Lesbiska kvinnor har bättre sexliv än heterosexuella kvinnor. Big surprise. Not.

http://www.metro.se/artikel/d%C3%A4rf%C3%B6r-%C3%A4r-kvinnor-som-har-sex-med-kvinnor-mer-n%C3%B6jda-med-sexlivet

”Kvinnor som har sex med kvinnor får oftare orgasm och de är dessutom mer tillfredsställda sexuellt än heterosexuella kvinnor.”

Nähä…? Verkligen…? Big surprise…? Not.

”En penis eller dildo i slidan ger inte den största möjligheten till orgasm för kvinnor.”

Inte ens heterosexuella kvinnor, får alltså orgasm bara av att en man runkar sin penis fram och tillbaka i deras kroppar.

”Kvinnor som har sex med kvinnor använder sig i högre utsträckning av turtagning i sitt sexliv. Detta innebär att de ger varandra samtidig njutning men de turas också om att få sexuell stimulans av den andra.”

Heterosexuella män är egoistiska i sängen. Inget nytt. Heterosexualitet är lika med utövande av manlig sexualitet (hysteriskt och ofta mer eller mindre våldsamt runkande i kvinnans kropp), vilket ytterligare förklarar varför väldigt många heterosexuella kvinnor aldrig får orgasm när de har sex med män.

”Med mer oralsex finns större chans att uppnå orgasm. Heterosexuella kvinnor förväntar sig det i mindre utsträckning och ber också mer sällan om att få bli slickade.”

De hinner nog inte under det mycket tidspressade in-ut-sprut-slut-sexet med mannen?

”Till skillnad från heterosexuella förväntar sig många kvinnor som har sex med kvinnor orgasm i mycket högre utsträckning när de har sex.”

”I genomsnitt håller kvinnor som har sex med kvinnor på i 30–45 minuter. Detta att jämföra med par i andra typer av relationer, som använder i snitt 15–30 minuter för en sexstund.”

Ja, jag sade ju det…? Hetero-sexet anses vara slut när mannen har fått utlösning. Det brukar gå mycket snabbt.

”Kreativitet, experimentlusta och tålamod är mer utmärkande för kvinnor som har sex med kvinnor än för män som har sex med kvinnor. Det finns inte ett lika starkt manus för hur sex skall gå till.”

Heterosexuella, porrskadade män tror ofta själva att de är mycket sexuellt påhittiga, fantasifulla, exklusiva, experimenterande osv men de flesta kvinnor som har legat med män vet att:

Same shit, different name.

”Kvinnor som har sex med kvinnor känner en stor lättnad i att slippa rädslan över att bli oönskad gravid och att få allvarligare könssjukdomar.”

Inte nog med att heterosexuella kvinnor som ligger med män sällan/aldrig får orgasm. Att ligga med män gör dem också ofta mycket olyckliga, till och med sjuka pga t.ex könssjukdomar, stress, livmoderhalscancer, svampinfektioner, komplikationer av preventivmedel, sexuellt våld osv. Många hetero-kvinnor till och med DÖR av att ha sex med män. Hur kan de tycka att det är värt det?

Kom ihåg! Det bästa sexlivet har alla kvinnor med: Sig själva. Nästan 100% orgasm-garanti utan några som helst risker – bara alltigenom hälsofrämjande sex. /Hälsar en autosexuell.

Annonser

4 tankar om “Lesbiska kvinnor har bättre sexliv än heterosexuella kvinnor. Big surprise. Not.

 1. Hahah! Läste den här artiklen måånga kränkta män som sa att det inte stämde. Att dom var jätteduktiga i sängen eller att man bara inte träffat rätt man än och bla bla bla. Jag är så jävla trött på män dom är så tomma tråkiga och intetsägande. Ibland undrar jag hur dom ens överlevt evolutionen

  • Maya: Ja, det verkar vara ganska vanligt bland män att vilja tala om för kvinnor hur bra de tycker att män är i sängen för kvinnor?
   Många män tror att deras snopp-runkande är lika viktigt för kvinnor som det är för män. 🙂 🙂

   Män har alla möjliga ”förklaringar” till hur det kommer sig att kvinnor inte (dvs inte ens heterosexuella kvinnor) är lika sexuellt intresserade av män som män är av kvinnor. Men förklaringen till detta, enligt män, är i alla fall INTE, att det är män det är fel på. 😉 De tycker inte att de är egoistiska, de tycker inte att de är porrskadade, de tycker att de har större kunskap om kvinnlig anatomi/sexualitet än vad kvinnor själva har och de tycker ofta att de är guds snopp-gåva till ALLA kvinnor. Inte nog med det – de tror att kvinnor tycker precis samma sak. Ha ha ha!!! Ja, män är jävligt tröttsamma, tråkiga och intetsägande. Även utanför sänghalmen. 😉

 2. Min erfarenhet är att män mycket riktigt är så ego i sängen att man bara tröttnar. Orka bokstavera och förklara för någon med nära noll lyhördhet, nej nej, mycket bättre att lösa det på egen hand då 😉

  • Julia L: Precis. Det bästa sexet har jag alltid, i alla tider, haft med mig själv. 🙂 Jag har aldrig förstått vad en man skulle kunna tillföra i det avseendet. Män är oftast bara ett störande objekt i sängen. Hårdhänta, mer eller mindre våldsamma, primitiva, osensuella, osexiga, egoistiska, porrskadade, respektlösa och icke-lyssnande.

   Och nu för tiden kan hetero-kvinnor inte ens ligga med män utan att först behöva lägga ned en jävla massa energi, tid och arbete. De förväntas helkroppsraka sig, sola sig, skönhets/intim-operera sig, lavemanga, träna och banta som idioter, vara ”fräscha” och lukta gott dygnet runt. Alltid klä sig i, för män, ”sexiga” underkläder, bete sig som och se ut som kvinnliga porrskådespelerskor. Jag fattar inte hur hetero-kvinnor står ut? Jag tycker alltid så synd om dem. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s