Lösdrift av män på planeten Penis

  

Annonser

35 thoughts on “Lösdrift av män på planeten Penis

 1. Well well well, nu har han förklarat krig mot en kvinna. Och det ska hon inte ha något av.

  But Trump will soon find he’s messing with the wrong woman. Far from bowing to Trump’s mobster threats, Murkowski has gone to the proverbial mattresses in response.

  The Hill reports that Chairwoman Murkowski has ordered the Senate Energy and Natural Resources Committee to publicly postpone a vote on confirming six Trump Interior Department nominees in a signal that she will not take his threats lying down.
  http://washingtonjournal.com/2017/07/27/republican-senator-murkowski-just-declared-war-trump-threatening-constituents/

  • Andreas: Ja, vad skall en säga…? Skönt att se alla amerikanska kvinnor som vågar sätta sig upp mot Trump. Motståndet mot honom verkar trotsa allt vara ganska rejält bland amerikanerna…? Märkligt att han ens kunde hamna på posten som världens mäktigaste man. Med alla anklagelser som USA riktar mot andra länder om ”riggade” val, så är det inte utan att man börjar fundera om det (återigen) inte är sig själva de talar om. 😉

   Kul att höra ifrån dig igen. Hoppas allt är väl? ❤

 2. Ännu en kvinna som tydligen inte gillar honom – denna gången en som verkligen inte låter imponerad. Älskar hur hon inte är det minsta imponerad, trots att hon hör till högersidan. Ännu bättre, älskar verkligen hur hon framställer honom som en löjlig liten pojke heller än en vuxen karl! ❤

  Conservative Peggy Noonan Absolutely Emasculates And Humiliates Trump
  “The president’s primary problem as a leader is not that he is impetuous, brash or naive,” Noonan said. “It’s not that he is inexperienced, crude, an outsider. It is that he is weak and sniveling. It is that he undermines himself almost daily by ignoring traditional norms and forms of American masculinity.”
  http://mindy-fischer-writer.com/2017/07/conservative-peggy-noonan-absolutely-humiliates-trump-masculinity/

  • Ver:
   ”En 30-årig man skulle förstora sin penis på en privat plastikklinik i Stockholm, men dog i samband med ingreppet…”

   Som du vet, framställs div skönhets- och intimkirurgi som helt ofarligt för kvinnor. Här verkar man dock vilja varna män för att intim-operera SINA könsorgan. Jag och många feminister med mig har alltid hävdat att storleken på en mans snopp är helt oväsentlig för heterokvinnors lust och sexuella njutning, vilket även överensstämmer med biologi/anatomi samt statistik. Heterosexuella män vill inte gärna tro på detta då de upplever att deras snoppar skulle vara ”nödvändiga” för att tillfredsställa kvinnlig sexualitet. Osäker på huruvida homosexuella män känner likadant som heterokvinnor kring mäns snopp-storlek, dock..

  • Niklas: Osäker på vem du menar. Billing eller Binninge…? Den förstnämnde är en ökänd antifeminist, f.d bloggare, kvinnohatare och papparättshaverist som även inbjudits till olika socialkontor i landet för att föreläsa om de amerikanska pro-pedofilerna Gardners och Farrells mycket (!) bisarra idéer kring vårdnadstvister.

   Den andre är av samma skrot och korn, fast VÄRRE (you know why), kallar sig numera ”jurist” och verkar ha slagit sina påsar ihop med ett gäng likasinnade dårar på en ”jurist/advokatbyrå”. Jag gissar att det är Binninge som du är ute efter då han tilläts gapa i nån tidning för inte så länge sedan. Det var ett antal år sedan som jag skrev om honom i bloggen men jag skall se om jag kan hitta ”dokumenten” i mina gömmor. Om inte annat har du ju möjlighet att begära ut det själv…?

  • Andreas: Åh så sorgligt, buhu. En polisiär våldtäktsman blev skjuten i huvudet. Av en KVINNA. Ärligt talat så känner jag bara tillfredsställelse. Rätt åt honom och skönt att slippa en jävel som inte har på jorden att göra.

