Mer analsex och kvinnors orgasm

Det verkar som att jag måste förtydliga en del saker.
De studier som finns, visar att kvinnans klitoris förgrenar sig över ett större område än vad man tidigare trott. Den förgrenar sig likt en hästsko över en kvinnas underliv. Kanske också in i själva slidan och detta kallar många för G-punkten. Ingen vet om G-punkten existerar. Flera forskare säger emot varandra i frågan. Senast hävdade franska forskare att G-punkten existerar men kan vara svår att finna på många kvinnor. Brittiska forskare hävdade i samma veva att G-punkten är en myt, den existerar inte alls.
 
Vad samtliga forskare är överens om, och vad samtliga forskare har varit överens om, ända sedan Freuds tid, är att klitoris är kvinnor lustcentra och många kvinnors enda väg till orgasm. Majoriteten av kvinnor behöver stimulans av klitoris för att nå orgasm. Klitoris är ju också det som skulle utvecklats till mannens penis, om fostret hade utvecklats till man istället för till kvinna.
Eftersom klitoris förgrenar sig ner mot både slidöppning och anus, så är det mycket troligt att området runt slidöppningen och analöppningen kan framkalla lustkänslor.
Det som däremot inga studier har visat, är att det skulle finnas någonting inuti en kvinnas TARM som kan ge upphov till sexuell stimulans.
Att området utanför, vid analöppningen, kan vara känsligt och ge någon form av sexuell stimulans, är det ingen som säger emot.
 
Vad säger då det här?
Forskare säger att ingenting sexuellt stimuleras vid anal penetrering hos en kvinna. Hos män stimuleras prostatan, vilket kan ge upphov till sexuell stimulans och till och med orgasm. Jag pratar nu om området INNE i tarmen.
Detsamma gäller för slidan. Det finns ingen som har bevisat att det egentligen finns någonting som stimuleras inne i slidan, av penis rörelser fram och tillbaka, som kan framkalla orgasm. Man pratar om G-punkten men det finns inga bevis för att den existerar. Jag pratar nu om området INNE i slidan.
 
Däremot vet man att det finns nervtrådar från klitoris precis vid slidöppningen. Själva slidan i sig, inne i kroppen, är ett extremt okänsligt område. Vid provtagning kan köttbitar knipsas bort från slidväggen utan bedövning.
Forskare har under en lång tid ställt frågan till kvinnor vid allehanda olika studier.
En majoritet av kvinnorna svarar att de inte gillar anal penetration.
En majoritet av kvinnorna svarar att dom inte får orgasm av anal penetration.
En majoritet av kvinnorna svarar att dom inte kan få vaginal orgasm.
En majoritet av kvinnorna svarar att dom behöver klitorisstimulans för att få orgasm.
Det är också så kvinnor onanerar. Kvinnor stimulerar klitoris vid onani.
Mer om kvinnors onani här:
Det kvinnor själva säger i studier, överensstämmer alltså väldigt väl med det forskarna har kommit fram till.
Då ställer vi oss frågan..OM nu vissa kvinnor, mot all förmodan, skulle kunna få orgasm vid anal penetration..? Hur troligt är det då att denna orgasm skulle utlösas av penis rörelser inne i tarmen? Troligast vore att kvinnan i så fall skulle få orgasm av att nervtrådarna runt analöppningen stimuleras? Då är frågan varför penetrering i tarmen är nödvändig? Det är ju inte INNE i tarmen analorgasmen utlöses, om den nu existerar. Med andra ord skulle det räcka med att kvinnan stimuleras med tunga eller händer runt analöppningen?
 
Anal penetrering är det mest riskfyllda man kan utsätta sig för om man är mottagare. Skadorna är lättast att se på homosexuella män som har låtit sig penetreras analt under regelbunden och lång tid. Man säger också att HIV-viruset nu har fått en ”bro” över till kvinnor genom att fler och fler ägnar sig åt analsex i heterorelationer.
Läs mer här om skador som mottagande gay-män uppvisar:
Bilder på dessa skador. Hemorrojder, fissurer, analt framfall och analcancer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s