Tönten Ipongo Robert Hermansson

Kvinnohataren, ärketönten, smygbögen och antifeministen Ipongo Robert Hermansson visade upp sitt mindre attraktiva nylle och kroppshydda i Trolljägarna ikväll. Han är en man i 30-årsåldern, som bl.a ägnar sig åt grooming av minderåriga barn på nätet.

Squareeye har haft ögonen på den här mannen under en längre tid och det är ingen trevlig läsning, om jag säger så. Allt om detta manliga riks-pucko, kan ni läsa hos SQE här:

http://squareeye.se/wordpress/category/ipongo/

ipongo

Ipongo Robert Hermansson

Ytterligare en liten kvinnohatande man påstod i Trolljägarna, att han och många andra män tror att ”tjejer inte kan spela spel” och att det är anledningen till att han (tillsammans med många andra svenska män) har ägnat sig åt att trakassera proffsiga spel-tjejer på nätet. Som vi alla förstår, är de bara avundsjuka och lider av mans-komplex.

Stenåldern ringde och ville ha tillbaka alla grottmän. Jag erbjöd mig att själv bekosta frakten.

10 tankar om “Tönten Ipongo Robert Hermansson

 1. Han ser ut att vara 45 år. Kommer att se ut som 70 när han är 45 år… vilken framtid.

  • Anna G: Minst 45. Han börjar bli flintskallig ser det ut som..? Fet också. Det värsta är att han tror själv att han är sexuellt attraktiv för kvinnor. Hihi, män och deras sneda självbild.

 2. Ja jösses, att lyssna till det stolpskottet kan ju vem som helst att vilja kasta sig över spyhinken. Tyvärr finns det ganska många av denne mans kaliber. Självgoda och fulla av fördomar. Präktiga små mans-svin helt enkelt.

 3. Här ser man hur gamma han ser ut och han har hår på sidorna men inte på huvudet. Det är väl därför han alltid har keps på sig.

  Han är sinnessjuk! Där han skrev en roman på min Youtube där han kör rally! :-} Fortfarande så kan jag garva åt detta klipp och när kyckling blir en svordom och när han hyperventilerar dååååå HAHAHAHAHAHA!!

  • SQE: Jag följer din blogg och jag sitter och gapar med öppen mun när jag läser allt om den här patetiske lille flinten. Om folk tar avstånd ifrån honom så kanske han inser själv att han, för att få några som helst sympatier från andra människor, måste ta tag i sitt liv. Social fostran, som jag brukar kalla det. Det enda som jag gillar med den här fjanten, är att han i alla fall är ärlig med sitt illa-luktande och groteska hat mot kvinnor. Livet hade blivit lättare för alla kvinnor, om alla män var lika tydliga med det som fetto-pongo.

 4. Tycker själv att denna man är ett riktigt svin,men du kan väl inte mena att:
  Alla män har ett groteskt hat mot kvinnor,men att de inte visar det.
  Det är så jag tolkade ditt inlägg. Kanske bara det var en felformulering?

  Frank

  • Frank Anresen: Jag menar inte att alla män har ett GROTESKT hat gentemot kvinnor. Jag menar att väldigt många män, och det bevisas i statistik världen över, hatar kvinnor i mer eller mindre omfattning. Nej, jag tror inte att ALLA män hatar kvinnor men jag tror att i princip ALLA män inbillar sig att de är förmer än kvinnor. Bättre än kvinnor. För vad är de annars ”bättre än”?

  • Andreas: 400 män lät sig manipuleras av en man, till att kastrera sig? Jag önskar att jag hade varit gurun som kom på denna mycket goda idé. 🙂
   Ipongo skulle platsa bra där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s