  • Andreas: Det är väldigt vanligt bland män att ”förklara” för kvinnor och andra män, vad kvinnor ”gillar”. Sanningen är att det alltid handlar om vad män ”gillar” men de lägger över ansvaret för sina handlingar på kvinnor. Främmande kvinnor ”gillar” när främmande män trakasserar dem sexuellt på gator och torg, hävdar vissa män. Varför i hela friden tror män sig ”veta” något sådant? De vet inte ens om kvinnorna som de trakasserar med sin manliga sexualitet är heterosexuella. Iofs kanske många av de här ländernas manliga makthavare har lagstadgad heterosexualitet för alla medborgare men ändå… Eftersom de flesta kvinnor i de här länderna är tvingade i lag att gifta sig med män, bör ju männen också utgå ifrån att kvinnorna som de trakasserar sexuellt är gifta med andra män.

   ”In addition to being young, on the wealthier end of the socio-economic spectrum, and generally more educated, harassers are more likely than their peers to have been abused at home or witnessed abuse against their mothers.”

   Högutbildade män visade sig vara ”värre” än arbetarklassens män, vilket nog förvånar många. Jag säger bara Anders Borg, även om han inte har någon akademisk examen så får han ändå anses vara en man med stor makt i det svenska samhället. Ännu en man i Sveriges högsta led som kallar kvinnor och sin egen kvinna för ”horor”. Han och Sverigedemokraterna är likasinnade i sina värderingar och ingen kvinna eller man bör känna sig trygg med ledare som ser på halva befolkningen som mindre värda än den andra halvan.

   Heterosexuella kvinnor bör tänka på vad mannen som lever tillsammans med dem och deras barn tillför när det gäller ”manlighet”. Det är bevisat sedan länge att barn som växer upp tillsammans med dominanta män som misshandlar, psykiskt och/eller fysiskt, barnens mammor ofta blir traumatiserade med psykisk ohälsa som påföljd. Pojkbarn med sådana upplevelser i barndomen, tenderar dessutom att själva bli förövare mot kvinnor och barn.

 3. Det är dags att stryka begreppen ”sexuellt ofredande”, ”sexuellt utnyttjande” och ”våldtäkt” ur både lagstiftningen och ordlistan och ersätta dem med ”sexuell misshandel” av olika grad (ringa, grov, synnerligen grov).

  Fördelarna med detta är bland annat:
  – Svårare att ifrågasätta offren. ”Vad hade DU för skuld i att du blev misshandlad?” undrade ingen domare eller försvarsadvokat någonsin
  – Lättare för utsatta pojkar och män att anmäla då tex ”våldtäkt” är så starkt förknippat med manlig gärningsperson/kvinnligt offer och således inget som pojkar/män ”kan” utsättas för eller relatera till.
  – Alla dessa våldtäktskämt blir plötsligt misshandelskämt och folk kanske fattar att det faktiskt är ett
  våldsbrott man skämtar om. Att skämta om att ”våldta” blir samma sak som att skämta om att banka någon blodig med basebollträ.
  – Språket kring sexualbrott blir tvunget att ändras. Att skriva i en tidningsartikel att en man dömts för ”sexuellt umgänge” vore som att skriva att någon dömts för ”fysiskt umgänge” när personen sparkat någon i huvudet.

  En spade är en spade, våld är våld, en våldtäkt är en synnerligen grov misshandel och ovälkommet tafs på rumpan kräver lika lite sjukvård som en örfil, men är lika kränkande.

  • Martina: Sexuell misshandel…? *smakar på orden*
   Ja, varför inte? 🙂 Jag kan absolut se fördelarna som du nämner med med denna brottsrubricering…. och vid en snabb eftertanke kan jag inte komma på några nackdelar heller….? ”Grov sexuell misshandel mot barn”… Ja, det skulle väl funka?

   Det kommer nog bara att skapa ramaskri hos de s.k BDSM-männen, alltså sådana män som njuter av att misshandla kvinnor sexuellt men vem bryr sig.

