Snippor och snoppar

Och så har vi alla de här föräldrarna som tycker att det är ”sååå gulligt” och roligt när deras små pojkbarn visar snoppen eller leker med snoppen. Men aldrig någonsin har jag hört föräldrar tycka att det är  ”så gulligt” när/om deras små flickebarn visar snippan eller leker med den i folks närvaro.

Har ni?

 

 

Annonser

6 thoughts on “Snippor och snoppar

 1. Asch, det är väl det vanliga ”hyllandet” av det manliga könet och aldrig har jag hört samma sak när det gäller flickor. Barn upptäcker sin kropp i viss ålder och den där lilla saken som hänger ut från kroppen är ju inget undantag. Att göra det ”gulligt” inför ett barn befäster ju endast det manliga könets betydelse från början. Vem vet, det kanske är en av orsakerna till att så många män är fixerade av sin snopp, ha ha. En del män ger ju till och med snoppen ett eget namn och vill helst att en tillskriver den en mängd egenskaper …suck

  • Ann: Jag håller med. Hyllandet av det manliga könsorganet och hur pojkar tidigt fostras i att deras missbildade, förstorade klitoris är fullt ”naturlig” att slänga vitt och brett med bland folk. 😉 Vad är det som är så jäkla ”gulligt” med det?

   Samma sak med onani. Onani, att dra en ”skinn-banjo” är inte alls skamligt för män och pojkar, snarare ses det som något fullt ”naturligt” att den manliga avarten sitter och sliter och drar i dum-snabeln, dagarna i ända.

   Den manliga penis-fixeringen i samhället och bland snopp-befolkningen i stort, har förmodligen allt med detta att göra precis som du skriver, Ann. Själv har jag aldrig fattat hur en kan tycka att det ser normalt ut att ha könsorganet utanpå kroppen. 😉 Jag skulle skämmas.

  • Ver: ”Pappa Pervers”….? Usch vad är det…? Har aldrig hört talas om den ”serie-figuren”. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i serier, inte ens som barn. Men en och annan Lilla Fridolf och Selma, Kalle Anka och liknande har jag väl läst i mina dar. Jag älskade Kitty-böckerna och jag har förresten kvar dem fortfarande i mina gömmor. Jag sparar dem till min systerdotter och jag inbillar mig att de kan bli värda pengar i framtiden. 🙂

   • Ironi och satir, NBT. Du har ju humor …

    Jag har också en och annan sparad gammal
    serietidning men väl lästa sådana har ofta
    inget värde att tala om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s