i regel inte penis som ett ”erbjudande” eller som en ”förmån” för dem.

En annan sak som män bör fundera över är det heterosexuella ”spelet”. Det är naturligtvis inte bara män som spelar det. Heterosexuella kvinnor fungerar nämligen ungefär som heterosexuella män gör. De säger och gör, vad de tror och vet att män vill att de skall säga och göra, inte minst när det gäller det gemensamma sexlivet.

 

Annonser

2 thoughts on “Hetero-sex på arbetstid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s