   ”Sexuellt våld” är kanske en alltför luddig rubricering? ”Grovt sexuellt våld mot barn”…

   Martina, du har droppat det bästa förslaget hittills enligt min mening och jag har inte hört det förut. Du är inte dum du, min vän. Ni andra läsare här får gärna komma med argument, inputs etc. Låt oss spåna vidare på detta. Finns det några nackdelar?

   Martina, du (eller jag) borde sedan skicka detta förslag vidare till de ansvariga om du inte redan har gjort det.

 4. Jag kan inte heller se några nackdelar med det.
  Felet var att man från början skapade kategorin ”sexbrott” som blev en helt egen liten brottsgenre. Det andra felet är att ett sexbrott måste vara en våldtäkt (helst en grov sådan) innan man betraktar det som ett våldsbrott. Jämför det med begreppet ”misshandel” där både lätta örfilar och slag med järnrör ingår och därför betraktas som våldsbrott oavsett grovhetsgrad.
  Tafsandet kan jämföras med en örfil men medan örfilen anses vara ett ringa våldsbrott så anses inte tafsandet vara ett våldsbrott överhuvudettaget. Ett sexbrott måste innehålla grovt våld för att det ska anses som ett våldsbrott. Om man byter ut dagens begrepp mot misshandel för alla typer av sexbrott så kommer även ringa sexbrott anses som våldsbrott på samma sätt som ringa misshandel.

  Vi har redan fysisk och psykisk misshandel som begrepp. Varför har man lagt det sexuella helt utanför misshandels-begreppet? Man kan alltså misshandla någon fysiskt, psykiskt och även känslomässigt, men inte sexuellt? Logik någon?

  • Martina: Jag instämmer i att man har gjort fel från början. Har inget att tillägga där. Precis som du skriver, finns ingen logik i det hela. Måste vara en man som ligger bakom detta. 😉
   Jag har funderat fram och tillbaka på ditt förslag och jag har ännu inte kommit på hur det skulle vara en nackdel eller kunna utnyttjas av vare sig förövare, deras advokater eller deras domstolsvänner att ändra benämningen till ”sexuell misshandel”. Tar gärna emot fler inputs från er läsare.

 5. Bästa jag läst på länge och från och med nu kommer jag att använda orden sexuell misshandel

  • Andreas: Stor igenkänning på detta, måste jag säga. 🙂 Jag har träffat många män som påstår sig ”imponeras” av min och andra kvinnors självständighet, mitt kvinnliga mod och styrka men när sanningen kommer fram så visar det sig att de nog bara ser som sin manliga uppgift att börja kontrollera även sådana kvinnor och i många fall försöka sänka oss, frånta oss vår frihet och livsglädje.

 6. Senaste avsnittet från Stil SOM ÄR ETT PROGRAM I p3 MED Susanne Ljung
  54 min
  Penisen – en svår grej för modet att paketera
  I höstens första Stil ska vi öppna gylfen och dra ner brallorna på män – för att ta en titt på hur man, inom modet, har paketerat penisen genom tiderna.

  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=2794

  När du ändå är i gång, NBT …

  • Ver: Ha ha ha! Jag har alltid sagt att män bör återgå till sitt gamla mode, dvs män borde börja bära klänning och kjol igen. Jag känner en snubbe som brukar gå omkring i sån där sarong-kjol eller vad det heter. Han tycker det är bekvämt och luftigt för paketet.

  • Andreas: Haha, Trump verkar bli förvirrad runt kvinnor. Det är uppenbart att han ser på kvinnor som något annat än män. Kallar en kvinnlig reporter för ”Little Katy” osv. Jaja, den här typen av män är faktiskt vanligare än vad en kan tro och många män förstår inte hur illa de beter sig, varför de beter sig illa eller hur det ser ut ”utifrån” från kvinnligt perspektiv. De bryr sig förmodligen inte heller. De är övertygade om att deras manliga perspektiv är helt korrekt. Män som Trump har en förutbestämd inställning till kvinnor och kvinnor som inte passar in i hans ”mall” måste han förnedra och, i hans ögon, sätta på plats.

