Det hjälplösa könet

bd0b62077dcba504ca8ad9048e2b0ca5

Annonser

19 thoughts on “Det hjälplösa könet

   • Andreas: Män tycker antagligen att det är ”manligt” att dricka öl och att det därför inte passar sig för kvinnor? Vad kvinnor själva vill och tycker spelar ingen roll för män, för män tror att det är män som skall avgöra vad som är ”okej” beteende för kvinnor.

  • Andreas: Det finns väldigt många män som inte är riktigt friska i sina huvuden. Det är skrämmande hur beroende de tycker att de är av kvinnor och hur mäns hela liv kretsar kring deras snoppar.

   När det gäller sexrobotar och sexdockor, har jag inga problem. Jag tycker att det kan vara bra snoppleksaker för män men de borde kallas för vad de är – runk-dockor och runk-robotar.

   ”McMullen has even programmed in a jealous chip, ensuring his ego is sufficiently comforted into believing Harmony cares about him enough to not want him talking to “other girls.””

   Ha ha ha! Här ser vi hur män hänger upp hela sina liv och personlighet (manlighet) på det motsatta könet. ”Manligheten” som bara innebär att låtsas vara överordnad kvinnor. Ingenting annat.

   ”För sexig” klänning för att spela schack? Männen var förmodligen sämre på schack och då skyllde de på att de inte kunde koncentrera sig pga tjejens ”sexiga” klänning. Kvinnans fel att männen var sämre på schack, förstås. Allting är alltid kvinnors fel, enligt män. 😉

   Mannen som önskar att han hade varit först med att våldta, borde också spärras in på psyket.

  • Ver: Ofta är det ju så att män skriver låtar och kvinnor framför dem. Särskilt om det är känslosamma och utlämnande låtar som framställer artisten som svag och sårbar eller som handlar om heterosexuell, så kallad ”romantisk” kärlek.

  • Andreas: She stayed calm, cool and collected.
   Ja, det är så de flesta kvinnor är och fungerar. Den äkta kvinnligheten, dvs inte den ”kvinnlighet” som män har skapat utefter sina egna huvuden/snoppar.

  • Andreas: Ja, det finns många exempel på att det samhällssystem som män har skapat, är helt sjukt. Män vill sitta ensamma på tronen, roffa åt sig pengar, till och med skattemedel, bestämma och styra på eget bevåg och tål dessutom inte dålig kritik/granskning. Då blir de ”kränkta” och kräver mer pengar för att de känner sig förnedrade när någon påpekar att de inte har skött sina jobb. Ingenting kan ju vara mäns fel. De pekar alltid på någon annan och utkräver ”hämnd”.

  • Andreas: Mäns våldtäkter mot allt yngre spädbarn verkar bli allt vanligare och mäns så kallade ”spädbarns-porr” likaså. Den här mannen våldtog en pojke som bara var en månad gammal och en liten flicka som bara var 6 månader gammal. Ett odjur helt enkelt. Som de flesta andra barnvåldtäktsmän och våldtäktsmän, vågar han inte heller stå för vad han har gjort. Han förnekar brott och tycker inte att han har gjort något fel.

   ”Young, who has previous convictions for non-analogous offences, had entered not guilty pleas and denied any wrongdoing.
   The details of the case were so traumatic that jurors have been excused from serving on another jury for five years.”

 1. Som tur väl är så slutar jag inte att förvånas. Men ändå, världen, samhället, blir bara sjukare och sjukare. Att skada människor för livet… som en eller annan ”bonding experience”. Jag förstår inte hur det är möjligt att trampa på någon och uppleva det som något gott, något positivt. Något som skapar glädje. För att få till det måste dessa ju se på den som utsätts för dessa övergrepp som rena objekt, som någon som inte har känslor. Se på dom som saker.

  http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2017/05/17/528804172/new-lawsuit-alleges-baylor-players-gang-raped-women-as-bonding-experience

  • Andreas: Vem lär män att uttrycka sig på detta sätt om kvinnor? Uppenbarligen är det något som skiljer mellan pojkars och flickors uppfostran eftersom flickebarn och kvinnor inte beter sig på samma sätt som män, men var i ledet går det fel? Hos pojk-föräldrarna och deras uppfostran? I skolorna?

  • Ver: Jag har inte haft mycket tid över för bloggen på sistone men snart är jag på gång igen. Tack för att du saknar mig mycket. 😉
   Tycker absolut att män, av alla nationaliteter, bör behandlas som vuxna människor. Tyvärr är det inte så idag. Oavsett land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s