   • Andreas: Birth defect är kanske inte riktigt rätt beskrivning 😉 (det är väl det hon säger på slutet?) men nånting åt det hållet. Alla människor av båda kön, är produkter av Kvinnan/Modern. Därför måste Kvinnan/Modern värnas.

 7. Dom konservativa och extrem-konservativa vann valet här i Norge i kväll. Tyvärr. Dom har vunnit genom att sprida hat och förakt. Dom har gått så långt som att säga att det är viktigare att hindra att flyktingar kommer hit än att respektera människorättigheterna.
  Jag är trist, deprimerad. Detta blir fyra hårda år. Fyra hårda år med fler rättigheter som kommer att rivas ner, mer pengar som kommer att tas från dom fattigaste för att ges åt dom rikaste, styrkas kapital-ägarnas rättigheter mens arbetarnas kommer att rivas ner.
  Detta kommer att bli tufft.

  • Andreas: Jag beklagar min vän. Jag kände likadant med vår f.d konservativa Alliansregering och sanna mina ord – högern hann rasera mycket på de åtta år de regerade Sverige. Det är märkligt hur snabbt högervindar kan spridas, till och med i historiskt sett alltid socialistiskt styrda länder som Sverige och Norge.

   Det skulle vara roligt att veta vem som betalar och stöttar dessa partier men det är de noga med att mörka förstås. Säkert är, att USA har sina fingrar långt ner i den europeiska kak-burken. Nu är amerikanerna här i det ”neutrala” Sverige med sina missiler och vapen, på grund av att vår f.d Alliansregering skrev smyg-avtal med krigsherrarna. Nato-USA ”övar” i Sverige som det så fint heter och har placerat ut missiler och annan krigsutrustning, bl.a på Öland. Gode gud, vart skall allt detta sluta? Jag befarar det värsta för hela Skandinavien…

   • Arpopås det med Sverige och utländska soldater, här är hur internationell (amerikansk) media framställer situationen i Sverige just nu:

    ”Svenskarna är livrädda för Ryssland, USA är så snälla att dom skickar soldater och krigsmateriell till Sverige så att svenskarna ska kunna känna sig trygga”

   • Andreas: Ja, det är inte klokt? Massmedia hjärntvättar folk, världen över och…. vem äger massmedia? Inte är det Ryssland i alla fall. 🙂
    Folk verkar inte ifrågasätta vem som sprider ”informationen” den så kallade ”faktan” som når oss via ”kanaler” som ”någon” äger och styr. Amerikaner har ingen historia av ”snällhet” – de har bara en historia av ofattbar grymhet, girighet, manipulation, icke-demokrati och dominans.

   • Men Kristelig Folkeparti hade väl sitt sämsta resultat sedan Hedenhös ?
    Ungefär i alla fall …

   • Ver: Både KrF och Venstre (inte det samma som Vänsterpartiet, Venstre är ett borgligt systerparti till Moderaterna, typ) har gått kraftigt tillbaka. Dom har samarbetat med FrP, (fremskrittspartiet – låt inte namnet lura dig, dom är starkt konservativa, något dom anser vara framsteg) som är ett rasistiskt parti. Inte samma politik som SD, men samma hatiska retorik. Väljarna har varit mot ett samarbete med FrP sedan FrP upprättades ungefär. Samma som med SD.
    Høyre och FrP går in i regering. Dom tar med sig Venstre. KrF ser utt att neka. Något dom måste, med mindre dom vill bli ett mikroparti. KrF har en väldigt human politik när det gäller flyktingar. Det strider stärkt mot deras värderingar att samarbeta med FrP.

    I valet vann vänstersidan flest röster, men på grund av mandatfördelning, ut från län, så vann dom borgliga flest mandater.

   • Det blir som sagt var väldigt intressant att se hur
    det borgerliga samarbetet kommer att se ut i Norge
    efter valet och ännu intressantare vilken svensk
    modell som kommer att tillämpas ett år senare …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s